- 7 Ocak 2022
- 432
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Gelinliği gelenek olarak onlar alacağını düşündüğü için zaten başkasının gelinliğini giydirdiParaları derken. Gelinliği kv mi alacak.
Sadece nikah olsa bile istiyorsanız gelinlik giyin. İnsanlar nikah ayrı düğün ayrı yapıyor gelinliği düğünde giyiyor. Nikah elbisesi giyenler böyle yapıyor yani. Tek bir organızasyonsa ve de nikah olacaksa tabii ki gelinlik giyin istiyorsanız.
Giydirdiler değil, giydim demeniz lazım.Hayır ailesi ile otururken kızım gel dediler ve içerde nişanlım babası abisi amcaları varken giydirdiler
Nişanlınız mı ödeyecekGelinliği gelenek olarak onlar alacağını düşündüğü için zaten başkasının gelinliğini giydirdi
Söylemeniz gerekirdi zaten. Öyle sanmış olması da bir şeydir. Açıklama yapmaya filan çalışmayın. Sizin söylettiğinizi düşünmeye devam etsin.Kayınvalidem ben ona bir şey söylemedigim halde bana gelinlikle çektiği videoyu silmiş bana attığı mesajlardan ben ağzımı bile açmadım ama nişanlım asla olmaz begense de olmaz bizim paramız mi yok falan deyince annesi de benim soylettigimi sandı kesin
Giymeyin! Gidin gelinlik yerine beyaz bir elbise alıp giyin paraları yoksa. Ama onların dayattığı şeyi yapmayın.İstemediğimi söylediğim an kusuyorlar ve bilmiş sunuda söyledim nişanlıma eğer paraları yoksa giyerim dedim
Neden bir şey demediniz? Baştan itibaren kendi isteklerinizi ve haklarınızı güzel bir üslupla tartışmadan kendiniz savunun. Başkasının gelinliğini giymek istemiyorsanız beğenmedim diyeceksiniz bu kadar net.Kayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi
Benim k.valide de kızının beğenmediği,eski perdelerini benim yeni gelin evime vermeyi teklif etti…5 kuruşluk bi yardımları dokunmadı,herşeyi kendimiz yaptık,ev büyüktü ve perdeler çok tutuyordu,yeni almayın bi sürü perde var dedi…annem ben bile yeni perdeler yaptırmışken kızımın evinde eskisi olmayacak onları da bi şeklide beraber öderiz demişti..ben de acelemiz yok gerekirse nikahı ertelerim yavaş yavaş düzerim evimi ama kimsenin eskisini kullanmam dedim bi daha hiçbir şeye karışamadı…Yıllar önce evlenirken kvalide kızına alınan yün halıyı vermek istedi... Modeli eski hadi onu geçtim yüne alerjim var benim... Benim annem de olur demesin mi. Sanki o kullanacak. O anda dedim. Ama strese girdim ben, sabah uyandım yüzüm su toplamış. Sanki bir sürü sivri sinek ısırmış da alerji yapmış...
Geçmişe bakıyorum da hayır demesini bilmek gerekiyor. Yeni yeni öğreniyorum ben.. Çocukluktan beri ayıp olur gayıp olur denilen çocuklar konuşmayı bilemiyor...
Yorum yapmaya gelmiştim ama koca konuyu tek cümle ile tanımlamışsınız..Yıllar önce evlenirken kvalide kızına alınan yün halıyı vermek istedi... Modeli eski hadi onu geçtim yüne alerjim var benim... Benim annem de olur demesin mi. Sanki o kullanacak. O anda dedim. Ama strese girdim ben, sabah uyandım yüzüm su toplamış. Sanki bir sürü sivri sinek ısırmış da alerji yapmış...
Geçmişe bakıyorum da hayır demesini bilmek gerekiyor. Yeni yeni öğreniyorum ben.. Çocukluktan beri ayıp olur gayıp olur denilen çocuklar konuşmayı bilemiyor...
Ben de görümcemin gelinliğini giydim düğünümüz arasında 3 ay var bide düşün kesinlikle kabul etme ucuz bile olsa senin olsun sen seçmiş ol içinde kalıyor yoksa 8 sene oldu özel dikim olmasına rağmen hala içimde uktedir ona özeldi çünküKayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi
Eee, niye bu kadar pısırıksınız. Kayınvalidenin gönlü olsun diye susan siz, arkanızda duran nişanlınız ama yine olan size olmuş. Niye susarsınız anlamam ben?Kayınvalidem ben ona bir şey söylemedigim halde bana gelinlikle çektiği videoyu silmiş bana attığı mesajlardan ben ağzımı bile açmadım ama nişanlım asla olmaz begense de olmaz bizim paramız mi yok falan deyince annesi de benim soylettigimi sandı kesin
Niye bir şey demiyorsunKayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi
kaynana iyi gözük canım istediği gelinliği giy ayıp edersin yoksa. Siz iyi misiniz hangi devirde yaşıyorsun sen deme sonra tepe çıkar indiremezsinKayınvalidem başkasının gelinliğini giydirip begendin mi diye sordu ben de bir şey demedim ama üzüldüm nişanlıma da bir seu belli etmedim ama tabi o annesine başkasının gelinliğini giyemez benim eşim falan demiş annesi de bana attığı videoları silmiş ben anlamadım siz olsanız ne yapardınız ben bir şey bile demedim bana kızdı bana tavır aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?