kayınvalidem ve görümcem

Annenize her ay en az bir ceyrek altın parası verin biriktirsin
Yarın öbür gün eşinizle sonunuzu hic iyi görmedim
Eşinede maasını aldıgın gibi annemlere verdim de bu ay seninkiyle idare ederiz sıkısmıslar napayım sizinkiler gibi de o ödesin herşeyi bu ayki maaşıyla
İc güveysi resmen evin sorumlulugunu bilmiyor kadın parası yemeye evlenmiş nasıl erkekliğine yediriyor böyle bişeyi

iyide ben paramı aileme verirsem evin kirasını faturasını kim ödeyecek? zaten ben versem bile ailem kabul etmez ki kendi ihtiyaçlarını al der
Kirayı sen değil kocan düşünecek . Evlenmeyi bilecek kadar erkekse(!) kirasını da versin. Allah aşkına ne yeyip ne içiyorsun merak ediyorum. Sen köle misin hizmetçi misin. Neden tüm yük sende bir de ev işi sende manyak mısın arkadaşım. Hesap aç kendine maaşını oraya yatır anneme gönderiyorum de. Hiçbir halt yiyemez. Git dışarda simit ye ama eve kuruş harcama. Hayırdır paran pulun çok geldi de amaaan bi aklı yarımla evleneyim evin maddi manevi tüm yükünü üstleneyim birini besleyeyim işimin adı ne mi dedin. Kendine garezin mi var. Sal ipini gitsin. Evcil al bi tane onu besle.
Ohhh bedava yemek ,aş ,kira, temiz ev üstüne de bir de kadınlık görevleri ohhhhh ne ala memleket. Senin kocan kendine erkeğim demesin bence. Olsa olsa kızma ama asalak olur.

Ay bu arada konu ismi kv ve görümce ama asıl konu eşiniz yahu
eşim saf biri onların dolduruşuna geliyor adım gibi eminim yoksa benden para esirgeyecek bir adam değil aşırı yufka yürekli biri kimseye kıyamıyor ben de onun bu huyuna kıyamıyorum işte

eşim saf biri onların dolduruşuna geliyor adım gibi eminim yoksa benden para esirgeyecek bir adam değil aşırı yufka yürekli biri kimseye kıyamıyor ben de onun bu huyuna kıyamıyorum işte
Valla eşiniz size kıyıyor. Benden duymuş olmayın.

Eşiniz 6 yaşinda bir çocuk aklında o zaman paranıza el koyuyorlarsa.Ne el koyması hanımefendi eşiniz parayi götürüp annesinin eline sayıyor kimse paranıza el koymamış eşinize bir carlarsanız sorun çözülür belki.Sormuyor musunuz nerde bu maaş neden eve gelmiyor bu evin ihtiyaçlarını ben tek basima karşılamak zorunda değilim diyemiyor musunuz pes vallahi.

bilmiyorum gerçekten ağlayacak duruma geldim eşimi seviyordum sevgi gözümü kör etti galiba
Kıyamam sana ya ne zarif bi hatunsun . Senin gibiler hiç bir zaman kıymet bilene düşmez zaten..

Ve maalesef ki bu acayip realist bi yorum olmuş. Şuan ipleri eline alamazsan muhtemel sonunuz bu :/

Eşin saf rolü yapıyor sen gerçekten safsın ama hala koruyorsun. o seni düşünmüyor kullanıyor maalesef.. para yok vermiyorum dediğinde vereceği tepkiyi gördüğünde hak verirsin bana, o saf adam kaplan kesilir

Şu mesajından sonra çok da şeyapma sen. Beslemeye devam et safcık kocanı. Kendine gel arkadaşım kendine kör olma bu kadar aklını başına devşir.

Kuzum sen iyimisin
Saflık ayrı sorumsuzluk ayrı
Evlenmiş adı üstünde yuva kurmus anasının dizinden ayrılmıs
İhtiyacları olur tabiki “yardım eder” ama yardım sadece. Gidipte kendi evinden eşinden kısıp ellerine parayı saymaz
Saf olan biri var burda oda sensin
Az cabbar ol yahu böyle ömür mü gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…