- 23 Aralık 2012
- 8.039
- 53.821
- 748
Bu ne yahu aslanlar gibi mi vermiş jdhd vermek ne yahu sevmişler birbirlerini tercih etmişler.Vermeseydi turşusunu kursaydı bari hahahahsshAma size Aslanlar gibi bir Mühendis koca vermiş..
Onun dışında gelin hanım, sizin bir işiniz gücünüz yok mu neden çalışmıyorsunuz?
Evet eşim annesinin ilgisizliği ve çocukken kendilerini ihmal ettiğinden yakınır sürekli, ama verici olmayı da bırakamaz. Şu modda yani, o bizim annemiz bu bizim görevimiz.Peki evlilik sonrası bu konu haricinde eşiniz nasıl ? Hep böyle verici mi davranıyor
Valla ben anlamadım kadına sırf kocamı doğurdu diye katya tutmam bekleniyor heraldeBu ne yahu aslanlar gibi mi vermiş jdhd vermek ne yahu sevmişler birbirlerini tercih etmişler.Vermeseydi turşusunu kursaydı bari hahahahssh
Kkda kaynvaldeler tutuştu hahahahhsshValla ben anlamadım kadına sırf kocamı doğurdu diye katya tutmam bekleniyor heralde
Anladım işiniz zor canım insanın biraz kendini düşünmesi lazım malesef bu tarz insanlar en çok evlerini ihmal ediyor düzelmez diye bir şey yok ancak sen farkına varıp ondan düzelmesini isteyeceksinEvet eşim annesinin ilgisizliği ve çocukken kendilerini ihmal ettiğinden yakınır sürekli, ama verici olmayı da bırakamaz. Şu modda yani, o bizim annemiz bu bizim görevimiz.
Bunun dışında da verici bir adamdır. Eli herkese karşı açıktır. İnsanların dertlerini dinler yardımcı olmaya çaşılır, bana karşı da öyle. Ama bu özelliği bu konuda zorlayıcı olacak
Evet ben şu an üzerine gitmeden, sonrasında konuşacağım inşallah kırmadan etmeden. İnşallah bana gönül koymaz eşim deAnladım işiniz zor canım insanın biraz kendini düşünmesi lazım malesef bu tarz insanlar en çok evlerini ihmal ediyor düzelmez diye bir şey yok ancak sen farkına varıp ondan düzelmesini isteyeceksin
Ben burada yazılan çoğu iyi niyetli cümlelerin aksine hayırdır abi diyorum valla.ben 45 bin tl alıyorum. Aslında boğaziçi tarih mezunuyum kötü bir okuldan çıkmadım ama işte tarih bölümü ülkemizde biliyorsunuz. İş alanı dar. Hiçbir zaman çok mükemmel maaşım olmadı. Benim tüm maaşım kira ve araba kredisine gidiyor.
Eşimin maaşı da bizim bozulduğu için yeni aldığımız beyaz eşyalara, annesinin eşya taksitlerine ve bizim borçlarımıza gidiyor.
eşime ben işten çıksam ne olacak dedim, onu o zaman düşünürüz diyor
Evet kadın tamamen çocuklarını yemeye alışmış ve bu devam etsin istiyorBen burada yazılan çoğu iyi niyetli cümlelerin aksine hayırdır abi diyorum valla.
Fazla simartilmis bı kadin
Az yesin de bakicisini kendi tutsun, geçinemiyorsa bı evini kiraya versin de onunla da karnını doyursun alla alla ya. İyi alışmış yolmaya
Halen gönül koymaz mı diyorsun koysa ne olacak yaEvet ben şu an üzerine gitmeden, sonrasında konuşacağım inşallah kırmadan etmeden. İnşallah bana gönül koymaz eşim de
Ne bileyim insan korkuyor aramız bozulur diyeHalen gönül koymaz mı diyorsun koysa ne olacak yao zaman bence hiç konuşma
Ama bu ilk değilmiş ki bundan önce de eşiyle dünya turu yapmış borç yapmış yine çocukları ödemiş borçları konu sahibinin dediğine göre. Bu babayı kaybetmekle ilgili değil bence.Anneleri yalnız kaldığı için duygusal davranıyorlar mantık çerçevesinde düşünemiyorlar ve kendini sorumlu hissediyorlar muhtemelen ,travmaya gelince erkekler daha farkındalığı düşük bence bu konuda
Yani 36 yaşındaki adam da bunu görsün ama bir zahmet. Kendi çözemiyorsa da terapiye gitmeyi akıl edebilsin.Bence de zaten çocuklarının bu absürtlüğü görmemeleri ve aşırı duygusal yaklaşmaları beni delirtiyor
Esınız korksun aramız bozulacak hatunla. Ne bakıcı tutması anne ben çok yardımcı olamam desin. Kocanız dusunsunNe bileyim insan korkuyor aramız bozulur diye
Aşkım bozulabilir düzelebilir kavga kıyamet çıkabilir belki de hiçbiri olmaz ama benim anlamadığım çatışmadan neden bu kadar kaçınıyorsun o zaman hiç bu konuları karıştırmayıp böyle yaşamaya devam edeceksin çünkü böyle üzülüp kendi kendini bitiriyorsun bak saatlerce burdan cevap yazdınNe bileyim insan korkuyor aramız bozulur diye
Benim malesef genel sıkıntım. Çatışmadan, küslükten ödüm kopuyor her ilişkimde. Bu konuda terapi al diyor arkadaşlarım banaAşkım bozulabilir düzelebilir kavga kıyamet çıkabilir belki de hiçbiri olmaz ama benim anlamadığım çatışmadan neden bu kadar kaçınıyorsun o zaman hiç bu konuları karıştırmayıp böyle yaşamaya devam edeceksin çünkü böyle üzülüp kendi kendini bitiriyorsun bak saatlerce burdan cevap yazdın
Yani çatışma hayatımızın her kısmında olabilir bu normal bir durum . Tepki vermek zorundayız etrafımıza siz gereken zamanda gereken tepkiyi vermezseniz bu dert sizi yer bitirir .Benim malesef genel sıkıntım. Çatışmadan, küslükten ödüm kopuyor her ilişkimde. Bu konuda terapi al diyor arkadaşlarım bana
Yahu o lafın gelişi.. Kocasını kim okutmuş? işi gücü var mis gibi Mühendis bir evlat yetiştirmiş..Bu ne yahu aslanlar gibi mi vermiş jdhd vermek ne yahu sevmişler birbirlerini tercih etmişler.Vermeseydi turşusunu kursaydı bari hahahahssh
O kısım OK yapmasınlar ama bu kez de kendi evini barkını kurmaya çalışan kirada kalan cocuğuna beyaz eşyalarını da düzdürmezsin yani.Yahu o lafın gelişi.. Kocasını kim okutmuş? işi gücü var mis gibi Mühendis bir evlat yetiştirmiş..
Bir zahmet eşyasını kendileri alsınlar, düğünlerini de kendileri yapsınlar. İki emekliden daha ne istiyorlar, aileler daha ne yapsın? Bu kadar beklenti de abes ötesi!
sevgili konu sahibi, evlilikte ilk yillarda iki tarafin da cinnet gecirip karsidakini silkelemesi taraftariyim.Ne bileyim insan korkuyor aramız bozulur diye
Valla düzsün ne var bunda?O kısım OK yapmasınlar ama bu kez de kendi evini barkını kurmaya çalışan kirada kalan cocuğuna beyaz eşyalarını da düzdürmezsin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?