Kendim konu sahibiymiş gibi yazmışım ama sinir oldum yahu az mantıkKadının evinden sizene diyenler bizim bütçemizden para istiyorsa banane olamaz ,ayrıca anısı var diye kiraya vermediği eve oğlunu oturtmayacakta boş tutacak öyle annelik batsın, çocuğum küçücük evde oturacak ben onun gelirine katkı sağlamayıp nasılsa gelin çalışıyor ödesin mantığı taşıyıp yetmeyip birde kendimi yük edicem yok yaaa olduu
Yahu istediği şeyleri çocukları finanse ediyor. Evindeki eşyayı yenilemesinden tut, endülüs turuna kadar. Bunlar bizim evimizin bütçesini ilgilendiriyor. Daha önceleri gexip tozup yaptığı borçları da evet çocuklarına ödetmiş. Benim babam şimdiye dek bir kuruşumu istemedi. Tabii ki de garip gelir banaEvinizin butçesini konusmak ayrı, sizin yukarda yazdiklariniz gezdiklerinden tozduklarindan cocuk buyutmelerinden bahsetmek ayrı. Tüm bunlar olurken yanındamıydınız derler adama.
Çocuklarından çok size dert olmuş. Evlilik suresi disinda olanlar sizi ilgilendirmezYahu istediği şeyleri çocukları finanse ediyor. Evindeki eşyayı yenilemesinden tut, endülüs turuna kadar. Bunlar bizim evimizin bütçesini ilgilendiriyor. Daha önceleri gexip tozup yaptığı borçları da evet çocuklarına ödetmiş. Benim babam şimdiye dek bir kuruşumu istemedi. Tabii ki de garip gelir bana
Yok eder valla kendi düğünümü kendi ailem ben ve eşim yapıyorsak (kız öyle diyor), ailesi de öyle öküzün trene baktığı gibi baktıysa eşime derim sen salak mısın da evlenmeden önce lüks turlara para saçtın annene. Birikim de yapamadın. Al otur şimdi düğün eşyalarını.Çocuklarından çok size dert olmuş. Evlilik suresi disinda olanlar sizi ilgilendirmez
Bu teyze beni her ayrıntıda komaya soktu valla. Kendi söğüşlemeci kvme şükrettirdi. Neyse bu evlenmeden önce olduysa böyle kocayı koca diye almaz tekmeyi basardım. Fazla dayanmışsınızbeyaz eşya konusunda çok kişi bana gıcık oldu anladığım kadarıyla ama kendisi eltim ve bana kocalarınızın bekarlık eşyalarını kullanın derken, ağustos ayında kendi beyaz eşyalarını tümden yeniletip, ek olarak kurutma makinesi de aldırdı. Taksitlerini 3 çocuğu ödüyor.
ay sizinkini okudum şimdi dyson düzleştirici vs. Gerçekten çıldırmalık. Ve benim en çıldırdığım da eşimin "annemizi bırakalım mı" tavrı. O ekstta 30 bini 28 binin üzerine koyup çok daha güzel ve büyük bir eve geçmeyi ben de bilirdim. Ama birikim yapmak ve fazla açılmamak için sürekli bir şeyleri erteliyorum. O sırada bu kadına katya tutacağım düşünsenize. Burada "kadının evinden gezmesinden size ne" denmesini de anlamıyorum. Kadın ispanyaya tek başına gitmek isteyecek kadar enerjik ama evinde yaşarken parmağını dahi kaldırmamak için bizden hizmetçi istiyor. Ben de düğünümde bir çöp dahi almadı dedim diye linçleniyorumYok eder valla kendi düğünümü kendi ailem ben ve eşim yapıyorsak (kız öyle diyor), ailesi de öyle öküzün trene baktığı gibi baktıysa eşime derim sen salak mısın da evlenmeden önce lüks turlara para saçtın annene. Birikim de yapamadın. Al otur şimdi düğün eşyalarını.
Yahu vallahi bazen çok ilginç bu kk. Kayınvalideler mi doluşuyor nedir.
Konu sahibi ben valla çıldırdım burda benzer şeyler yaşayan biri olarak, size sabır diliyorum.
E adamın toprağı soğumadan bi yunanistan turu ayarlayın Selaniğe gideyim Ata toprağı iyi gelir diyen kaynana ne olcak?Adamin topragi sogusun ya Bu ne berbat düsünceler
Ben sadce konu sahibi kast etmedim zaten sakin olunE adamın toprağı soğumadan bi yunanistan turu ayarlayın Selaniğe gideyim Ata toprağı iyi gelir diyen kaynana ne olcak?
Kadinin kocasi yani kayinababaniz nasil biriydi cimrimiydi kadina karsi ve kisitliyor muydu her yönden kaynananiz semeri bosalmis gibi adami gömüp gezme tozma derdindeay sizinkini okudum şimdi dyson düzleştirici vs. Gerçekten çıldırmalık. Ve benim en çıldırdığım da eşimin "annemizi bırakalım mı" tavrı. O ekstta 30 bini 28 binin üzerine koyup çok daha güzel ve büyük bir eve geçmeyi ben de bilirdim. Ama birikim yapmak ve fazla açılmamak için sürekli bir şeyleri erteliyorum. O sırada bu kadına katya tutacağım düşünsenize. Burada "kadının evinden gezmesinden size ne" denmesini de anlamıyorum. Kadın ispanyaya tek başına gitmek isteyecek kadar enerjik ama evinde yaşarken parmağını dahi kaldırmamak için bizden hizmetçi istiyor. Ben de düğünümde bir çöp dahi almadı dedim diye linçleniyorum
HAni konu miras falan olsa toprağı sogusun da işte değil ki,ben de genele söyledim öyle işte.Ben sadce konu sahibi kast etmedim zaten sakin olun
Yani bir bakima Gene para konusu kaynana dul kalinca kontese baglamis konu sahibi hemen evliligim bozulacak ne oluyor ya bu ne tezcanlilikHAni konu miras falan olsa toprağı sogusun da işte değil ki,ben de genele söyledim öyle işte.
Canım benim senden istemiyor oğullarından istiyor. Ayrıca sen aşırı mütevazısın diye herkes öyle olmak zorunda değil bak sen birikim vs diyorsun o İspanya İtalya gezeyim diyor. Sen eşinle konuşacaksın bu konuyu aynı burda bize anlattığın gibi ona anlatacaksınay sizinkini okudum şimdi dyson düzleştirici vs. Gerçekten çıldırmalık. Ve benim en çıldırdığım da eşimin "annemizi bırakalım mı" tavrı. O ekstta 30 bini 28 binin üzerine koyup çok daha güzel ve büyük bir eve geçmeyi ben de bilirdim. Ama birikim yapmak ve fazla açılmamak için sürekli bir şeyleri erteliyorum. O sırada bu kadına katya tutacağım düşünsenize. Burada "kadının evinden gezmesinden size ne" denmesini de anlamıyorum. Kadın ispanyaya tek başına gitmek isteyecek kadar enerjik ama evinde yaşarken parmağını dahi kaldırmamak için bizden hizmetçi istiyor. Ben de düğünümde bir çöp dahi almadı dedim diye linçleniyorum
Şimdi de hemen evet olur tamam falan dememeli,düşünelim daha cok erken zamanla hallolur gibi yuvarlak konuşmalı.Canım benim senden istemiyor oğullarından istiyor. Ayrıca sen aşırı mütevazısın diye herkes öyle olmak zorunda değil bak sen birikim vs diyorsun o İspanya İtalya gezeyim diyor. Sen eşinle konuşacaksın bu konuyu aynı burda bize anlattığın gibi ona anlatacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?