Kayınvalidem gelinlik

Ben kırmamak için giydim nişanlım da annesine asla olmaz ben alırım falan demiş annesi de benim dedirttigimi sandı

Öyle sansın, sorun yok bence. Oğlunun size değer verdiğini görünce kaynana damarı tutmuş belli ki. Hiçbir şey olmamış gibi davranın.

İşgüzar kv modeli, tavır yapsa da bir şey olmaz. Konuyu tekrar açma, hiçbir şey olmamış gibi davran, es kaza kadın bir şey söyleyecek olursa gelinlik benim istediğim gibi değildi de ve geç. Bence o konu tekrar zaten açılmayacak.

Mesafeli olsam oğluna bak seni bizden ayıracak ben senden nasıl ayrilirim oğlum gibi konusuyir
Çok işin var bu kadınla, mümkünse evini şehrin diğer ucundan tut. Aynı mahellede falan tutarsan nefes aldırmaz bu kadın sana, evde huzurunuz kalmaz.

Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm
Çocuğum ağzın, dilin yok mu? Begenmedim diyebilirdin.
Ne düşünerek sesi cikarmadin?
Ya nişanlinda annesinin kafasinda olup, olur deseydi?
O zaman ne yapacaktin?

Kv.de de küserse küssün. Isteyen begendikten sonra ikinci el gelinlikte giyebilir ki, iki saat nikah icin de gayet olasi, bir dunya insan kiralayip giyiyor. Hani bu sizin aranizda konuşulmus olsa, sen ok vermiş olsan tamam ama kadın emri vaki yapmış, sonrada videoyu silip tavir yapmış.

Yaşlı insanlar bu tarz seylere onem vermezler giysin ne olacak kafasindadirlar siz orda sessiz kalip sonradan nisanlinizin sizin yerinize soylemesine kırilmis olabilirler
Yok o yaşlı insanlar el kızı olunca öyleler. Bi tanıdık da eltisinden için "birine gelinlik almıştı diğeri de giysin işte niye ayrı ayrı gelinlik aldı ki" demişti. Sonra bi sohbet arasında "kızım evlenirken götürmüş akrabalarının gelinliğini denetmişler onu giyecekmiş. Ben kızıma başkasının gelinliğini giydirirmiyim. Gelinlikçiye gittim beğendirip denettim damada da aldırdım" dedi. Ee senin ki evlat da diğerlerinin de bi anası yok mu

Hayır bana neden tavır alıyor her hafta tavır alicak bir şey buluyirlar gelmesen kusuyorlar oturmasam kusuyorlar nişanlım sinirli olsa benden biliyorlar
Bunun farkinda olup inatla bu aileye gelin olmaya mi calisiyosunuz? Nisanliyken boyle yapan bi aile evlenince huzur vericek mi?

Beğenmiş olsaydınız sorun olmazdı diye düşünüyorum. Kiralık gelinlikler de oluyor nihayetinde. Bir de bir kez giyiliyor.
Emirvaki yapıp direk giydirmek yerine açıkça sorsalar sorun olmazdı tabi siz de açıkça cevap vermelisiniz böyle durumlarda. Dizi sahnesi gibi içime attım muhabbetine gerek yok ki.

Şu ekonomik krizde evleniyor olsam başkasının gelinliğini giyer miydim? Aradığım istediğim modelse giyerdim. Hatta kendi düğünümde de istediğim model çok pahalı olduğundan beğenime uygun başka bir model aldım içimde kaldı mı kaldı ama o an koşullar onu gerektiriyordu. Yalnız bu tamamen benim tercihimdi ve benim tercihim olmalıydı, kimsenin emr-i vakisiyke olmaz o iş. Dolaptan gelinlik alıp giyen de var hiç de gocunmuyorlar ama bu onların kendi tercihi.

