daha önce kv kp birlikte yaşıyorduk eşimin işi dolayısıyla başka şehre geçip evi ayırdık şükürler olsun herşeyimizi biz alıp kurduk yuvamızı kp kv hiç bi yardımda bulunmadılar düğünümde hadi bana geçtim oğullarına çeyrek bile takmadılar keza evi ayırdık yine aynı olsun neyapalım dedik
sorunum şu 2 ay oldu olucak kendi evime çıktım ondan öncede 4 ay annemde kaldım eşim evi düzüp düzen kurdu beni geldi aldı,hepi topu 2 aydır eşimle başbaşa ilk defa zaman geçirdim derken kayınvalidem çıktı geldi allem etti kallem etti kendini getirtti ve gitmiyor ne zaman gideceği belli değil eşimde bişey diyemiyor ben çok üzülüyorum 1,5yıllık evliyim ama eşimle başbaşa zaman geçiremedim ağlıyorum hergece

yaza gelirler bende evime yeni hayatıma alışırım diye düşünüyordum ama 2 ayda yanıma geldi ve yazada görümcem oğluyla gelicekmiş kayınvalidem diyor ki gidersem bi kaç ay kalıcam diyormuş görümcem

çıldırma noktasındayım sesimi çıkaramıyorum kötü davranamıyorum rahat etsin diye elimden geleni yapıyorum ama ben tükendim artık

kayınvalidem temizliğine dikkat etmiyor afedersiniz sifonu dahi çekmeden çıkıyor ben her seferinde 60yaşındaki kadının peşini toplamaktan yoruldum

annem olsa söylerdim ama annem değil çünkü bana zamanında çok yaptı evliliğimin 1 yılını zehir ettiler

eşime söylüyorum kavga ediyoruz aramız 1 gün iyi 5 gün kötü canımdan bezdim ya

yaza gelseydide kalsaydı sesimi çıkarmazdım ama yeni cicim ayları yaşamak isterken yine yanımda

ben neyapayım