Vallahi bu kadar istiyorsaniz kayinvalidenizin cocugunuzu gormesini, haftasonlarinizi kayinvalidenizde gecirin. Belli ki eltiye laf soz gecmemis hincini kayinvalidenizden cikartip duruyorsunuz. Oh ne guzel butun haftasonu cocugunuz doyar babaanneye.
Torun olabilir ama insan iste, hoslanmak sevmek zorunda degil ki? Bir de diger toruna bakmaya baslamis,birakmak zor da gelir ona simdi. Kadina acidim. Bir de sizinki belki daha hareketlidir basa cikamam diye korkuyordur. Sadece kendinize dogru yontmayin, onun acisindan da bakin biraz. Herkes herkesi esit sevmez. Benim kv oglundan nefret eder ama kizini cok sever. Naapsin kendince oyle dusunuyor zorla kimse evladini da sevmek zorunda degil.Ben anlamayorum
Benim kızımda torun
Beni sevmesin
İstemesin
Ama benim kızımda torun
İnsan özlemez mi
Görmek istemez mi
Ne frekansı
Torun bu ya
Herşeyi bilmediğiniz içinTorun olabilir ama insan iste, hoslanmak sevmek zorunda degil ki? Bir de diger toruna bakmaya baslamis,birakmak zor da gelir ona simdi. Kadina acidim. Bir de sizinki belki daha hareketlidir basa cikamam diye korkuyordur. Sadece kendinize dogru yontmayin, onun acisindan da bakin biraz. Herkes herkesi esit sevmez. Benim kv oglundan nefret eder ama kizini cok sever. Naapsin kendince oyle dusunuyor zorla kimse evladini da sevmek zorunda degil.
Ben anlamayorum
Benim kızımda torun
Beni sevmesin
İstemesin
Ama benim kızımda torun
İnsan özlemez mi
Görmek istemez mi
Ne frekansı
Torun bu ya
Ben anlamayorum
Benim kızımda torun
Beni sevmesin
İstemesin
Ama benim kızımda torun
İnsan özlemez mi
Görmek istemez mi
Ne frekansı
Torun bu ya
Elbette bilmiyorum,sadece olabilecek varsayimlari dusundum ben. Sevgi gonul isi,zorla yapamaz kimse bir sey. Siz sevmediginiz biriyle zorla vakit gecirir misiniz? Ben geciremem, ölüm gelir bana. Bayramdan bayrama senede iki kez gordugunuz bir insan icin bosa kendinizi doldurmayin derim. Benim kv daha torunuyla tanismadi bile bakin 21 aylik oldu oglum. Umrumda mi hayir. Herkesin kendi tercihi. Yarin obur gun gorumcemin cocugu olur ona bakar mesela. Cunku aralari iyi. Esimle birbirlerini gormuyorlar bile. Boyle seyleri dert etmeyin,esiniz dert etsin aradaki kisi o. Siz yabancisiniz bir yerde. Aldirmayin zihninizde kapladigi yere yazik su konunun inanin bana.Herşeyi bilmediğiniz için
Kimse torununu evladını sevmek zorunda diyorsunuz
Zaten ne denir ki kadın sevse zaten görmek ister
Ne yapar ne eder görmeye çalışırdı
Yanlız benim kızım hareketli değil
Gayet aklı başında bir kız o açıdan değil de
Sevmediği için düşkün olmadığı için bakmıyor belli ki
Beklenti değil hanım efendiKizinizi görüyor ya? Diyorsunuz kisin sizi arayip, size geldigini. Yazinda sanirim sizin bu beklentinizi bildigi icin gelmek istemiyor hatta gelemiyor. Burda bile kv'den icin fesat oldugunu "isini iyi bildigini" ve ayrimcilik yaptigini vurguluyorsunuz. Hali ile eminim ki kv'de bu düsüncelere sahip oldugunuzu biliyordur.
Acikcasi bende ve diger forum üyelere burdan bile antipatik duruyorsunuz. Bu kv'de icin farkli degildir. Siz direttiginiz icin kadin bu saatten sonra istese bile bakmaz torununa.
Ve ayrimcilik yaptigini düsünmüyorum. Sonucta torunlarina bakmak zorunda degil. Hadi bakti diyelim, yine kadinin kendi hayati, kendi secimleri. Yapmasi gereken tek sey torunlarini sevmek ve azicik simartmak. Siz diretmezseniz, sürekli magdur rolu oynamazsaniz kim bilir hatta yazin bile sizin yaninizda gelirdi.
Not: benimde kv'dem eltimin cocuguna bakiyor ve ben asla beklentiye girmedim. Benim icin torunu kucagina almasi, sevmesi, ilerde hatiralari olmasi yeterlidir.
Elbette bilmiyorum,sadece olabilecek varsayimlari dusundum ben. Sevgi gonul isi,zorla yapamaz kimse bir sey. Siz sevmediginiz biriyle zorla vakit gecirir misiniz? Ben geciremem, ölüm gelir bana. Bayramdan bayrama senede iki kez gordugunuz bir insan icin bosa kendinizi doldurmayin derim. Benim kv daha torunuyla tanismadi bile bakin 21 aylik oldu oglum. Umrumda mi hayir. Herkesin kendi tercihi. Yarin obur gun gorumcemin cocugu olur ona bakar mesela. Cunku aralari iyi. Esimle birbirlerini gormuyorlar bile. Boyle seyleri dert etmeyin,esiniz dert etsin aradaki kisi o. Siz yabancisiniz bir yerde. Aldirmayin zihninizde kapladigi yere yazik su konunun inanin bana.
ben şunu anladımBabamı 5 martta defnettik babannem dedi ki: 18 martta canakkaleye gidecektim gidemem artık heralde...
