Kayınvalidem işini çok biliyor

Bence o gelininin kendisine bakacağını düşünüyor elden ayaktan düşünce,ondan o duyguyu alıyor.Tartışa barışa bakıyor diyorsunuz,demek bir noktada buluşabiliyorlar.

Sen sürekli benim annem baktı, halada bakıyor diye belirtmişsin, belki kv de buna kırılıyodur.

Tek taraflı dinleyip o şekilde yorum yapıyoruz, birde kvni konuştursak kimbilir ne haklı sebepleri vardır..

Kayinvalideniz ayrımcılık yapmış net.Bu durumda mesafe koymak en doğrusu olur hiç olmazsa yaptığı ayrımcılığı yaşamak zorunda kalmazsınız..

Kadın bıkmış demekki çocuklari doğur binbir eziyetler ile büyüt sonrada tam rahata erem derken bide torun büyüt oldu sen bile kendi çocuğundan bıkmışsinki kv atma derdindesin kv napsin

Iyi de arkadasim o kadininda 1gun bosu var napsin.Kadin dinlenmek istiyodur.Dinc ve saglikli olabilir ama biz bile bu yaşta biraz is yapinca yoruluyoruz.Ama eger kizinizla vakit gecirmesini istiyorsaniz musait bir gunde evinize davet edin kizim babanesini ozledi diye eger gelmezse o zaman art niyet ararsiniz.Bu ara da anneniz icinde uzuldum.Sanirim kayinvalideniz gibi o da yorgun.

Kadın evde zaptedemediğinden parka götürüyodur çocukları. Sizdeki bu öfke çok yersiz. Kadına üzüldüm ben 2 tane gelin ve ayrı ayrı kaprisler..

6 sayfayı da üşenmeden okudum ve her yorumunuzda da üste çıkma, düşüncenizi dayatma yoluna gitmişsiniz, kendi kendinizi doldurmuş acayip şekilde kinlenmişsiniz. Ayrımcılık yapıyor, bakmıyor, soğudum filan laflarindan önce hiç "acaba neden" diye sordunuz mu kendinize? Yani şöyle söyleyeyim frekans tutma olayı vardır ya, çevremizdeki her insanla muhabbetimiz aynı degildir, bir kendimizi daha rahat hissettiğimiz insan tipi vardır bir de kasıldığımız bir an önce gitsem deyip saatleri saydığımız insan tipi vardır. Gelin iki tane ancak ikisine ayni muameleyi göstermek mümkün değil ki, belki kızınız zor bir kız babaanne onunla anlaşmakta sıkıntı yaşıyor zaptedemiyor, sizinle belki iletişimi çok iyi değildir o yüzden de muhattap olmamak adına sizden uzak duruyordur, derdinizi anlatmaniza rağmen aynı şeyi yapmasına sitem etmişsiniz kadın söyleyemiyor demek ki bakasım yok diye napsın geçiştirme yolunu tercih etmiş. Yani kaç yaşına gelmiş kadının her hareketini hesap kitap yaparak ölçüp tartmak ona göre de tavır almak da bana bir acayip geldi kusura bakmayın, bir kıskançlık durumu da var belli ki. Bence öncelikle kendi hal ve tavrınızı gözden geçirin, hoş bu dik başlılıkla zor ancak, deneyin en azından (!)

Bir insanin herkesle olan iliskisi ayni olmaz ki? Ben bir insani severim,cocugunu da severim. Canim ister birlikte vakit geciririm. Buna ben karar veririm. Bir baskasi karar veremez. Kvniz eltinizi daha cok seviyordur,cocuklarla frekansi uyuyordur ilgileniyordur,bakiyordur veya birlikte vakit gecirmekten hosnuttur. Olamaz mi? İlle esitlik olacak diye caninin istemedigi bir seyi neden yapsin? Ben beklentinizi anlamsiz buldum

Haksız değilsiniz fakat kayınvalideniz de tamamen haksız değil.
Bakın sizde yazmışsınız bıktım artık bir yere gidemiyorum diye yakınıyormuş. O torundan kalan 1 günde de dinlenmek istiyordur belki. Bakıcı dahi alsanız 7/24 calışamaz,yatılı dahi olsa izni olur,olmasi gereken budur zaten.
Ayrıca bizim yaşlarımızda sorun değil insan gençken idare ediyor çocuk koşturmacasinı ama ilerleyen yaşlarda zor geliyordur bu anlamda hak vermek lazım.
Annenize de yazık aynı şekilde,kayınvalidenizin torunuyla yaşadığı yorgunluğu oda yaşıyor.
Ben anne/kayınvalide kişilerinin mümkünse sadece torun sevmeleri taraftarıyım ,bakıp büyütmüşler zamanında şimdi o sürece baştan girmek yorucu olur kesinlikle.
Siz şu anlamda haklısınız o torunuysa sizin çocuğunuzda torunu,böyle davranmaması gerekir,arada eltiye diyebilir bugün annene gönder (anne yakınsa tabi bakabilecek durumdaysa)ben x'le vakit geçireyim diye. Sizede o gün için ben bakayım bugün diyebilir. Ha böyle bir imkan yoksa kendine kalan 1 günde çocuk bakmama isteğini makul karşılamak gerek.

