Kayınvalidem işini çok biliyor

Kac yasina gelmis artik o insan elbette degismez. Sevmiyorsa sevmiyordur. Uzuldugunuze degmez. Esasen ben artik yaslilarin keyiflerine gore yasamalarindan yanayim. Kvnizin yerinde olsam gezer tozarim. Kurallara kaliplara yeterince sıkısmistir bunca yil. Artik rahat etme zamani

Ben onların çocuğuna bakarken hiç sesimi çıkarmadım
Ama artık kreş zamanı geldi
Yani bu kadar da ne

Annemin başka torunu yok
Ama olsada ayrımcılık yapmaz diye düşünüyorum
Kardeşimle beni ayırmadı hiç[/QUOTE]

Hala aynı üslupta konuşuyorsunuz.onlarin çocuğuna baktı bizimkine nasıl bakmaz ,bize bunu nasıl yapar.hayata, insanlara bakış açınizi değiştirmeli, beklentilerinizi sifirlamalisiniz . Eminim bu olayda en çok kendini yıpratan sizsiniz.siz kendinizi çok onemsiyor olabilir siniz ama kv ve eltinizin hiç umrunda değilsiniz ayrıca eltinizin çocuğuna baktı diye sizin kv ye söz söyleme hakkınız doğmuyor

Bence de işini biliyor. Benim de kızıma annemle , babaannesi ortak baktı. Allah eksikliklerini göstermesin ama bu süreçte en çok ben yoruldum. Şimdi oğluma ikiside yaşlandı bakamıyor. Bakıcı ellerinde oğlum . Senin durumun tabi ki farklı diğer torunlarına bakarken , senin kızına bakmaması canını sıkıyor. En azında ilerde kv çocuğuna ben baktım diye kafana kakmayacak :)

kadıncağız haftada bir gün de bırakın dinlensin, kayınvalidenizin yapacağı bişi yok, eltinizin düşünmesi lazım dicem ama sistemi böyle kurmuşsunuz belli ki. ayrıca kızınıza gün içinde bakıyor olması ilgilendiği anlamına gelmiyor ki?

bakmak zoruda tabiki değil de ayrımcılık çok kötü

bende olsa kızar arama mesafe koyardım
eşinizde aklı başındaymış çok şükür

şöyle düşünelim sonuçta sizde çalışıyorsunuz diye oğlu rahat geçiniyor
yalan mı?

canınız ekşın isterse bir ara onlarla görüşürken işten çıkacağınızı annenizin çok yorulduğunu
kendinizin de yorulduğunuzu söyleyin mahsus :)

Kv benim kızıma bakıyor eltim çalışmıyor (ben calısamam kocam bana bakmak zorunda diyor ) buna rağmen bebeği olduğunda kv ona da dedi istersen senin çocuguna da bakayım diye.O da ben evdeyim sana gerek yok dedi aynen bbu sekilde söyledi.Bana her ortamda ben cok sanslıyım bebeğimi kendim büyütüyorum diye hava atar ama gelgelelim kv benim kızıma bakmasınıda cekemez kıskanır esas benim oglumla ilgilenmeleri gerekir soyadını devam ettirecek olan o der.Bazen insanlar bu denli küçülebiliyor kıskançlıklarından ama sizin durumunuz farklı siz de calısıyorsunuz ve anladığım kadarıyla birazcık ilgilenmelerini istiyorsunuz.

Haftada bir gün kendine kalıyor onda da senin çocuğuna bakmak istememesi normal
Önce onun kine bakmaya başladı anladığım kadarıyla, nasıl yarı yolda bıraksın ki düzen öyle kurulmuş öyle gidecek.
Ama arayıp sormaması biraz umursamıyor gibi düşündürüyor haklısın.

Belki de kendinde yüz bulamıyor da aramıyor bilemedim

Görüşmek istemiyorsan görüşme tabi
Zaten aramıyormuş ya, bir tavır takınmana gerek Yok sende arama yeter

bırak kimin cocuguna bakıyorsa baksın bişey bekleme zaten eşinde onaylamış seni ne güzel bayramdan bayrama görürsün olur biter seninde annen sana destek ne güzel işte

Wuuu yoruma gel..eminim siz hic biseye takilmiyorsunuzdur kv niz varsa. Hersey superdir.Bu yorumlari yapanlarin genelde tuzu kuru oluyor.Tatilde 2 gun idare etse de anneanne biraz nefes alsa diye dusunmesi de suc tabi konu sahibinin degil mi?Eltininkiler torun da bunun ki ne oluyor nasil boyle birseyi sindirir insan pes.

