kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

o konular görünmüyor aynı üye mi

Allah sabir versin zor olmali. Bu durum erkegi zorada sokuyor bir yandan annesi bir yandan esi. Allah iyi insanlrla karsiltrsin. Esin diyemez ki anne artik don
Veya yuzunu asip tavır yapmk bunlar cok zor anne kotude olsa yapilmiyo. Ne diyimm canimm allahh sabir versin

O kadar mantikli ki dediginiz..Hatta de ki hic annen ogretmedi mi sifon cekmeyi temizlemeyi ne bu ya her girdigimde b.k temizliyorum!! de pamukbebeginannesi

Tamam da bu da bir yorum degil mi?Ayrica bu konuyla ne alakasi var..

dilin kemiği yok o zaman ne diyeyim canım Allah insanlara vicdan akıl fikir versin.

#şekerlileblebitozu vallahi senden korkulur kız o nasıl hafıza öyle :) bir çok kişi konuya yorum yazdı sen geldin bu kişi şu kişi dedin döktün kirli çamaşırları sonuç konu sahibi ikinci nickli çıktı :) ellerinden öpüyorum önünde eğiliyorum, seni moderatör yapmalı :)

:))))))))) ondan engellendi dimi o ya:)) ben de seni opuyorum:))

Sizi anlıyorum.mutsuzsunuz fakat mutlu görünmeye çalışıyorsunuz.sabrett sabır...güzellik günler yakındır herkes o zorlukları geçiriyordu.emiin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…