Kayınvalidem yüzünden evliliğim zarar görecek. Lütfen bana akıl verin

Ama size Aslanlar gibi bir Mühendis koca vermiş..

Onun dışında gelin hanım, sizin bir işiniz gücünüz yok mu neden çalışmıyorsunuz?
Bu ne yahu aslanlar gibi mi vermiş jdhd vermek ne yahu sevmişler birbirlerini tercih etmişler.Vermeseydi turşusunu kursaydı bari hahahahssh

Peki evlilik sonrası bu konu haricinde eşiniz nasıl ? Hep böyle verici mi davranıyor
Evet eşim annesinin ilgisizliği ve çocukken kendilerini ihmal ettiğinden yakınır sürekli, ama verici olmayı da bırakamaz. Şu modda yani, o bizim annemiz bu bizim görevimiz.

Bunun dışında da verici bir adamdır. Eli herkese karşı açıktır. İnsanların dertlerini dinler yardımcı olmaya çaşılır, bana karşı da öyle. Ama bu özelliği bu konuda zorlayıcı olacak

Anladım işiniz zor canım insanın biraz kendini düşünmesi lazım malesef bu tarz insanlar en çok evlerini ihmal ediyor düzelmez diye bir şey yok ancak sen farkına varıp ondan düzelmesini isteyeceksin

Anladım işiniz zor canım insanın biraz kendini düşünmesi lazım malesef bu tarz insanlar en çok evlerini ihmal ediyor düzelmez diye bir şey yok ancak sen farkına varıp ondan düzelmesini isteyeceksin
Evet ben şu an üzerine gitmeden, sonrasında konuşacağım inşallah kırmadan etmeden. İnşallah bana gönül koymaz eşim de

Ben burada yazılan çoğu iyi niyetli cümlelerin aksine hayırdır abi diyorum valla.
Fazla simartilmis bı kadin
Az yesin de bakicisini kendi tutsun, geçinemiyorsa bı evini kiraya versin de onunla da karnını doyursun alla alla ya. İyi alışmış yolmaya

Evet kadın tamamen çocuklarını yemeye alışmış ve bu devam etsin istiyor

Ama bu ilk değilmiş ki bundan önce de eşiyle dünya turu yapmış borç yapmış yine çocukları ödemiş borçları konu sahibinin dediğine göre. Bu babayı kaybetmekle ilgili değil bence.

Bence de zaten çocuklarının bu absürtlüğü görmemeleri ve aşırı duygusal yaklaşmaları beni delirtiyor
Yani 36 yaşındaki adam da bunu görsün ama bir zahmet. Kendi çözemiyorsa da terapiye gitmeyi akıl edebilsin.
Ben hayata sizinle ya da eşinizle aynı yerden bakmıyorum. Ama yine de sizin yerinizde olsam bu adamla çocuk sahibi olmak istediğimden emin miyim diye düşünürdüm naçizane. İnsan biraz ilerisini düşünmeli.

Ne bileyim insan korkuyor aramız bozulur diye
Aşkım bozulabilir düzelebilir kavga kıyamet çıkabilir belki de hiçbiri olmaz ama benim anlamadığım çatışmadan neden bu kadar kaçınıyorsun o zaman hiç bu konuları karıştırmayıp böyle yaşamaya devam edeceksin çünkü böyle üzülüp kendi kendini bitiriyorsun bak saatlerce burdan cevap yazdın

Eşinizin kendi yaptığı bir şey değil bu kusura da bakmasın size güveniyor, çalışmasanız ne olacak kendi taksitleri krediyi ödeyecek dimi elde var sıfır olacak o zaman ,siz zaten kendiniz çalışıp kendinize bakıyorsunuz birde sözünüz geçmeyecek, benimle evlenen erkek bana bakacak abi erkeğin görevi, tabiki hayat bu kadında çalışır o ayrı ama bizler çocuk ev derken fazlaca sorumluluk var üstümüzde, yani evin geçimi sağlık problemi olmadıkça erkeğin görevidir burda size düşmüş kendide annesine bakıyor olacak sizinle geçinip ortak hayatmış gibi

Benim malesef genel sıkıntım. Çatışmadan, küslükten ödüm kopuyor her ilişkimde. Bu konuda terapi al diyor arkadaşlarım bana

Benim malesef genel sıkıntım. Çatışmadan, küslükten ödüm kopuyor her ilişkimde. Bu konuda terapi al diyor arkadaşlarım bana
Yani çatışma hayatımızın her kısmında olabilir bu normal bir durum . Tepki vermek zorundayız etrafımıza siz gereken zamanda gereken tepkiyi vermezseniz bu dert sizi yer bitirir .

Bu ne yahu aslanlar gibi mi vermiş jdhd vermek ne yahu sevmişler birbirlerini tercih etmişler.Vermeseydi turşusunu kursaydı bari hahahahssh
Yahu o lafın gelişi.. Kocasını kim okutmuş? işi gücü var mis gibi Mühendis bir evlat yetiştirmiş..

Bir zahmet eşyasını kendileri alsınlar, düğünlerini de kendileri yapsınlar. İki emekliden daha ne istiyorlar, aileler daha ne yapsın? Bu kadar beklenti de abes ötesi!

O kısım OK yapmasınlar ama bu kez de kendi evini barkını kurmaya çalışan kirada kalan cocuğuna beyaz eşyalarını da düzdürmezsin yani.

Ne bileyim insan korkuyor aramız bozulur diye
sevgili konu sahibi, evlilikte ilk yillarda iki tarafin da cinnet gecirip karsidakini silkelemesi taraftariyim.

kok aileye gitme sikligi, kok ailenin eve gelme sikligi, kok ailenin eve gelince ne kadar kalacagi, kok ailenin evin butcesinden talep etmesi, bu talebe karsilik verilmemesi gerektigi, evin reisinin onlarin degil sizin oldugunuzun anlasilmasi, kok ailenin sizle ilgili beklentilerini dusurmesi vs gibi konularin istediginiz sekilde cozulmesi, her sene karsiniza gelmemesi icin sert cikacaksiniz. bizde sikinti varsa kocalar da bize sert cikacak. bunu da cocuk yapmadan yapmanizi oneririm.

O kısım OK yapmasınlar ama bu kez de kendi evini barkını kurmaya çalışan kirada kalan cocuğuna beyaz eşyalarını da düzdürmezsin yani.
Valla düzsün ne var bunda?

emek versinler biraz.. İşleri var güçleri var,

Kirada olmak da o kadar trajik bir şey değil herkes ilk evlendiğinde kirada kalıyor kimse anasının babasının evine hemen konmuyor..

Oh ne ala Dünya.. İnsanlar memur maaşıyla yapsın etsin gelen hiç emek vermeden evlere konsun..

Zaten aileler çocukları için yapıyor her şeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…