Ben hiç şaşırmıyorum böyle yorumlara
Bunu yazan kişi büyük ihtimal kayınvalidemle aynı kafada
Yada ayrımcılık yapan biri

Annem zaten şikayetçi değil de 1 gün bakıverse ölür mü
Ne olur yani bunun lafı bile edilmez
Ama anlamıyor bazıları
Takmışlar dinlensin mecbur değil vs.

Yorulan insanın kimseyi gözü görmez
Kendilerinin başına gelse ne yaparlar çok merak ediyorum

Başınıza gelse çok merak ediyorum ne düşünürsünüz
Muhtemelen kayınvalidemle aynı kafa yapısındasınız

Yoksa diğer torunlarına bakıp kendi çocuğuna 1 gün bile bakmayan aramayan sormayan kayınvalideyi yapmıcam üzülmücek kızmıcak kişi yoktur

Kışın umrunda yazın değil
Size bu mantıklı geliyorsa
Pes diyorum

Ayrıca onlar benim hiç umrumda değil
4 sene küs kaldım
Üzülen evime gelip barışmak isteyen o oldu
Benim için fark etmiyor

Zaten anneniz bakiyormus evli veya bekar karsisindakinin anlayis ve zekasini kucumseyen kisilik sinir bozucudur
Yani iste kisin gelip yazin el ayak cekmek farkinda olup hosgormeye calistiginiz bir durumken tekrar edince sinir ziplatir kv degil bence her iliski icin gecerli bu tarz yerine acik acik ben bakamam eltininkinden bunaldim kizim yasimda gidiyo konusmasi yapip kistaki gibi cocugu arayip sorsa sevmeye gelse sinirlenmeyeceksiniz diye algiladim ben
Esiniz destekmis hic takilmayin bence dusunup sinirinizide bozmayin

O zaman dediginiz gibi mesafe sart

İkisinin de ihtiyacı varsa peki kiminkine bakarsınız
Siz tek cocuk musunuz? Annenizin baska torunu var mi? Ayni durum sizin icin de gecerli olabilir. Oturmus bi duzen var demek ki aralarinda. Ona bakıyorum dur biraz buna bakayim mi demeli babaanne? Kendi cocuklarina bak torunlara bak e bu kadin ne zaman hayatını yasayacak?

Çalışan annelerin çocuk bakımı konusunda trip atıp çözüm isteyecekleri yer yaşlı anneleri kayınvalideleri değil işverenleridir. Devlete patrona hani kreş deyip mücadele edemiyorsunuz dişiniz yaşlı insanlara geçiyor. Kadın belki eltinizi sizden fazla seviyor belki onun çocuğu sizinkinden daha kolay bir çocuk belki keyfi öyle istiyor. Hiçbir şey demeye hakkınız yok. Bu azminizi devlete ve patrona karşı gösterin

. Derdinizi paylaştınız bende yorum yaptım.sizi desteklemeyince kv nizle aynı kafa yapısında olmuyorum hanımefendi.Ayrica çocuğunuz 5 yaşındaymış anaokulu yaşında sizin yerinizde olsam kv me minnet etmem annemide yormam ama ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin sizin derdiniz eltinizi kiskanmaniz kendinizi değersiz hissetmeniz bence

Öncelikle yok 1 günü torununa ayırsın istiyorum mavallarını bir kenara bırakın. Kadına en baştan diğer torunlarına baktın benimkine de bakacaksın diye baskı uyguladığınız için aranız açılmış kadın sizden özür dileyip bakacağım demiş hatta. Esas sorununuz bu: Eltiniziniz çocuklarına bakıp sizin çocuğunuza bakmamasi. Zerre kadını düşünen yok. Öyle baskı kurulmuş ki üstüne. Sizin çocuğunuz kreşe gidiyor diğer zamanlarda anneniz bakıyor neden kayınvalideniz üzerinde baskı kuruyorsunuz ki. Bu kadın kaç parçaya bölünecek üzerinde hep torun bakma baskısı. Bari siz anlayışlı olun. Sırf bu yüzden araya mesafe koymalar falan yanlış. Eltimin çocuklarına baktığı için benimkine bakamıyor diye düşünmek varken torun ayırıyorlarla kendinizi dolduruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…