- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Teşekkür niye ediyosunDenedim ama iki güne evlenmiyorum denedim teşekkür ettim çıkardım
Herkesin olduğu bir ortamda içeri götürüldum ve giy dendi hanımefendi giymesem vah vah ne biçim kız dicekler fikrimi soran olmadı giy dendu Allah'ın evime uzak olan bir yerindeyim istemiyorum desem tatsızlık çıkacaktı denedim sağolun dedim bitirdimTeşekkür niye ediyosunkusura bakma ama hata sende en başta tavrını koymamissin onlar müneccim değil ki istersin sanmislar sen giyincede doğal olarak. Nişanlım Allah'tan durumu kurtarmış ben olsam madem istemiyordun neden denedin derdim simdiki gibi
Asla giymem demedim kimseye nisanlimada demedim nişanlım kendi kendine sinir oldu ailesineDeğişikkeşke başta denemeseydiniz eğer asla giymem diye dusunuyorduysanız
E şimdide öle ne biçim kız diyorlar işte değişen bişey olmadi bende onu diyorum. Yaptığı tavırlardan belli yani ben anladım siz anlamadinizmiHerkesin olduğu bir ortamda içeri götürüldum ve giy dendi hanımefendi giymesem vah vah ne biçim kız dicekler fikrimi soran olmadı giy dendu Allah'ın evime uzak olan bir yerindeyim istemiyorum desem tatsızlık çıkacaktı denedim sağolun dedim bitirdim
Ben demedim işte buldum gelinliğimi tamam diye giydim çıkardım nisanlimada eğer paraları yoksa giyerim dedim nisanlimda ailesine siz nasıl böyle bir şey yaparsınız kıza diye kıznis ama 4 yıldır da bekledim icime sineni giymek hakkım diye düşünüyorumBence deneyebilirsiniz ne var belki beğeneceksiniz ya da şırasını değiştirip giyeyim diyeceksiniz.
Bir gelinlik için kaç metre kumaş kaç metre tül harcanıyordur sürekli yenisini diktirmeye gerek yok bence.
Ben denemenizde sorun görmedim ama içinize sinmezse sizin düğününüz Hayır demeniz çok normal beğenmedim demeniz çok normal.
Bırakın sizin düşünceniz sansın istemiyorsam istemiyorum demektir dediğinizi anlasın kayınvalide
Anlıyorum salak mıyım ben bu düşüncesizligi anlamıyorumE şimdide öle ne biçim kız diyorlar işte değişen bişey olmadi bende onu diyorum. Yaptığı tavırlardan belli yani ben anladım siz anlamadinizmi
Yaşlı insanlar bu tarz seylere onem vermezler giysin ne olacak kafasindadirlar siz orda sessiz kalip sonradan nisanlinizin sizin yerinize soylemesine kırilmis olabilirlerAsla giymem demedim kimseye nisanlimada demedim nişanlım kendi kendine sinir oldu ailesine
Ya ne yaşlısı kendisinin de yeni evlenen bir kızı var bir şeyini eksik yapsalar eksik diye konuşurlar neyin yaşlısıYaşlı insanlar bu tarz seylere onem vermezler giysin ne olacak kafasindadirlar siz orda sessiz kalip sonradan nisanlinizin sizin yerinize soylemesine kırilmis olabilirler
Bunu bildiginiz halde giyip sessiz kalmamaliydiniz o zmanYa ne yaşlısı kendisinin de yeni evlenen bir kızı var bir şeyini eksik yapsalar eksik diye konuşurlar neyin yaşlısı
EstağfurullahAnlıyorum salak mıyım ben bu düşüncesizligi anlamıyorum
Ben de bunu anlamıyorum ben ağzımı açmamisim bana tavır alıyorBunu bildiginiz halde giyip sessiz kalmamaliydiniz o zman
Hayır bana neden tavır alıyor her hafta tavır alicak bir şey buluyirlar gelmesen kusuyorlar oturmasam kusuyorlar nişanlım sinirli olsa benden biliyorlarEstağfurullahyani olmuş bikere yapacak bişey yok bidaha bu konu hakkında konuşmayın gelinliği de nisanliniz ile bakin
Sizden hoslanmiyorlar ozaman mesafeli olun bırakın ne dusunuyorsalar düşünsünlerHayır bana neden tavır alıyor her hafta tavır alicak bir şey buluyirlar gelmesen kusuyorlar oturmasam kusuyorlar nişanlım sinirli olsa benden biliyorlar
Mesafeli olsam oğluna bak seni bizden ayıracak ben senden nasıl ayrilirim oğlum gibi konusuyirSizden hoslanmiyorlar ozaman mesafeli olun bırakın ne dusunuyorsalar düşünsünler
Yani ben kendim karar vermedim zatenDeğişikkeşke başta denemeseydiniz eğer asla giymem diye dusunuyorduysanız
İstemediğimi söylediğim an kusuyorlar ve bilmiş sunuda söyledim nişanlıma eğer paraları yoksa giyerim dedim
Nişanlılıkta bu kadar incıkla cincikla muhatap olmayın bi de konu mankeni gibi giydirip hmm diye bakmışlarHayır ailesi ile otururken kızım gel dediler ve içerde nişanlım babası abisi amcaları varken giydirdiler
Ozaman onların dediklerini yapip sen kendin mutsuz olMesafeli olsam oğluna bak seni bizden ayıracak ben senden nasıl ayrilirim oğlum gibi konusuyir
500 liraya beyaz elbise alir giyerim yine de "paralati yoksa baskasininkini giyerim" ezikligini yapmam. Kendinize sayginiz olsunHayır ben gelinlik giydim vah vah nasıl olur ben giymem demedim paraları yoksa giyerim dedim nisanlimda sacmalamq ne diyorsun başkasının gelinliğini begensen bile giyemezsin yenisini almak zorundayız dedi bana bununda annesine söyledi ben demedim beğenmedim olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?