Kayınvalidem işini çok biliyor

Vallahi bu kadar istiyorsaniz kayinvalidenizin cocugunuzu gormesini, haftasonlarinizi kayinvalidenizde gecirin. Belli ki eltiye laf soz gecmemis hincini kayinvalidenizden cikartip duruyorsunuz. Oh ne guzel butun haftasonu cocugunuz doyar babaanneye.

Evde durmuyor ki eltimde hep
Kendi evine gitmiyor kadın
Eltime de kaç kez söyledim kayınvalideme de ama anlamıyorlar

Ama aramasını bekliyorum
Eşimi ararsa eşim ben söylücem dedi
Beni atarsa ben söylücem

Ben anlamayorum
Benim kızımda torun
Beni sevmesin
İstemesin
Ama benim kızımda torun
İnsan özlemez mi
Görmek istemez mi
Ne frekansı

Torun bu ya
Torun olabilir ama insan iste, hoslanmak sevmek zorunda degil ki? Bir de diger toruna bakmaya baslamis,birakmak zor da gelir ona simdi. Kadina acidim. Bir de sizinki belki daha hareketlidir basa cikamam diye korkuyordur. Sadece kendinize dogru yontmayin, onun acisindan da bakin biraz. Herkes herkesi esit sevmez. Benim kv oglundan nefret eder ama kizini cok sever. Naapsin kendince oyle dusunuyor zorla kimse evladini da sevmek zorunda degil.

Herşeyi bilmediğiniz için
Kimse torununu evladını sevmek zorunda diyorsunuz
Zaten ne denir ki kadın sevse zaten görmek ister
Ne yapar ne eder görmeye çalışırdı

Yanlız benim kızım hareketli değil
Gayet aklı başında bir kız o açıdan değil de
Sevmediği için düşkün olmadığı için bakmıyor belli ki

Ben anlamayorum
Benim kızımda torun
Beni sevmesin
İstemesin
Ama benim kızımda torun
İnsan özlemez mi
Görmek istemez mi
Ne frekansı

Torun bu ya

Kizinizi görüyor ya? Diyorsunuz kisin sizi arayip, size geldigini. Yazinda sanirim sizin bu beklentinizi bildigi icin gelmek istemiyor hatta gelemiyor. Burda bile kv'den icin fesat oldugunu "isini iyi bildigini" ve ayrimcilik yaptigini vurguluyorsunuz. Hali ile eminim ki kv'de bu düsüncelere sahip oldugunuzu biliyordur.

Acikcasi bende ve diger forum üyelere burdan bile antipatik duruyorsunuz. Bu kv'de icin farkli degildir. Siz direttiginiz icin kadin bu saatten sonra istese bile bakmaz torununa.

Ve ayrimcilik yaptigini düsünmüyorum. Sonucta torunlarina bakmak zorunda degil. Hadi bakti diyelim, yine kadinin kendi hayati, kendi secimleri. Yapmasi gereken tek sey torunlarini sevmek ve azicik simartmak. Siz diretmezseniz, sürekli magdur rolu oynamazsaniz kim bilir hatta yazin bile sizin yaninizda gelirdi.

Not: benimde kv'dem eltimin cocuguna bakiyor ve ben asla beklentiye girmedim. Benim icin torunu kucagina almasi, sevmesi, ilerde hatiralari olmasi yeterlidir.

Ben anlamayorum
Benim kızımda torun
Beni sevmesin
İstemesin
Ama benim kızımda torun
İnsan özlemez mi
Görmek istemez mi
Ne frekansı

Torun bu ya

Görüşme, insan çocuklarını da torunlarını da ayırmamalı,ayırıyorsa sen de ona göre muamele edersin

Elbette bilmiyorum,sadece olabilecek varsayimlari dusundum ben. Sevgi gonul isi,zorla yapamaz kimse bir sey. Siz sevmediginiz biriyle zorla vakit gecirir misiniz? Ben geciremem, ölüm gelir bana. Bayramdan bayrama senede iki kez gordugunuz bir insan icin bosa kendinizi doldurmayin derim. Benim kv daha torunuyla tanismadi bile bakin 21 aylik oldu oglum. Umrumda mi hayir. Herkesin kendi tercihi. Yarin obur gun gorumcemin cocugu olur ona bakar mesela. Cunku aralari iyi. Esimle birbirlerini gormuyorlar bile. Boyle seyleri dert etmeyin,esiniz dert etsin aradaki kisi o. Siz yabancisiniz bir yerde. Aldirmayin zihninizde kapladigi yere yazik su konunun inanin bana.

