Kayınvalidem gelinlik

İki güne evlenmiyorum ki gelinlik diye bir konu bile yoktu kafanıza takmazdiniz di mi
İki gün var veya yok.
Soru sorduysa fikrini söyleyebilirsin.
Oda belki tenezzül edip cevap bile vermedi sadece sordum diye düşünmüştür.
Ben olsam hayatta takmam.
Hatta o yazana kadar yazmam bile.

Emrivaki bir şekilde giy denilse bile giymem ne münasebet tatsızlık çıkmasinmis çıksın çıkacaksa bundan çıksın.gelinine bir gelinligi alamayacak insanlar ortaya çıkıpta oğlan evlendirmesin...şimdiden tatsızlık çıkmasin diye her dediklerine evet dersen ilerde çok üzülürsün abla tavsiyesi

Gelinliği siz ben kiralamak istemiyorum.Bir iki saat giyicem deyipte ödünç giyerseniz bunu kendi isteğinizle yapmalısınız.Yoksa size kiralayıp veya satın almaları lazım burada nişanlın destek çıkmış sana.Seni zorlamaya hakları yok.Nasil olsa alttan girip üstten çıkıp düğünde takılan altinlarda gözleri olacak.Mutevazi olmayın erkek tarafına.Diyecegin su anneciğim ben başkasının gelinliğini değil kendime özel olan bir gelinlik giymek istiyorum diyeceksin.İstedigi kadar oğluna şikayet etsin.Sessiz gelinler daha çok şikayet edilir.İsterlerse nişanı atsınlar hiç cekinme.

Ben bugün hiç mesaj atmadım kayınvalideme normalde her gün yazardım ama kırıldım diye yazmadım

Birakin tavir yapsin yav sizlik bir durum yok k, denemissiniz siz de istemiyorum asla olmaz diyebilirdiniz niye kafanizi taktiniz anlamiyorum. Kaynananin istegi icin kendi isteginizden mi vazgececektiniz bu tabloda. Ne guzel iste mesafe koymak ve gercek yuzleri gormek icin firsat. Sirf kaynana uzulmesin diye tabiz vereceginiz her sey gun sonunda size vazife olarak yuklenir. Simdiden bunun onune gecin. Bu tabloda size tabir koyan kaynana hic iyi niyetli degildir. Baskasinin gelinligini tavsiye etmesi cok abes degil olabilir neticede kiralik gelinlik de giyilebiliyor. Sorun bunu siz istemediginizde tavir yapiyorsa bu durumda kaynananiz sınir bilmeyen bencil bir egilim gosteriyor. Firsati degerlendirin, hicbir sorun yokmus gibi davranin. Konuyu acarsa evet nisanlim dogru demis deyin gecin. Asla aman uzulmesin diye teselli vermeyin ve ozur diletmek dedigini yaptirmak isterse icinizden gelmeyen bir seyi yapmayin. Ha gelinligi siz de begendiyseniz o zaman dilediginizi giyebilirsiniz. Aksi takdirde sakın diyorum.

Bence begense bile bu kaynanayi sevindirmek adına giymesin.

Hayır ailesi ile otururken kızım gel dediler ve içerde nişanlım babası abisi amcaları varken giydirdiler
Siz bence biraz fazla kendinizi akisa kaptirmissiniz. Bir daha boyle mantiksiz durumlarda sagduyunuzu kaubetmeyin. Ne alaka gelinlik denenecek zamanmiymis. Ben buradan tehlikeyi sezdim. Acin biraz gozunuzu, her gun de konusmayin, bir onceki mesajimda dedigim gibi gereksiz yere kendinize vazife yukluyorsunuz, evlenince uc aya burada kaynana dertleri konulari acmaya baslarsiniz. Mesafe koyun, haftada birden fazla aramayin, gereksiz istekleri reddedin, birakin tavir yaparsa yapsin sizlik durum yok.

ILeride burda kaynana konulari acmaya hazir ol

Konuşmam gerektiğinde konuşayım di mi her gün normalde yazardım yazmadım bugün çünkü kırıldım ben bir şey yapmadım diye yaptım sandı
Aynen öyle yap, sadece gerektiğinde konuş, ama onda da gayet normal konuş çünkü suçlu hissedeceğin onun gönlünü alman gereken bir durum yok. Hiçbir şey olmamış gibi davran ama ekstra sevgi sözcüğü falan sarf etme, gerektiği kadar konuş

Biz ne desek de muhtemelen uc gune kaynana ne yapip yapip oglusuna aglayacak vs. Kendinden ozur dilettirecek. Sonra da ben karismiyorum diyip her seye trip atip gun sonunda her istedigini yaptirip keyfine bakacak. Olan bu hanimkiza olacak. Insallah onyargim beni yaniltir ama bakalim hayirlisi.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum aslında ama belki feyz alacağı tutar gelin adayımızın

Işte sizin sorununuz tam olarak bu . O tatsızlık çıksın size vah vah ne bicim kız desinler bunlar olmazsa ömür boyunca ezim ezim ezilirsiniz

Kayinvalideye neymiş sizin gelinliğiniz nemünasebet gelinlik sizin vereceğiniz karar Kayinvalide haddini aşmış

Tatlı dille bu işi halledin.

Ya da paranız varsa gelinliğinizi kendiniz alıverin.

Eğer yeterince idare etmeyi ve kendi isteklerinizi usulünce ifade etmeyi öğrenemezseniz evlendikten sonra çok başlık açarsınız siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…