kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

Ben sana ne yapacağını söyleyeyim. Burada okumustum, biri eltisinden örnek vermişti. Bak şimdi eşine aileni kötüleme hic. Amaa esin evden gidince. Suratıni as, konusma hic. Sinirli ol, sinirli davran. Baska kvlerin ustunde laf sok kv ye. Mesela bir arkadasim vardi kv si kaldi yaninda aylarca kizin ahini aldi acilar icinde öldü, bir su veren olmadı de. Yada iste bilmem kim vardi gelinine çektirdi. Oldu kızın rüyasına girmiş, acılar içindeymis, kiza hakkini hakkını helal etmesi için yalvarmis etmemis kiz geçenlerde ateşler icinde yanarken görmüşler onu de. Bunların haricinde de konuşma. Ev islerini sinirli sinirli yap. Yüzün gulmesin. Yemek hazirlama mesela. Git mutfaktan kendin ye. O yokmuş gibi. Amaaa esin gelinceee annecim annecim pesinde dolan. Eşine şikayet etme yani. Esin karım annemi çok seviyor desin. Sen yapacagini yap ama. Birde kv nin sevmedigi ne varsa onu yap. Mesela tuvalet kirli mi? Temizleme birak aksama kadar. Her yere tuvaletini mi yapıyor. Esine, aşkım çok yoruldu. Şuraları temizler misin de. Hasta ol mesela. Nazli ol. İş yapma. Alttan alta laf sok. Bilmem kimin kvsi gelinin evine gelince her yeri temizlermis de mesela. Sevmedigi yemekleri yap mesela. Annen kardeşin varsa, onlar evine gelsin. Onlarda laf soksunlar. Ayyy kizimmm bu ne pislik. Temizlik imandan gelir desinler mesela. Yani kvye rahat verme. Mesela uyuyorken elektrik supurgesini aç, ne bileyim, tvnin sesini sonuna kadar aç. Telde bağıra bagira konuş. Mesela rahat rahat oturuyor mu, çek al ortuyu altindan.

Ayy sırlar dünyasındaki kötü gelinler gibi olsun yani

ahh keşke diyebilsem bukadar dil yokki bende olmadıı içinde başıma başıma vuruyorlar resmen ... öyle titizdimki kv geldi hiçbişey yapamaz oldum koltukta çiş olduğunu bile bile nasıl otururum? tuvalet iğrenç halde bi su dökmedim çamaşırlar yığıldı dağ kadar oldu ellemiyorum yani ev evlikten çıktı eşimde görüyo bunları ona defalarca söyledim ama yapma kalsın diyor açıkcası eşiminde pek titiz olduğu söylenemez annesi geleli o da ona benzemeye başladı nefret ediyorum

Eşyalarımı karıştırmazsan sevinirim, hiç hoşlanmam böyle şeylerden de.
Sifonu çekmeyi unuttuysa ya uyar ya da okuma yazma biliyorsa klozetin oraya yazı as o görünce kaldırırsın.
Sessiz kaldıkça sindirmeye çalışacak çünkü seni.
Bence şu an evden gitme, bu onun işine gelir meydan ona kaldı sanar.
Görümcen gelcekse de eşin yokken konuyu açarsa dersin, 1,5 yıldır evliyim daha birşey anlayamadım evliliğimden kocamla vakit geçirmek istiyorum ben uygun olunca görümceye haber veririm de.
Lafını hiç çekme ve yuvan için pes etme o ev senin bunu ona hissettir.

Ayy sırlar dünyasındaki kötü gelinler gibi olsun yani
Burada bir üyenin eltisi yapiyormus bunları. İşe yariyor demişti. Gerçi biraz abartılı ama bu tipler tatlı dilden falan anlamıyor maalesef :-( Baksana kadın rüya falan diyormus. Oradan aklıma geldi benim de

Biz de batıya taşınınca kendilerine 1 buçuk saat uzaklıkta bir ile gideceğiz. Açıkçası aynı endişe bende de var, çünkü şarktayız bir kere geldiler iki hafta kaldılar. Allah tan uçak biletlerini gidiş dönüş almıştım. Çünkü gitmek istemediler ayaklarımız geri geri gidiyor keşke biraz daha kalsaydık filan diye.. Batıda sık sık gelip uzun kalırlarsa bilmiyorum ne yapcam.