Babamı 5 martta defnettik babannem dedi ki: 18 martta canakkaleye gidecektim gidemem artık heralde...
Utanmayacaksan git dedim sadecene yaptı bilmiyorum,bu bir anne 3 ay arayla kocasını ve evladını kaybetti,gezme derdinde hala,ben ona insan muamelesi mi yapıyorum hayır

Beklenti değil hanım efendi
Kışında gelmesin o zaman madem sevmiyor özlemiyor kışında gelmesin
Kayınvalide kışın gelicek Özlücek
Yazın elini ayağını kesicek
Bu işini bilme değil de ne

Ben mi fesadım
10 senelik evliyim
Daha bir faydası olmadı
Benim kızım hasta oldu hiç haberi olmadı

Diğer torununu ağzından düşürmüyor
Onları bir başka seviyor
Sevmese iki çocuğuna bakmaz
Kreş zamanı geldiği halde
Ben artık bakanından kreşe zamanı da geldi dinlenicem diyebilir

Bize hiç öyle demiyor
Bakamıcam söylücem kreşe göndersinler yoruldum diyor
Ama yüzlerine söylemiyor

Eltim bizim kızımızla biraz ilgilensin hazmedemiyor
Bilip bilmeden yargılamayın

Benim kızıma düşkün değin bu bariz
Siz ne derseniz deyin
Bir torununa senelerce bakıp
Diğerine 1 günü bile çok görüyorsa
Bu ayrımcılıktır.

ben şunu anladım
İnsanın içinden gelicek
İnsan içinden sevecek
Zorla hiç birşey olmuyor

Eşimde takmıyor ki
Bıktım artık kaç kere söyledim diyor

Zorla olmuyor evet
Görmek isteyen ne yapar ne eder görür bakar sever
Olmuyor kaç kere söyledik tartıştık
Küstük Barıştık
Yok olmuyor değişmiyor

ben şunu anladım
İnsanın içinden gelicek
İnsan içinden sevecek
Zorla hiç birşey olmuyor

Aynen öyle en azından eşin yanında,rahmetli babam babannemler için annemi çok üzdü mesela,ama bak annesi oglunun cenazesinden sonra bile gezme derdindeydi, ya eşin anam da anam deseydi

Buradan görünen elti çekimsiz ligi.Onun çocuğuna bakıyor da benimkine niye bakmıyor bir nevi ego tatmini.sunu merak ettim sizin anneniz varsa diğer torunları na karşı nasıl ,eşit davranabiliyor mu yada bir haftasonu annecim ben evdeyim bugunde diğer torunları ilgilen vakit gecir diyor müsünüz

Aynen öyle en azından eşin yanında,rahmetli babam babannemler için annemi çok üzdü mesela,ama bak annesi oglunun cenazesinden sonra bile gezme derdindeydi, ya eşin anam da anam deseydi
Boşuna üzmüş annenizi
babaanneniz babamızın ona verdiği değeri vermemiş babanıza
Yoksa evladını kaybeden insan gezme düşünemez
Allahtan eşim öyle değil
Haklısın içinden nasıl geliyorsa öyle davran der

Bırakan razı bakan razı ise size ne?
Babaannesi ile bir gün gecirmesini istiyorsanız haftasonu davet edin torununu sevsin. O da tatil günlerinde dinlenmek istiyordur belki.

İyi niyetli bir profil cizmeye calısıyorsunuz ama değilsiniz. Anneanne babaanneler bizim kölelerimiz değiller

Şahsen kv min çocuğuma bakmasını tercih etmem. Hele sorunluysam hiç etmem. Sizinki de ne güzel bakmıyormuş.

Eşiniz de onaylıyorken düşündüğünüz gibi yapın. Gereğinden fazla samimi olmayın. Kimseye bir şey söylemek zorunda da değilsiniz.

O zaman anneme ben bana gelip
Eltim için çocuğuna bakamıcam yoruldum artık kreşe versinler deyip
Arkalarından konuşmucak
Bize öyle diyor
Ama eltimlerde süt dökmüş kedi gibi

Hafta sonuda bakıyor onların çocuğuna
Hafta içi bir gün izinleri oluyor
O gün alabilir diyorum
Bunun neresi kötü pardon

Valla benim niyetim belli
Kışın arayıp yazın aramayan kişinin niyetini sorgulamak lazım

Madem bu kadar kötü niyetli olduğunu düşünüyorsunuz görüşmeyin. Bu kadar basit. Mecbur demek ki kadın, ya da oğlunu kıramıyor onların kötü olmasını istemiyor.

Ben onların çocuğuna bakarken hiç sesimi çıkarmadım
Ama artık kreş zamanı geldi
Yani bu kadar da ne

Annemin başka torunu yok
Ama olsada ayrımcılık yapmaz diye düşünüyorum
Kardeşimle beni ayırmadı hiç

Madem bu kadar kötü niyetli olduğunu düşünüyorsunuz görüşmeyin. Bu kadar basit. Mecbur demek ki kadın, ya da oğlunu kıramıyor onların kötü olmasını istemiyor.
Evet onlarla kötü olmak istemiyor
Onları kıramıyor
Ben kötü niyetli değil de uyanık olduğunu düşünüyorum
Yoksa yorgun olan yada kızımı sevmeyen kişi
Kışında aramaz

yalnız değilsin. yaz günü bile kreşe gidiyor yavrum. eşimle yıllık izinleri bayramları ayarladık 1 ay dinlendireceğiz kuzumu. gene şanslısın annen bakıyor Allah razı olsun.
ileride Allah'dan bir şey olmazsa ben de torunlarımı asla kimseye muhtaç etmem. gerek olursa onlar için taşınırım bile. bu insanın iç dünyasıyla alakalı değiştiremezsin maalesef. en iyisi boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…