Kayinvalidem ve eşim

eee ne güzel işte eşiniz erken gider siz sonra dolmuşla gelirsiniz demiş size. Hiç bir sıkıntı yok bunda. Ne o geç gitmiş olur ne siz erken.

O kadar tanıdık geldi ki :)
Duymazdan görmezden gelmek en iyisi.

Evet çok bunaldim başlarda böyle değildim sonra iyi niyetimin suistimal edildiğini düşündüm .eşime karşı sevgisiz degilim ama kalbim cok kirik benim için hayal kırıklığı oldu.

ayyy benimkinin aynı valla ben baş edemiyorum ben size karışmıyorum hiç ben kötü kaynanalardan deilim der der der yatak odamıza giydiğimize kadar karısır Allah basa vermesin böyle sinsi insnlar çok zor
Aynen güya hiç bişeye karismayan iyi melek kaynana ama maşallah her meselenin içinde

eee ne güzel işte eşiniz erken gider siz sonra dolmuşla gelirsiniz demiş size. Hiç bir sıkıntı yok bunda. Ne o geç gitmiş olur ne siz erken.
öyle gittik artik ama eşim suratini asti çıktı kapıdan bi de sinir olmamin sebebi k.v buz uyanmadan planlar yapıyor

Kadin bi sey yapmamis ki esin erken gitmek istemis ona sinirlenmissin. Sinirlenecek bi sey de yok adam sen dolmusla gel demis. Biraz iyi yanlarindan bak olaylara

Kadin bi sey yapmamis ki esin erken gitmek istemis ona sinirlenmissin. Sinirlenecek bi sey de yok adam sen dolmusla gel demis. Biraz iyi yanlarindan bak olaylara
Öyle bi noktaya getirdilerki artik iyi düşünemiyorum bi de k.v nin hiç bişey seye saygısı yok bugün pazar belki başka bişey yapardik

düzelecek bence bunlar.bu da senin taktikleri öğrenmenden geçiyor.
böyle durumlarda eşlere çok iş düşüyor.eğer erkek kadını annesine ezdirmek istiyosa her şeyi anlamazlıktan gelir.salağa yatar.her zaman yaptıkları gibi.senin eşin de bunu yapıyor bence.
ama burda bi kaç kişinin dediği çok mantıklı.o yöntemleri denersen başarıcaksın bence.biri demiş ki surat asmadan gülerek gelemicenizi başka planınız olduğunu tekrar et.aynı kv nin yaptığı gibi normal bişey söylüyomuş gibi yani.
bence olcak canım.ben sende o ışığı gördüm

Esine durumu anlatacaksin. Bak boyle boyle bu yuzden diyeceksin. Seni anlamıyorsa zaten fazlasina gerek yok.

eşimin çok hatalı yanları var baştan beri aile olduğunu evlendigini kavrayamadi annesi hep hayatımızda oldu ama çaktırmadan hep meleği oynadı ben düzelir diye umdum hep ama olmadi aksine dozu arttı bazi şeylerin ben geçinmeye alttan almaya calistikca k.v yüklendi eşimsrahatladi.simdi de nasil olsa minnie anlayışli diye istediği gini takılıyor dedigin gibi taktik lazim kavga etmemek için ama yorgunum kalbim kirik evlat hasreti içindeyim. Artık sıkıldım

haklisin taktik şart bi de böyle denemek lazım akik akıldan üstündür herkesin önerisi onemli benim icin

Aslında çok haklısın misilleme yapip bi süre devam ettirmek lazim ben uyum sagliyorum o nu bi yere çağırınca ya kendini naza çekiyor yada gelmiyor bende kolay lokma oluyorum bu durumda ve dediğin gibi siliklesiyorum zaten sıkıntım bu

ben anlatsam roman olur.dersin ki vay bacım neler çekmişsin.deli gibi aşık olup evlendiğim adamdan 9 ayda boşanıyorum.
çünkü kv eşimin sözünü dinlememi söylüyor.eşim de kv sözünü dinliyor.alttan alta kv benim sözümü dinliceksin diye diretiyor.ben de inat ettikçe ahanda boşanıyoruz.
ne sevgi kaldı ne aşk ne saygı.hepsi uçtu gitti.
bazen diyorum ben napıyorum diye.bazen diyorum bi ömür çekilmezdi bunlar diye.
bi arkadas konu açmış eşi hep köyde geçirmek istiyomuş bütün tatillerini.
herkes bi konu açıyor eşiyle kv ile yaşadıkları sorunları.ben bi okuyorum hepsi bende toplanmış.bu kadar olur.
o zamn diyorum demekki ben dayanamamışım artık.ne ararsan var çünkü.
sen yine de ılımlı olmaya bak.iş inada binmeden eşin de gaddarlaşmadan, kv taktiğiyle alttan alta halletmeye çalış.
yoksa güzellikle hallolmaz gibi duruyor.

W
haklisin taktik şart bi de böyle denemek lazım akik akıldan üstündür herkesin önerisi onemli benim icin
Yapacağın tek şey bu kocayı boşayıp mantık evliliği yapıp çocuk yapmak..kocan düzelse de senin bu evliliğe tahammülün kalmamış..toparlayamazsın maalesef.

Iyi de sormus programaniz var mi vs diye. Bana sorun ariyosun gibi geldi.
Her zaman sorar formalite icabi yani benimle konuşuyor çok geçmeden eşimi ariyor maksat dediği gibi olsun hersey oluyorda zaten o kadar sorunum varki inan sorun aramiyorum sadece ufak tefekte oksa bazi şeylere saygi gosterilsin istiyorum

söz konusu eşim olunca mantık aramak zor oluyor bazen.o benim anlayisimdan uyumlu olmamdan yararlandi zaman zaman misilleme yaptım tavir yaptim ama hep ben yoruldum zararlı çıktım ben ne zaman onun ailesinr tavur almaya kalkasan k.v kapıda bitti evimde geldi

hastane odasına iftaramı davet ediyo lokantamı orası, hasta rahatsız olmuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…