- Konu Sahibi pamukbebeginannesi
-
Ayar oluyorum böyle kayinvadelere benimkilerde gicik bu gune kadar hic bir işime yaramadilar hasta oldum bakmadilar hastanede yattim takmadalar. bebeklerim oldu bi cop gormedim gorumcelerimn eskikerini getitdiler halbuki gorumcemle beraber dogum yaptik,ben bu arada sabir cektim sustum esim uzulmesin diye.insanlik ediyorum guya meger yillarca beni enayi yerine koymuslar umurlarina degilim işlerine yararsam varim yoksa kimimki oglunun hizmetcisi onlarin kolesi gel deyince gel git deyince git.sonra anladim ki sorun eşimde onlara karsi bana sahip cikamiyor.yavas yavas guzel guzel konustum esimle bi kere degil he konu acildikca şimdi iyi biraz rahatim.eşin halledecek bu mevzuyu sende susmican
bu koca milleti de sevapları hep kadınlara yıkıyorlar.
tamam ana babaya bakmak sevap da, eşler birbirinin ana babasına bakmaya mecbur değil. mecburiyet olan durum herkesin kendi anne babasına bakmasıdır.
herifler tüm gün işte tabi, evde hanım ne çekiyor haberleri yok. katlanır canım ne olacak ki diyeni bebekle anayla ve dağınık pis evde yalnız bırakacaksın, görsün gününü kocalar.
Süper bir fikir. Bence de görümceniz biraz kardeşine hizmet etsin, yemek yapsın, kirlileri yıkasın. 2 ay kardeş günü göstersin. Siz de annnenizle keyif yapın.allah yardımcın olsun canım ama daha çocuk yokken bukadar üzücü olaylar yaşıyorsun yaa çocuk olduğunda ne olacak bu evlilik böyle yürümez. yazın görümcen size geldiğinde sende ailenin yanına git biraz düşün gençlik bir daha gelmiyor geçen zamanına yazık olmasın
Kuzum bak sıkma canini evet zor ama ne anne ne bisey onemli olan esin onunla kavga etmeden aklina gir he anneciyse kaynana laf carptir ole ole giderler belki allah yardim etsn gorumcem yok ama kaynanam cocuguna duskunlugunde bile kavga edemiyoduk ve askerw gitcek esim bakalim neler yasicamağlıcam artık gözlerim doldu çocuğum bana bakıyor ben allaha yalvarıyorum akıl verin nolur yuvam dağılmasın ama böyle anne kardeşmi olur yabenmi zalimim bazen diye düşünüyorum ama 1,5 yıllık gelinim eşimle 2 ay başbaşa kaldık bırakmıyorlar kayınvalidemin mantığı şu ;oğlan benim parasıda benim yer içerim evli bekar farketmez ama kızım el kapısında damadın parası bana haram (benim anneme laf çarpıtıyo yani akıllı ol oğlumun parasıyla annene bakamazsına)getiriyor işi ya çok cahillik nasıl anlatsam of off halbuki anneim yaptığının haddi hesabı yok bana maddi anlamda bak bebeğim oldu 2 patik örmüş gelmiş eşimde uçuyo havalara annem yapmış diye ya korkuyorum boşanmaktan ama bi yandanda böyle hayatmı olur boşan kurtul kızımada bakarım çok şükür çalışabilirim
O duygu sömürüsü yokmu bugun esimi aramis pazartesi misafirim var gelsin gelmezse kendimi öksüz gibi hissedrim yeterki gelsin ben herseyi yaparim yemekleri hazirlarim demis.ki onceden hayatta ben yemek yapiminda yardim etmezsem yedi gitti diye laf ederdi.neyse dedim eşime gidicem annen bensiz öksüz yetim kalmasin .bi yerdede mecbur kalıyorsun iste ama ilerleme var gibiaynen...eşime vicdan yapıyorlardı, kendilerini eşime muhtaç gibi gösterip bağırtmadan yoldular kaz.şimdi ise eşimden kötüsü yok...ama iki kere yüzüne gülseler sanki her şeyi unutacak gibi geliyor bana.eşim kin tutmaz, kötüyü unutur.bu da beni deli ediyor.yahu adam, unutma..yok illa unutcak.gerçi eskisi gibi değil.yanyanayız ayda 1 bile gitmiyor.zaten annesi ve kardeşiyle kavgalı...ama çabuk unutucak gibi geliyor bana.
aynen bende merak ettim.Konu sahibi niye banlanmis ki?
İkinci üyelikten dolayiymis sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?