- Konu Sahibi kesenmakas
-
İşte asıl sorun burafa. Ev işlerini ben kendi görevim gibi görmüyorum. Bebekten önce gayet dağnık biriydim. Eşim de sağolsun çok karışmaz bu konulara. Yardım istersem de eder.Sadece sizin işinizi yapmiyor oglunun da isini yapiyor
Sizin anneniz evde yemek yapsa sanmiyorum ki esiniz sizin kadar kafaya taksin
Ev işlerinin sadece sizin goreviniz olmadigini kabullenirseniz her sey daha kolay olur.
Çok sağ olun. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin.Maşallah ve darısı başıma demeye geldim
Siz yapma zahmet etme demenize rağmen yapıyorsa isteyerek yapıyordur herhalde. Yapma dedikçe ters tepip alınabilir hiç elleşmeyin bence ama üstte de denilmiş sevdiği yemek tatlı belki ufak hediye jest yapabilirsiniz
Anneannenize acil şifalar dilerim
Neden bu kadar olumsuzsunuz acaba. Bir kaç msjımda da belirttim herşey süt liman olmuyor herzaman. İyi günlerimiz kadar kötü günlerimiz de oluyor elbet. Fakat her ayrıntıya yer vermeye gerek olmadığını düşündüm ve en temel sorunumu yazdım. Mesela ben ayaklarımı uzatıp yatmak isterken yarın kadıncağız mutfak toplamasın diye mutfak topluyorum.Bugün de derdim yoktu ama konu açasım vardı.
Sonunda da eşinin sevgisinden ve ilgisinden şikayet olsa tadından yenmez bir konu olurdu.
Şey yarın kayınvalidesi eve gelecekmiş. O mutfak toplamasın diye mutfak topluyormuş şu an. Büyük dert bilirim. Ben de ertesi gün bakıcı gelecek diye gece yemek yapar ev süpürürdüm. Çok ağlardım o zaman.Burdaki dert nedir ben anlayamadım ya..anlayan varsa anlatsın bir derdim var forumluk nesi var konunun?
Ne kadar komik ve eğlenceli birisiniz. Arkadaşım olur musunuz?Şey yarın kayınvalidesi eve gelecekmiş. O mutfak toplamasın diye mutfak topluyormuş şu an. Büyük dert bilirim. Ben de ertesi gün bakıcı gelecek diye gece yemek yapar ev süpürürdüm. Çok ağlardım o zaman.
Allah herkesi bir şeyle sınıyor işte. Hayat.
O zaman bosverin annelik bu sonucta icten geliyor siz degistiremezsinizİşte asıl sorun burafa. Ev işlerini ben kendi görevim gibi görmüyorum. Bebekten önce gayet dağnık biriydim. Eşim de sağolsun çok karışmaz bu konulara. Yardım istersem de eder.
Evde yemek de çok nadir yaparım ya annemlerde yeriz ya dışarda. Yani asıl derdim bu esasında. Ben kendim işimi zar zor yapan biriyken annelerin böyle olması beni ezen.
40 yaşına gelip hala onların sarıp sarmalaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?