Kayınvalidem yüzünden evliliğim zarar görecek. Lütfen bana akıl verin

Kendim konu sahibiymiş gibi yazmışım ama sinir oldum yahu az mantık

Evinizin butçesini konusmak ayrı, sizin yukarda yazdiklariniz gezdiklerinden tozduklarindan cocuk buyutmelerinden bahsetmek ayrı. Tüm bunlar olurken yanındamıydınız derler adama.
Yahu istediği şeyleri çocukları finanse ediyor. Evindeki eşyayı yenilemesinden tut, endülüs turuna kadar. Bunlar bizim evimizin bütçesini ilgilendiriyor. Daha önceleri gexip tozup yaptığı borçları da evet çocuklarına ödetmiş. Benim babam şimdiye dek bir kuruşumu istemedi. Tabii ki de garip gelir bana

Çocuklarından çok size dert olmuş. Evlilik suresi disinda olanlar sizi ilgilendirmez

konu sahibi basliga yazdim ama bir sey daha yazacagim. sakin manipule olma, buradakiler de seni manipule etmesin. 30 bin tl inanilmaz bir para. aylik 30 bini 10 yil dogru isleterek finansal ozgurluge gidersin, burdakilere bakma sen.

ben kamuda mimarim. esimi yonlendirdim, ankara'da esimle arsa yatirimlari yaptik evlendigimizden bu yana. 2023'te evlendik. 2 sene once 250 bin tl bir arsaya pesinat yatirdik, aylik 6-7 bin tl odeyerek 2 sene sonra arsayi 750bin tlye sattik. aylik 10-15 bin gibi arsa odemeleri, altin-gumus yatirimlari, fonlar vs. bi cekirdek aileyi ne noktaya getirir milletin haberi yok. parana sahip cik.

senin aile butcene gelene kadar once gitsinler bostaki mulku kiraya versinler. bir sey oldugunda da dik duracaksin, mantiksizlik bu diyeceksin, benim rizam yok diyeceksin.

Açıkçası ben çok çok benzer olaylar yaşayan biri olarak (2 ay önce kayınpederimi kaybetmek dahil) sizi haklı buldum. Ancak şuanda söylenecek bir şey yok. Dua edin de kayınvalide başınıza kalmamış sizde yaşayım dememiş. Zamanla evi kiraya vermek zorunda bırakın. Eşinizi zaman içinde yeni borca sokun. Ben eşimin lüks aile desteğini (annesine dyson saç düzleştiricisi, pahalı marka çanta parası vs.) zamanında böyle kesmiştim. Şuanda beş kuruş dahi vermiyor. Annesi zaten rahmetli babasından boşanıp başka biriyle evlenmişti artık onu söğüşlüyor ama annesi evlenmeden önce de eşimi veremeyecek duruma getirmiştim borçlarla. Saf erkek üzgünüm ama ancak böyle dizginleniyor.

Çocuklarından çok size dert olmuş. Evlilik suresi disinda olanlar sizi ilgilendirmez
Yok eder valla kendi düğünümü kendi ailem ben ve eşim yapıyorsak (kız öyle diyor), ailesi de öyle öküzün trene baktığı gibi baktıysa eşime derim sen salak mısın da evlenmeden önce lüks turlara para saçtın annene. Birikim de yapamadın. Al otur şimdi düğün eşyalarını.
Yahu vallahi bazen çok ilginç bu kk. Kayınvalideler mi doluşuyor nedir.
Konu sahibi ben valla çıldırdım burda benzer şeyler yaşayan biri olarak, size sabır diliyorum.

Bu teyze beni her ayrıntıda komaya soktu valla. Kendi söğüşlemeci kvme şükrettirdi. Neyse bu evlenmeden önce olduysa böyle kocayı koca diye almaz tekmeyi basardım. Fazla dayanmışsınız

ay sizinkini okudum şimdi dyson düzleştirici vs. Gerçekten çıldırmalık. Ve benim en çıldırdığım da eşimin "annemizi bırakalım mı" tavrı. O ekstta 30 bini 28 binin üzerine koyup çok daha güzel ve büyük bir eve geçmeyi ben de bilirdim. Ama birikim yapmak ve fazla açılmamak için sürekli bir şeyleri erteliyorum. O sırada bu kadına katya tutacağım düşünsenize. Burada "kadının evinden gezmesinden size ne" denmesini de anlamıyorum. Kadın ispanyaya tek başına gitmek isteyecek kadar enerjik ama evinde yaşarken parmağını dahi kaldırmamak için bizden hizmetçi istiyor. Ben de düğünümde bir çöp dahi almadı dedim diye linçleniyorum

Adamin topragi sogusun ya Bu ne berbat düsünceler

Ben şunu anlamıyorum. Evlat evlenirken aile destek olmak zorunda değilse, elinden ne geliyorsa onu yapmak zorundaysa, anne baba yaşlanınca da evlat onların her istediğini yapmak zorunda değil. Kadının maaşı varmış, kendine göre bir yaşam tarzı ayarlasın o zaman. Biz ilerde bize baksınlar diye mi çocuk sahibi oluyoruz.
Ayrıca evlenirken anne babanın durumu varsa yardım etmeli diye düşünüyorum çünkü şu an iyi bi maaşı olan bir insan yıllarca birikim yapsa anca evlenir. Eşyalar ateş pahası. Evlendikten sonra hala ailede yardım bekliyorsa o yanlış. Aynı şekilde evlat da anne babanın bir ihtiyacı olduğunda koşar. İhtşyaç başka istek başka. Bu kadınınki istek sadece. Yalnızlıktan korkuyorsa alışana kadar az az evlatlarında kalsın. Özel hizmetçi nedir yahu?

Kadinin kocasi yani kayinababaniz nasil biriydi cimrimiydi kadina karsi ve kisitliyor muydu her yönden kaynananiz semeri bosalmis gibi adami gömüp gezme tozma derdinde

Sanki acisini cikartmak istedigi seyler var gibi

Yazdım yazdım sildim. Kv ayrı yorumlara ayrı hayret ettim. Bencil insanlar ebeveyn olmasın ya cidden olmasın. Bizim anamız babamız biri sokağa atmadı doğurduktan sonra ya da bizler çocukları atmadık değil mi? İyi bari her şeyin en uygununu oturup hesaplarken bencil aile üyelerimizin lükslerini karşılayalım. Çocuklarımızın rızkını saçalım sonra biz de kendi isteğimizle dünyaya getirdiğimiz evlatlarımıza kambur olalım. Bu kadın sizden uzun yaşar bu bencillikle. O para ödendiği sürece çocuk yapmayın. Eli ayağı tutan kadını yeniden büyütüyorsunuz çünkü.

HAni konu miras falan olsa toprağı sogusun da işte değil ki,ben de genele söyledim öyle işte.
Yani bir bakima Gene para konusu kaynana dul kalinca kontese baglamis konu sahibi hemen evliligim bozulacak ne oluyor ya bu ne tezcanlilik

Hele bir yas süresi bitsin oturulup konusulur

Canım benim senden istemiyor oğullarından istiyor. Ayrıca sen aşırı mütevazısın diye herkes öyle olmak zorunda değil bak sen birikim vs diyorsun o İspanya İtalya gezeyim diyor. Sen eşinle konuşacaksın bu konuyu aynı burda bize anlattığın gibi ona anlatacaksın

Şimdi de hemen evet olur tamam falan dememeli,düşünelim daha cok erken zamanla hallolur gibi yuvarlak konuşmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…