kayınvalidem geldide gitmiyor ben neyapıcam:(

dahada pes ettim dayanıcak gücüm kalmadı herşey yığınla oldu dağ oldu üzerime düştü ben yıkıldım allah bildiği gibi yapsın bu insanları şimdi gitmessem bu hep böyle devam edicek arkası da gelicek bitmicekler ne halleri varsa görsünler ahımı aldılar

bir gün börek bir gün tatlı bir gün bişey yaptır..senin gibi güzel tatlı yapamadım, ahhh ahh senin o güzel böreğin v.s. diye diey işin önüne kv koy.kocana deki ben söylesem yapmaz, canım çok çekti, sen söyler misin v.s...sal birbirine.olmadı kv iş yapsın dursun

Konussa anlayacak mentalite yok belli. .iyi yada kötü tavrida anlamamışlar..ee eşi de ses çıkarmıyor.konu sahibi niye giysin evinden..geriye tek bu çözüm kalıyor..laftan anlamayana boyke yapılır. .
konuşunca anlayyacak mentalitede olmayan bir insan annesinide hazırlanmış valizleride alıp o evden gidermi karısını gönderir ama kendisi gitmez...

#uzunkirpik , #şekerlileblebitozu sizin fikilerlerinizide almak istiyorum durum zor.
Ben bir iki bisey yazdim konu sahibesine zaten kelin ilaci olsa basina surerdi:) ama yorum yapmayi biraktim cunku konu sahibesinin gecen actigi konu geldi aklima.. daha once bosanmis eltilerine "onlar dul ben bekar geldim kv beni onlarla bir tuttu" demisti.
Insanlarin tepkisinden sonra duzeltme mesaji olarak da "Ne yani dul kadinla bekar kadin bir mi" demisti..
Bunlari hatirladim ve sustum..

dahada pes ettim dayanıcak gücüm kalmadı herşey yığınla oldu dağ oldu üzerime düştü ben yıkıldım allah bildiği gibi yapsın bu insanları şimdi gitmessem bu hep böyle devam edicek arkası da gelicek bitmicekler ne halleri varsa görsünler ahımı aldılar

haklısınız. şimdi müdahale etmezseniz daha da önünü alamazsınız. ki siz geç bile kalmışsınızç böyle evlilik olmaz.

Ben bir iki bisey yazdim konu sahibesine zaten kelin ilaci olsa basina surerdi:) ama yorum yapmayi biraktim cunku konu sahibesinin gecen actigi konu geldi aklima.. daha once bosanmis eltilerine "onlar dul ben bekar geldim kv beni onlarla bir tuttu" demisti.
Insanlarin tepkisinden sonra duzeltme mesaji olarak da "Ne yani dul kadinla bekar kadin bir mi" demisti..
O konuyu bu üyemiz açmıştı. Okumuştum o konuyu ama profilinde yok ole bi konu.

Fark neymiş soran olmadı mı o konuda,sen en fazla bakire gelmissindir bir gece sonra sen de zarsız kalırsın bak sinir oldum şimdi

Bence kayınvalidenizdeki mantık su ben bu oğlumun yanında kalayım kocam da diğer oğlumun yanında kalsın bize hizmet etsinler beklentisinde. Çünkü ben bir yeri oturtamadim. 60 yaşındaki karı koca niye ayrı yerlerde kalırlar. Bunlar karı koca değil mi.

Son düzenleme:
bu koca milleti de sevapları hep kadınlara yıkıyorlar.
tamam ana babaya bakmak sevap da, eşler birbirinin ana babasına bakmaya mecbur değil. mecburiyet olan durum herkesin kendi anne babasına bakmasıdır.
herifler tüm gün işte tabi, evde hanım ne çekiyor haberleri yok. katlanır canım ne olacak ki diyeni bebekle anayla ve dağınık pis evde yalnız bırakacaksın, görsün gününü kocalar.

Konu sahibi yeni üye olarak gözüküyor, öyle bir konusu da gözükmüyor. Bahsettiğiniz konuyu biliyorum. Ama konu sahibini yanlış hatırlıyor olmayasınız??

Ayar oluyorum böyle kayinvadelere benimkilerde gicik bu gune kadar hic bir işime yaramadilar hasta oldum bakmadilar hastanede yattim takmadalar. bebeklerim oldu bi cop gormedim gorumcelerimn eskikerini getitdiler halbuki gorumcemle beraber dogum yaptik,ben bu arada sabir cektim sustum esim uzulmesin diye.insanlik ediyorum guya meger yillarca beni enayi yerine koymuslar umurlarina degilim işlerine yararsam varim yoksa kimimki oglunun hizmetcisi onlarin kolesi gel deyince gel git deyince git.sonra anladim ki sorun eşimde onlara karsi bana sahip cikamiyor.yavas yavas guzel guzel konustum esimle bi kere degil he konu acildikca şimdi iyi biraz rahatim.eşin halledecek bu mevzuyu sende susmican

Konu sahibi yeni üye olarak gözüküyor, öyle bir konusu da gözükmüyor. Bahsettiğiniz konuyu biliyorum. Ama konu sahibini yanlış hatırlıyor olmayasınız??
Hayir cok net hatirliyorum ilk konulari. Beraber oturma.. yeni eve cikma.. eltilerin medeni hali.. kvnin çiş sorunu.
Simdi bile eltinin ozel hayatindan bahsedecek, kv eltim hakkinda boyle diyor diyecekken; bisanmis iki cocuklu eltim diye bahsediyor. Konunun bununla alakasi olmamasina ragmen o ayrintiyi gozumuze sokuyor. Cunku elti ile ilgilendigi tek ozellik dul olmasi bilincalti tamamen bununla besleniyor. Halbuki bu aksam gidince kendisi de dul olabilir.. ve bunu eski konuda da yazdim; insan kinadigini yasamadan olmez.. zaman gelince bu lafi hatorlayacak zaten..

Allah sabır versin benim kayananam annem gibi kıyamaz bana çok şükür Allahım bozmasın inşallah seninde öyle olur ben kayın validem iyiyken bile bazen çok iyi olduğundan sinir oluyorum herşeyim iyi olsun diye birşey diyince falan hep çağırır bak çay demledim gel diye herseferinde gitmek istemem falan ams gidincede iyi vakit geçiririm şimdi hasta ve her gün ben yardıma gidiyorum aynı bahçede evlerimiz ve yinede çoğu şeyi kendi yapmaya çalışıyor...

işin kötü tarafıda görümcemin oğlu 10 yaşında ve benim kv bu oğlan torununu benim kundaktaki bebeğime yakıştırıyo çocukta bi kaç kere senin ağzını yerim dudağını yerim filan dedi ben krizlere girdim ya eşime söyledim ayıp allahtan korksun bu çocuklar kuzen ben korkudan kızımı bu oğlanla hiçmi yanyana bi ortama sokucam şimdiden yakıştırma yapıyorlar bebeğimide alıp kaçasım var ya :KK43:
:KK57::KK57:ağzım açık okudum. Ne biçim insan bunlar? Söyleyecek söz bulamıyorum. Dilimin ucuna geliyo geri kaçıyo yemin ederim. Tek söyleyebileceğim kızına çok dikkat et. Biri kaynana, diğeri çocuk görünümlü iki manyakla bir arada bırakma sakın.

Back
X