Kayınvalidem gelinlik

Denedim ama iki güne evlenmiyorum denedim teşekkür ettim çıkardım
Teşekkür niye ediyosun kusura bakma ama hata sende en başta tavrını koymamissin onlar müneccim değil ki istersin sanmislar sen giyincede doğal olarak. Nişanlım Allah'tan durumu kurtarmış ben olsam madem istemiyordun neden denedin derdim simdiki gibi

Herkesin olduğu bir ortamda içeri götürüldum ve giy dendi hanımefendi giymesem vah vah ne biçim kız dicekler fikrimi soran olmadı giy dendu Allah'ın evime uzak olan bir yerindeyim istemiyorum desem tatsızlık çıkacaktı denedim sağolun dedim bitirdim

E şimdide öle ne biçim kız diyorlar işte değişen bişey olmadi bende onu diyorum. Yaptığı tavırlardan belli yani ben anladım siz anlamadinizmi

Ben demedim işte buldum gelinliğimi tamam diye giydim çıkardım nisanlimada eğer paraları yoksa giyerim dedim nisanlimda ailesine siz nasıl böyle bir şey yaparsınız kıza diye kıznis ama 4 yıldır da bekledim icime sineni giymek hakkım diye düşünüyorum

İstemediğimi söylediğim an kusuyorlar ve bilmiş sunuda söyledim nişanlıma eğer paraları yoksa giyerim dedim

Tamam küsmesinler diye her dediklerini yapın o zaman. Kendi düşünceniz, fikriniz olmasın. Ne istediğinizin de bir önemi yok. Kabullenin bunu ona göre yaşayın bundan sonraki hayatınız her şeye susarak geçecek. Nişanlınızın bir gelinlik alacak parası dahi yoksa siz niye evleniyorsunuz ki?

Hayır ailesi ile otururken kızım gel dediler ve içerde nişanlım babası abisi amcaları varken giydirdiler
Nişanlılıkta bu kadar incıkla cincikla muhatap olmayın bi de konu mankeni gibi giydirip hmm diye bakmışlar yüzgöz olmayın, hayır kelimesini kullanın. giymek istemiyorum uğursuzluk getirir falan diyemediniz mi (attım tamamen). nişanlıyla görüş ama aile içine girme. Her türlü kötü oluyorsan istemediğin şeyi yapmadığın için olmalısın.

500 liraya beyaz elbise alir giyerim yine de "paralati yoksa baskasininkini giyerim" ezikligini yapmam. Kendinize sayginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…