- 16 Aralık 2015
- 203
- 291
- 18
- 37
- Konu Sahibi pamukbebeginannesi
-
"zikkim" deseydin tovbe yarabbimmmeşimle aram açılıyor hemde nasıl ama idare edemiyorum artıkdün gece rüya görmüş sabah bana anlatıyor işte kızkardeşleri de buraya gelmiş bana diyormuş pamukbebeginannesi neyemek yapıcaksın bacılarıma ya bu rüya değilde sülaleye hizmet ettirmek için yer yapıyor gibi algıladım ben bunu öyle sinir oluyorum artık
siz de ona laf sokun. hizmetçilik yapıyorum vs demişsiniz. yapmak zorunda mısınız?
eşinin nereli olduğunu yazmamışsın ama tahminince doğulu.
çünkü benim de böyle bir arkadaşımın yuvası bu nedenle dağıldı. ve doğululardı. ailesi aynen seninkiler gibi gelip aylarca gitmiyorlardı.
evli görümcesinin kayınvalidesi bile hastaneye gidiyorum ayağına gelip günlerce evinde kalıyordu. sonuçta sabredemedi. o da hergün kocasıyla kavga ediyordu. bu sefer ailece birleşip kızı baskıyla evden gönderdiler.
sonuç mu canım, kız boşandı. ama onun çocuğu yoktu. sonra gidip oğullarına yeni gelin alıp onun evinde yaşamaya devam ettiler. şuan ki karısı ses etmiyor.
yani bunu neden anlattım. iki ucu b.klu değnek derler ya bu işler biraz öyle. umarım senin durumun daha kolay ve hayırlı bir şekilde sonuçlanır. ama sabretsen gitmezler, sorun çıkarsan sana karşı cephe alıp yuvanı yıkabilirler. bunları iyice düşünerek davran derim.
Bir misafirlikte aylarca kalindigi gorulmus mu? Bu ne dusuncesizlik? Genel olarak erkek annelerinin ogullarindan kopamamalari ve ogullarinin artik ayri bir aile kurduklarini kabullenememeleri cok ilginc. Bunun nedeni kiskanclik midir bilemiyorum ama sinir bozucu.
Sessiz kalmak iyi bir sey degil, bunu bilin. Saygi sinirlari cercevesinde soylenmesi gerekenler dile getirilmeli.
Hem evi neden terkediyorsunuz? Ev sizin, o evin hanimi sizsiniz. Boyle bir seyi dusunmeyin bile.
ağlıcam artık gözlerim doldu çocuğum bana bakıyor ben allaha yalvarıyorum akıl verin nolur yuvam dağılmasın ama böyle anne kardeşmi olur yabenmi zalimim bazen diye düşünüyorum ama 1,5 yıllık gelinim eşimle 2 ay başbaşa kaldık bırakmıyorlar kayınvalidemin mantığı şu ;oğlan benim parasıda benim yer içerim evli bekar farketmez ama kızım el kapısında damadın parası bana haram (benim anneme laf çarpıtıyo yani akıllı ol oğlumun parasıyla annene bakamazsına)getiriyor işi ya çok cahillik nasıl anlatsam of off halbuki anneim yaptığının haddi hesabı yok bana maddi anlamda bak bebeğim oldu 2 patik örmüş gelmiş eşimde uçuyo havalara annem yapmış diye ya korkuyorum boşanmaktan ama bi yandanda böyle hayatmı olur boşan kurtul kızımada bakarım çok şükür çalışabilirim
ağllıyorum artık ellerim titriyo yüreğim titriyosabah bi kalktım bebeğimin odasına sandığımı hurçlarımı koymuştum hurçlar açılmış fermuarları açık karıştırmış kimbilir daha nerelere baktı ... evi karıştırma bakma gibide bi huyu var birlikte otururkende gizlice ben yokken karıştırırdı odamı bıktım ya
Eyvah eyvah çok kötü bir durum. Babaannem zamanında anneme yapmış aynı şeyi. Ayrılınca rahata alışmasın diye aylarca kalırmış -babaannem kendisi söyler bunu -aynı şekilde halamda bizde kalırdı. Yıllar içinde babaannem sadece senenin 10-15 günü kendi evinde kalır oldu. Yanı bildiğin yerleşti bize. Annem sesini çıkarana kadar devam etti. Annem tepki gösterince ortam biraz gerildi kavga çıktı halam küstü annemi istemiyo diye. Şimdi ne oldu herkes kendi evinde. Annesine çok düşkün halam bayramdan bayrama gidiyo annesine.