Ay kiz aferin sana ne guzel taktikler valla alkisliyorumm Aynen bunlari uygula konu sahibi.Ters ters cevapler ver kv. ne.Bi sure sonra bikicaktir.Sen iyi davrandikca hizmet ettikce hic gidesi gelmez cunku

Bu kadar dil olacak arkadasim. Olmak zorunda çünkü kv hakediyor. Eşinde yapma diyorsa yapma. Yapma yani boşver. Vallahi kendini sinir etmektense yap bunların hepsini bak bakalim sonra ne oluyor ;-)

dedim daha neler dedim eşimin dediği şu annem babam kardeşlerim hiçmi gelmeyecek bu eve onları savunmaya geçiyor anında ya bu insanlar bir sene beni eltimle bi evde tuttular zorla yaşattılar ama benim saflığımdan faydalandılar o evde eltim kaynım kv kp ben eşim yaşattılar ya hiçbirini görmek istemiyorum bana yapmadıkları zulüm kalmadı şimdi eşim direkt herşeyi unuttu savunmaya geçiyo çıldırıyorum ya yaa atıcam kendimi aşağı yada akşama valizimi toplamayı düşünüyorum

Burada bir üyenin eltisi yapiyormus bunları. İşe yariyor demişti. Gerçi biraz abartılı ama bu tipler tatlı dilden falan anlamıyor maalesef :-( Baksana kadın rüya falan diyormus. Oradan aklıma geldi benim de
Denemek lazım, evimde yalnız yaşamak için her yol mübah bence

Madem gelip o kadar uzun süre kalıyor, misafir gibi ağırlamaya rahat ettirmeye çalışmayın.

Arkasını toplamayın, bilhassa eşinizin klozeti filan görmesini sağlayın.

Yorulun.. Abartın yorgunluğunuzu.. Eşinize ajitasyon yapın, sitem edin ama tatlı tatlı, arayı bozmadan....

Kayınvalideye iş yaptırın. İş derken, yapabileceği şeyler.. Mesela özel yemekler, hamur filan açsın, uğraş verin.hem yemeğinizi yapmış olur, hem uğraşı olur. Eğer hoşlanmazsa bu durumdan, o da iyi olur,sürtüşmüş olursunuz

Görümceye diyecek sözüm yok, evli barklı insan keyfi için aylarca kalır mı başka yerde, kardeşi bile olsa.. Ona daha zaman var, düşünüp streslenmeyin, mesafeyi koruyun, bakalım, gelmez belki

Dünyaya bidaha mı geleceksin? Değer bilmezler in kicini toplayacagina git anana babana hizmet et

ben anneme babama bukadar hizmet hürmet etmedim yemin ederim ama iyilik yap denize at kul bilmezse halık bilir lafıyla büyüdüm ben ama bunlar anlamıyorlar iyi yanımdan faydalanıyorlar haklısınız

Ya bebeğiniz olmasa veya eşiniz şiddet uygulayan vs olsa hiç durma derim ama sen biraz zayıf kalıyorsun bu durumda. Bak @Ayata 'nın dediği gibi eşine söyleme bunları. O yokken ağzının ipini çöz eşin gelince kapa. Kaşların hep çatık olsun yani bu öneriler biraz kötü ama kaynanaya göre şerbet. Gitme evinden güzel arkadaşım kaynanan orayı da fethedecek yoksa. Bu topraklar benim de sınırdışı et onu.

Senin eşinde iş yok o zaman Can'ım. İnsanın esinde bitiyor maalesef bu tarz konular. Bırak git annelere bir süre kafanı dinle. Esinin de aklı basına gelir belki

Bacım kadın sifonu çekmiyo koltuklara işiyo onun açtığı hamur yenir mi, kabuklu ceviz yenmez elinden

Ay kiz aferin sana ne guzel taktikler valla alkisliyorumm Aynen bunlari uygula konu sahibi.Ters ters cevapler ver kv. ne.Bi sure sonra bikicaktir.Sen iyi davrandikca hizmet ettikce hic gidesi gelmez cunku
Ay ne yapayım ama. Kadin korku filmi gibi. Okuyunca aklima geldi. Aslinda üyenin nickini hatirlasam etiketleyecegim ama hatırlamıyorum işte. Ben normalde yaşlıları çok severim cidden. Saygi duyarım tecrubelerine. Buradaki kadinda anne nihayetinde ama su yaptıkları çekilecek gibu değil. Şöyle kvler tatlı dilli olsa, gelinlerinin ve ogullarinin birer birey olduğunu farketseler de böyle taktiklere gerek kalmasa hiç keşke. Burada çok okuyorum ben. Kadinin annesi gelince damadim suratı bes karış konusmuyor, yorgunum deyip yatiyor ama gelin aynı şeyi yapınca olmuyor.

Aynen kaynanaya göre şerbet.

Tamam, doğrudur oğlunun evi, gelsin de ama...
Gelip kamp kurmaya ne gerek var?
Bir de görümceniz gelecekmiş, 2 ay kalırım diyormuş.
Otel mi orası?
Bence bir tatil organizasyonu gibi bir şey yapın, 'anne biz şuraya gideceğiz eşime süpriz yapacağım birkaç gün, isterseniz biletinizi alalım, dönün evinize yaza yine gelirsiniz' gibi bir cümle kurun.
Yazık günahtır, misafirlik dediğin 3 gündür.
Bir de şunu hiç anlamam, zorunlu bir durum olmadıkça niye gidilip bu kadar uzun kalınır?
Daha 1.5 senelik evliyim, annemin evine gidip 4-5 saatten fazla oturamıyorum, evimi ve düzenimi özlüyorum.
Koskoca insanlar nasıl rahat ediyor?
Eziyetten başka bir şey değil size yapılan, ses çıkarmazsanız bu böyle devam eder gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…