Bu düğün senin, istemediğin bir şeye onlar için razı olma çünkü görünüşe göre her koşulda kv seni mimlemiş, her dediklerini yapsan da kötü olacaksın, en iyisi kendi istediğini yaparak kötü olmak. Hayır demekten asla çekinme.

Bu arada anladığım kadarıyla nişanlın annesinin ne mal olduğunun farkında ve uygun cevapları da veriyor, sakın onu çiğneyip annesinin dediklerini yapmaya kalkışma, siz bir olursanız onlar dışarıda kalır.

Önemsemeyin, bırakın ne tavır alırsa alsın.
Kaynanayla değli nişanlınızla evleniyorsunuz, şimdiden bu kadar her hareketine depresyona girerseniz belli ki ilerisi çok zor olacak. Takmayın kafanıza.

Ben kırmamak için giydim nişanlım da annesine asla olmaz ben alırım falan demiş annesi de benim dedirttigimi sandı
Daha iyi işte öyle sansın bir daha sizin fikrinizi almadan,kendi başına iş yapmaya çekinir en azından…hiç üzmeyin kendinizi mesafeli olması çok daha iyi ,nişanlınızın tavrı çok iyi

Eş ailesinden çok fazla cekiniyorsunuz. Yaşiniz çok mu küçük acaba? Niye böyle bir güvensizsiniz. Ağzınızı açıp istiyorum, istemiyorum bile diyemiyorsunuz yorumlarınızda hep bir tatsızlık çıkmasın, bu ne bicim kız demesinler, küsmesinler...
Böyle gariban gariban takilarak hayat mi gecer nisanlin bugun senin yerine konuşmuş evlenince de hep her konuda böyle mi olacak sanıyorsun? Çok ezileceksin.

ben gelinlikçiye gidip beğendiğim modelin 1 defa giyilmiş olanını( hiç giyilmemiş olanlar yemi gelinlikle aynı fiyattı) 10 da 1 i fiyatına kiralayıp giymiştim. gelinlik satın almak bana geç fuzuli masraf hem de sonrasında akıtacak yer olmadığı için gereksiz geliyor. ama tabi önüne gelen gelinliği giymek değil beğendiğin modeli kiralamaktan bahsediyorum. maddi sıkıntımız yoktu bu arada

Buna kırılıyosa kırılsın, bu kadar ezilip bükülmeyin ya
Ben bir sey yapmadım ya fiydim
Anlamadığıniz bir şey var ben iki güne evlenmiykrum 5 ay falan var durduk yere kimsenin aklında yokken denedim ki bana sormadılar gel içerde bütün akrabaları var neye ugradigimi anlamadım çıkardım nisanlimada dedim ki isterlerse paraları yoksa giyerim beye sadece nikah olacak nikah elbisesi alırız dedim ama nişanlım böyle seylerden hiç hoşlanmayan biri başka bir şeye kızıp ailesine benjm üzerimden girişti laf söyledi ben istemiyorum falan demedim ki

Senin agzıbdan biraey cıkmamıç. Anne oğul konuşmuş. Ne sandıysa sandı. Bu kadar ayrıntı düşünme. Fikrin sorulmuş. İstemeyebilirsin. Kimisi için hiç önemi yok kimisi için çok önemli. Eger sen sana dikilsin istiyorsan, başkasının gelinliğini giyince üzülüp içinde kalacaksa durumunuz da varmış madem hiç sesini çıkarma. Nişanlın hallediyormuş bak.

Sakın ayy ağzımızın tadı bozulöasın diye kv ye karsı pişman moduba girme. Saygısızlık yapma, gerisini kim kime niye bozulmuş diye düşünme.

Paraları derken. Gelinliği kv mi alacak.

Sadece nikah olsa bile istiyorsanız gelinlik giyin. İnsanlar nikah ayrı düğün ayrı yapıyor gelinliği düğünde giyiyor. Nikah elbisesi giyenler böyle yapıyor yani. Tek bir organızasyonsa ve de nikah olacaksa tabii ki gelinlik giyin istiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…