Yaşım yeter de torun torba görürsem sadece sever şımartırım 30 sene çalışıp çocuk büyütüp emekli olacam bir de torun bakıcam almıyım

Bakış açım bu o sebeple anlarım torun bakmamayı ama birine bakıp diğerine nanik yapıyosa o ayrımcılık

Kadın bıkmış demekki çocuklari doğur binbir eziyetler ile büyüt sonrada tam rahata erem derken bide torun büyüt oldu sen bile kendi çocuğundan bıkmışsinki kv atma derdindesin kv napsin
Ben diyorsun sen ya
Terbiyeni takın
Ben kendi çocuğumdan ne diye bıkayım
Çalışıyorum
Ve çalıştığım için çocuğumun başında birisi bulunması gerekiyor
Saygısız yorum yapıpta
Asabımı bozma
Ne biçim insansınız ya

hiç torun bakmama konusunda haklısınız
Zaten kimseye bakmayıp ben çok yoruldum dese birşey Demicem

Fakat onların çocuğuna bakıp benimkine bakmıyor 1 gün bile
İşte bu beni kızdırıyor

Yok isteyerek bakıyor annem
Allah razı olsun
Hatta dedim bakmak zorunda değilsin diye
Ama benim torunun o diye bakıyor

Yoruluyor biraz ama isteyerek baktığını söylüyor
1 gün bayi kayınvalidem alsa annemde işini gücünü yapar
Evime gelmiyor ki
Kışın geliyor yazın gelmiyor
Telefon etmeyi kesiyor
Gerçekten uyanık bir kadın
Hafta sonu biz izinliyiz
O zaman bile görmüyor
Bu kadar değişik

Sen sürekli benim annem baktı, halada bakıyor diye belirtmişsin, belki kv de buna kırılıyodur.

Tek taraflı dinleyip o şekilde yorum yapıyoruz, birde kvni konuştursak kimbilir ne haklı sebepleri vardır..
Evet annem baktı yalan değil

İnkar mı edeyim
Kendide biliyor
Annemin yardım ettiğini
Oda zaten bu yüzden rahat

Eşimde annesi ile beni arasında beni haklı gördüğüne göre ben haklıyım demek ki

Ben anlamayorum
Benim kızımda torun
Beni sevmesin
İstemesin
Ama benim kızımda torun
İnsan özlemez mi
Görmek istemez mi
Ne frekansı

Torun bu ya

Son yazığınız
Benim anlatmak istediklerin
1 gün bari benim kızımla vakit geçirmek istemesi çok mu abes

Yorulabilir hak veririm
Ama Yorgunlığu benim kızımla vakit geçirmeye gelince mi çıkıyor

E onların çocuklarına bakarken yorgun olmuyor mu

İkisi de torun
Onların ilk çocuklarına baktı büyüttü
Şimdi ikinciye bakıyor
Üstelik kreş zamanı gelmesine rağmen kreşe göndermiyorlar
Onlara diyebilir ben yoruldum kreşe gönderin diye
Onların bu yaptığı ayıp değil de
Benim 1 gün çocuğuma baksın
Parka götürsün
Vakit geçirsin demem mi ayıp

Her gün baksın demiyorum zaten ben

İlgi göstermesini beklemek suçsa
Bir şey demiyorum

Vallahi bu kadar istiyorsaniz kayinvalidenizin cocugunuzu gormesini, haftasonlarinizi kayinvalidenizde gecirin. Belli ki eltiye laf soz gecmemis hincini kayinvalidenizden cikartip duruyorsunuz. Oh ne guzel butun haftasonu cocugunuz doyar babaanneye.

5 yaşındaki kızın hiç bir zorluğu yok hanımefendi
Eltimin ikinci çoçuğunun kreş zamanı geldiği halde göndermeyip annesine bastıranlar da onlar
Onlara diyebilirdi
Ben ilk çocuğunuza baktım artık yoruldum diye

Beni sevmesin görmesin
Benim derdim kızımla da babaanne olarak ilgilensin

Torun bu ya frekans tutma ne
Komşu mu benim kızım

Onlar kreşe göndermeyip annesine baktırıyor
Kayınvalidem gönderin kreşe yoruldum demiyor

Ben 1 gün bakıversin deyince
Frekans tutmuyordur
Kızın yaramazdır
Yapmayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…