Utanmayacaksan git dedim sadecene yaptı bilmiyorum,bu bir anne 3 ay arayla kocasını ve evladını kaybetti,gezme derdinde hala,ben ona insan muamelesi mi yapıyorum hayır
Elbette bilmiyorum,sadece olabilecek varsayimlari dusundum ben. Sevgi gonul isi,zorla yapamaz kimse bir sey. Siz sevmediginiz biriyle zorla vakit gecirir misiniz? Ben geciremem, ölüm gelir bana. Bayramdan bayrama senede iki kez gordugunuz bir insan icin bosa kendinizi doldurmayin derim. Benim kv daha torunuyla tanismadi bile bakin 21 aylik oldu oglum. Umrumda mi hayir. Herkesin kendi tercihi. Yarin obur gun gorumcemin cocugu olur ona bakar mesela. Cunku aralari iyi. Esimle birbirlerini gormuyorlar bile. Boyle seyleri dert etmeyin,esiniz dert etsin aradaki kisi o. Siz yabancisiniz bir yerde. Aldirmayin zihninizde kapladigi yere yazik su konunun inanin bana.
ben şunu anladım
İnsanın içinden gelicek
İnsan içinden sevecek
Zorla hiç birşey olmuyor
Boşuna üzmüş anneniziAynen öyle en azından eşin yanında,rahmetli babam babannemler için annemi çok üzdü mesela,ama bak annesi oglunun cenazesinden sonra bile gezme derdindeydi, ya eşin anam da anam deseydi
Bırakan razı bakan razı ise size ne?Ben kayınvalideme güvenerek doğurmadım
Farkındaysanız da 1 gün bari torunuyla vakit geçirmesini istiyorum
Çok mu?
Benim annem Allah razı olsun bakıyor da
İşini geldiği gibi arayıp soran sonra elini ayağını çeken de kayınvalidem
Eltim konusuna gelince de
Büyük çoçuğunu büyüttü
Şimdi ikinciye bakıyor
Bıktım artık biryere gidemiyorum diye birbirlerine bağırıp
Sonra yine bakmaya devam ediyor
İlginç
10 senelik evliyim 5 yaşında kızım var
Şimdiye kadar hep annemin desteğini gördük
İşe başladığımda kızıma annem baktı
Sonra kreşe verdik
Kreş bitti şimdi annemde
Kayınvalidem senelerdir eltimin çocuklarına baktı
Çocuğum tatile girince aramayı kesiyor
1 gün bile bakmıyor
Bir de uzun süre küs kaldım
Özür diledi de öyle barıştım
İnsan bir gün bari(eltimin izinli olduğu gün)alayım da torununa bakayım demez mi?
Hep onları düşünüyor
Gerçekten sıkıldım artık on senelik evliliğimde
Elli yaşındaki insan değişmiyor demek ki
Bugün fazla görüşmeme kararı aldım
Bayramdan bayrama
Eşim de onaylıyor
Sizce nasıl davranmalıyım
Yüzlerine söylemeye de bıktım
O zaman anneme ben bana gelipBırakan razı bakan razı ise size ne?
Babaannesi ile bir gün gecirmesini istiyorsanız haftasonu davet edin torununu sevsin. O da tatil günlerinde dinlenmek istiyordur belki.
İyi niyetli bir profil cizmeye calısıyorsunuz ama değilsiniz. Anneanne babaanneler bizim kölelerimiz değiller
Madem bu kadar kötü niyetli olduğunu düşünüyorsunuz görüşmeyin. Bu kadar basit. Mecbur demek ki kadın, ya da oğlunu kıramıyor onların kötü olmasını istemiyor.O zaman anneme ben bana gelip
Eltim için çocuğuna bakamıcam yoruldum artık kreşe versinler deyip
Arkalarından konuşmucak
Bize öyle diyor
Ama eltimlerde süt dökmüş kedi gibi
Hafta sonuda bakıyor onların çocuğuna
Hafta içi bir gün izinleri oluyor
O gün alabilir diyorum
Bunun neresi kötü pardon
Valla benim niyetim belli
Kışın arayıp yazın aramayan kişinin niyetini sorgulamak lazım
Ben onların çocuğuna bakarken hiç sesimi çıkarmadımBuradan görünen elti çekimsiz ligi.Onun çocuğuna bakıyor da benimkine niye bakmıyor bir nevi ego tatmini.sunu merak ettim sizin anneniz varsa diğer torunları na karşı nasıl ,eşit davranabiliyor mu yada bir haftasonu annecim ben evdeyim bugunde diğer torunları ilgilen vakit gecir diyor müsünüz
Evet onlarla kötü olmak istemiyorMadem bu kadar kötü niyetli olduğunu düşünüyorsunuz görüşmeyin. Bu kadar basit. Mecbur demek ki kadın, ya da oğlunu kıramıyor onların kötü olmasını istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?