- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Bana kalırsa altınları bozdurdular. Nasıl olsa bizde daha sonra yerine koyarız diye düşündü kv. Konu sahibi de isteyince kv de tutuştu.Konuyu Takipte yim
O kadar merak ediyorum ki altınlar nerde satıldı mi kasada mi evde mi teyze de mi bozduruldu mu ne kadara bozduruldu neye harcandı yerine kondu mu konacak mi
Offfffffffff kafamda deli sorular
Konu Sahibi valla altınları alınca bi foto paylas da kutlama neyim yapalım ya
Bana ne oluyorsa sanki benim altınim:)
Bu altınlar ne hikmetse bir tek gelinin evinde çalınma riski var, kv de ve teyzenin evinin özel güvenliği, kasa odası filan var galiba hırsız oraya giremiyor
Annenize vermekle iyi yapmışsınız. Nihayetinde o da bir kaynanaAynen öyle benide korkutmuşlardı eşimin ailesi yok yeni evlileri takip ediyolar nikah listesini alıyolar düğün yerlerinde bekliyolar evi öğrenip balayına gidince hırsız hoop alıp gidiyo
Kv evinde olsa hırsız avucunu yalar demişlerdi çok mantıklı diyip düğün günü anneme verdim
Annenize vermekle iyi yapmışsınız. Nihayetinde o da bir kaynana. Benim düğünümde hiçbir şey ile ilgilenmeyen kaynana, gelin odasına giderken atmaca gibiydi. Bende evin anahtarını gelin kesesinin içine koydum, üzerinede takıları koydum, ağzını iyice bağladım. Kayınvalidem alıp çantaya attı keseyi. Düğünden sonra kayınvalidenin evine gittik, çıkarken kimse keseden bahsetmiyor. Eşime dedim evin anahtarı kesenin içinde kaldı, mecbur olduğu gibi keseyi vermek zorunda kaldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?