Demem o ki; tepkini belli etmelisin. Sabahları keyfince kalk mesela beklesinler senin kalkmanı. Öğlen yemeği yemeğini akşamı kafana göre planla onlara göre değil. Görümcen yaza gelmeden sen annene git ya da anneni çağır kızının evine geldi yabancıya değil dersin. Sifonu çekmiyorsa çekmesini söyle.
Eşim bacıma ne pişireceksin deyince; baksana bana sormadan gelebiliyorsa misafir hissetmiyor kendini demekki dersin gelsin pişirsin hazırlasın yesin dersin.
eğer boşanmak istemiyorsan hiç sorun çıkarma derim. sadece sabretmek zorundasın. ve eşini avucuna alabilmelisin. yani bütün yoğunluğun eşine olsun. eğer eşin senden vazgeçemez ve aranız iyi olursa her daim. o zaman yuvasının yıkılmasından korkacağı için annesini bu kadar başında tutmaz. yani eşine şirin gözük ve hiç annesini , ailesini kötüleme. hatta onları çok seviyormuş gibi davran. ama yoruluyorum evi temizlemekten , belim ağrıyor vs. gibi duygu sömürüsü yapabilirsin canım. yani biraz bilinçli taktikler ama sonuçta seni düşünmüyorlar . ve sen de boşanmaktan korkuyor ve istemiyorsan. mecbur bu yollara başvurman gerekiyor.ağlıcam artık gözlerim doldu çocuğum bana bakıyor ben allaha yalvarıyorum akıl verin nolur yuvam dağılmasın ama böyle anne kardeşmi olur yabenmi zalimim bazen diye düşünüyorum ama 1,5 yıllık gelinim eşimle 2 ay başbaşa kaldık bırakmıyorlar kayınvalidemin mantığı şu ;oğlan benim parasıda benim yer içerim evli bekar farketmez ama kızım el kapısında damadın parası bana haram (benim anneme laf çarpıtıyo yani akıllı ol oğlumun parasıyla annene bakamazsına)getiriyor işi ya çok cahillik nasıl anlatsam of off halbuki anneim yaptığının haddi hesabı yok bana maddi anlamda bak bebeğim oldu 2 patik örmüş gelmiş eşimde uçuyo havalara annem yapmış diye ya korkuyorum boşanmaktan ama bi yandanda böyle hayatmı olur boşan kurtul kızımada bakarım çok şükür çalışabilirim
canım benim kesin doğulu eşin mantık hep düz başımda var aynısı yanımdalar diyorum ya ben de gitmeleri için bekliyorum
eğer boşanmak istemiyorsan hiç sorun çıkarma derim. sadece sabretmek zorundasın. ve eşini avucuna alabilmelisin. yani bütün yoğunluğun eşine olsun. eğer eşin senden vazgeçemez ve aranız iyi olursa her daim. o zaman yuvasının yıkılmasından korkacağı için annesini bu kadar başında tutmaz. yani eşine şirin gözük ve hiç annesini , ailesini kötüleme. hatta onları çok seviyormuş gibi davran. ama yoruluyorum evi temizlemekten , belim ağrıyor vs. gibi duygu sömürüsü yapabilirsin canım. yani biraz bilinçli taktikler ama sonuçta seni düşünmüyorlar . ve sen de boşanmaktan korkuyor ve istemiyorsan. mecbur bu yollara başvurman gerekiyor.
sabah eşimi işe yolladıktan sonra yatıyoruz bebeğimle 10 gibi kalkıyoruz kahvaltı faslı 11 e kadar sürüyo yani keyfime göre hareket etsemde gitmem tavrıyla otruyor evde dört duvar arasında bana garez olsun diye gitmiyor ama ben gideceğim akşama[/QUOTE
git ama annene gezmeye git eşine yada kv deki hazır siz burdayken oğulunuza eve bakarsınız ben annemlere gideyim biraz özledim dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?