- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.594
- 208
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Ben kırmamak için giydim nişanlım da annesine asla olmaz ben alırım falan demiş annesi de benim dedirttigimi sandı
İşgüzar kv modeli, tavır yapsa da bir şey olmaz. Konuyu tekrar açma, hiçbir şey olmamış gibi davran, es kaza kadın bir şey söyleyecek olursa gelinlik benim istediğim gibi değildi de ve geç. Bence o konu tekrar zaten açılmayacak.Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi
Küserlerse küssünler, gerçekten geçerli ve mantıklı bir gerekçe yoksa istediğin şeyden vazgeçme kesinlikleİstemediğimi söylediğim an kusuyorlar ve bilmiş sunuda söyledim nişanlıma eğer paraları yoksa giyerim dedim
Çok işin var bu kadınla, mümkünse evini şehrin diğer ucundan tut. Aynı mahellede falan tutarsan nefes aldırmaz bu kadın sana, evde huzurunuz kalmaz.Mesafeli olsam oğluna bak seni bizden ayıracak ben senden nasıl ayrilirim oğlum gibi konusuyir
Çocuğum ağzın, dilin yok mu? Begenmedim diyebilirdin.Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm
Yok o yaşlı insanlar el kızı olunca öyleler. Bi tanıdık da eltisinden için "birine gelinlik almıştı diğeri de giysin işte niye ayrı ayrı gelinlik aldı ki" demişti. Sonra bi sohbet arasında "kızım evlenirken götürmüş akrabalarının gelinliğini denetmişler onu giyecekmiş. Ben kızıma başkasının gelinliğini giydirirmiyim. Gelinlikçiye gittim beğendirip denettim damada da aldırdım" dedi. Ee senin ki evlat da diğerlerinin de bi anası yok muYaşlı insanlar bu tarz seylere onem vermezler giysin ne olacak kafasindadirlar siz orda sessiz kalip sonradan nisanlinizin sizin yerinize soylemesine kırilmis olabilirler
Buna kırılıyosa kırılsın, bu kadar ezilip bükülmeyin yaBen kırmamak için giydim nişanlım da annesine asla olmaz ben alırım falan demiş annesi de benim dedirttigimi sandı
Bunun farkinda olup inatla bu aileye gelin olmaya mi calisiyosunuz? Nisanliyken boyle yapan bi aile evlenince huzur vericek mi?Hayır bana neden tavır alıyor her hafta tavır alicak bir şey buluyirlar gelmesen kusuyorlar oturmasam kusuyorlar nişanlım sinirli olsa benden biliyorlar
Hayır bana neden tavır alıyor her hafta tavır alicak bir şey buluyirlar gelmesen kusuyorlar oturmasam kusuyorlar nişanlım sinirli olsa benden biliyorlar
Önemsemeyin, bırakın ne tavır alırsa alsın.Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi
Hayır ailesi ile otururken kızım gel dediler ve içerde nişanlım babası abisi amcaları varken giydirdiler
Daha iyi işte öyle sansın bir daha sizin fikrinizi almadan,kendi başına iş yapmaya çekinir en azından…hiç üzmeyin kendinizi mesafeli olması çok daha iyi ,nişanlınızın tavrı çok iyiBen kırmamak için giydim nişanlım da annesine asla olmaz ben alırım falan demiş annesi de benim dedirttigimi sandı
Herkesin olduğu bir ortamda içeri götürüldum ve giy dendi hanımefendi giymesem vah vah ne biçim kız dicekler fikrimi soran olmadı giy dendu Allah'ın evime uzak olan bir yerindeyim istemiyorum desem tatsızlık çıkacaktı denedim sağolun dedim bitirdim
ben gelinlikçiye gidip beğendiğim modelin 1 defa giyilmiş olanını( hiç giyilmemiş olanlar yemi gelinlikle aynı fiyattı) 10 da 1 i fiyatına kiralayıp giymiştim. gelinlik satın almak bana geç fuzuli masraf hem de sonrasında akıtacak yer olmadığı için gereksiz geliyor. ama tabi önüne gelen gelinliği giymek değil beğendiğin modeli kiralamaktan bahsediyorum. maddi sıkıntımız yoktu bu aradaKayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi
Ben bir sey yapmadım ya fiydimBuna kırılıyosa kırılsın, bu kadar ezilip bükülmeyin ya
Anlamadığıniz bir şey var ben iki güne evlenmiykrum 5 ay falan var durduk yere kimsenin aklında yokken denedim ki bana sormadılar gel içerde bütün akrabaları var neye ugradigimi anlamadım çıkardım nisanlimada dedim ki isterlerse paraları yoksa giyerim beye sadece nikah olacak nikah elbisesi alırız dedim ama nişanlım böyle seylerden hiç hoşlanmayan biri başka bir şeye kızıp ailesine benjm üzerimden girişti laf söyledi ben istemiyorum falan demedim kiEş ailesinden çok fazla cekiniyorsunuz. Yaşiniz çok mu küçük acaba? Niye böyle bir güvensizsiniz. Ağzınızı açıp istiyorum, istemiyorum bile diyemiyorsunuz yorumlarınızda hep bir tatsızlık çıkmasın, bu ne bicim kız demesinler, küsmesinler...
Böyle gariban gariban takilarak hayat mi gecer nisanlin bugun senin yerine konuşmuş evlenince de hep her konuda böyle mi olacak sanıyorsun? Çok ezileceksin.
Senin agzıbdan biraey cıkmamıç. Anne oğul konuşmuş. Ne sandıysa sandı. Bu kadar ayrıntı düşünme. Fikrin sorulmuş. İstemeyebilirsin. Kimisi için hiç önemi yok kimisi için çok önemli. Eger sen sana dikilsin istiyorsan, başkasının gelinliğini giyince üzülüp içinde kalacaksa durumunuz da varmış madem hiç sesini çıkarma. Nişanlın hallediyormuş bak.Kayınvalidem ben ona bir şey söylemedigim halde bana gelinlikle çektiği videoyu silmiş bana attığı mesajlardan ben ağzımı bile açmadım ama nişanlım asla olmaz begense de olmaz bizim paramız mi yok falan deyince annesi de benim soylettigimi sandı kesin
Paraları derken. Gelinliği kv mi alacak.Ben bir sey yapmadım ya fiydim
Anlamadığıniz bir şey var ben iki güne evlenmiykrum 5 ay falan var durduk yere kimsenin aklında yokken denedim ki bana sormadılar gel içerde bütün akrabaları var neye ugradigimi anlamadım çıkardım nisanlimada dedim ki isterlerse paraları yoksa giyerim beye sadece nikah olacak nikah elbisesi alırız dedim ama nişanlım böyle seylerden hiç hoşlanmayan biri başka bir şeye kızıp ailesine benjm üzerimden girişti laf söyledi ben istemiyorum falan demedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?