- 26 Şubat 2016
- 42
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi pamukbebeginannesi
eşime yazdım şu saat oldu cvp vermedi gıkı çıkmıoyr valizimi hazırlıyorum annesi oturuyor ben gidiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuşunca anlayyacak mentalitede olmayan bir insan annesinide hazırlanmış valizleride alıp o evden gidermi karısını gönderir ama kendisi gitmez...Konussa anlayacak mentalite yok belli. .iyi yada kötü tavrida anlamamışlar..ee eşi de ses çıkarmıyor.konu sahibi niye giysin evinden..geriye tek bu çözüm kalıyor..laftan anlamayana boyke yapılır. .
Ben bir iki bisey yazdim konu sahibesine zaten kelin ilaci olsa basina surerdi:) ama yorum yapmayi biraktim cunku konu sahibesinin gecen actigi konu geldi aklima.. daha once bosanmis eltilerine "onlar dul ben bekar geldim kv beni onlarla bir tuttu" demisti.#uzunkirpik , #şekerlileblebitozu sizin fikilerlerinizide almak istiyorum durum zor.
dahada pes ettim dayanıcak gücüm kalmadı herşey yığınla oldu dağ oldu üzerime düştü ben yıkıldım allah bildiği gibi yapsın bu insanları şimdi gitmessem bu hep böyle devam edicek arkası da gelicek bitmicekler ne halleri varsa görsünler ahımı aldılar
O konuyu bu üyemiz açmıştı. Okumuştum o konuyu ama profilinde yok ole bi konu.Ben bir iki bisey yazdim konu sahibesine zaten kelin ilaci olsa basina surerdi:) ama yorum yapmayi biraktim cunku konu sahibesinin gecen actigi konu geldi aklima.. daha once bosanmis eltilerine "onlar dul ben bekar geldim kv beni onlarla bir tuttu" demisti.
Insanlarin tepkisinden sonra duzeltme mesaji olarak da "Ne yani dul kadinla bekar kadin bir mi" demisti..
Bunlari hatirladim ve sustum..
Ben bir iki bisey yazdim konu sahibesine zaten kelin ilaci olsa basina surerdi:) ama yorum yapmayi biraktim cunku konu sahibesinin gecen actigi konu geldi aklima.. daha once bosanmis eltilerine "onlar dul ben bekar geldim kv beni onlarla bir tuttu" demisti.
Insanlarin tepkisinden sonra duzeltme mesaji olarak da "Ne yani dul kadinla bekar kadin bir mi" demisti..
Konu sahibi yeni üye olarak gözüküyor, öyle bir konusu da gözükmüyor. Bahsettiğiniz konuyu biliyorum. Ama konu sahibini yanlış hatırlıyor olmayasınız??Ben bir iki bisey yazdim konu sahibesine zaten kelin ilaci olsa basina surerdi:) ama yorum yapmayi biraktim cunku konu sahibesinin gecen actigi konu geldi aklima.. daha once bosanmis eltilerine "onlar dul ben bekar geldim kv beni onlarla bir tuttu" demisti.
Sildi mi naptiO konuyu bu üyemiz açmıştı. Okumuştum o konuyu ama profilinde yok ole bi konu.
Hayir cok net hatirliyorum ilk konulari. Beraber oturma.. yeni eve cikma.. eltilerin medeni hali.. kvnin çiş sorunu.Konu sahibi yeni üye olarak gözüküyor, öyle bir konusu da gözükmüyor. Bahsettiğiniz konuyu biliyorum. Ama konu sahibini yanlış hatırlıyor olmayasınız??
işin kötü tarafıda görümcemin oğlu 10 yaşında ve benim kv bu oğlan torununu benim kundaktaki bebeğime yakıştırıyo çocukta bi kaç kere senin ağzını yerim dudağını yerim filan dedi ben krizlere girdim ya eşime söyledim ayıp allahtan korksun bu çocuklar kuzen ben korkudan kızımı bu oğlanla hiçmi yanyana bi ortama sokucam şimdiden yakıştırma yapıyorlar bebeğimide alıp kaçasım var ya![]()