Kayınvalidem yüzünden evliliğim zarar görecek. Lütfen bana akıl verin

İzin verirseniz derken? İstediği evinde kalsın beni ilgilendirmez ama boş duran mülk var. Ben sadece kiraya verelim, üzerini tamamlayalım diyorum. 50 bin değil 90 bine anlaşmış. Kadını başka yere işe vs göndermeyecek, 7/24 kendiyle istiyor. Maaliyetli yani. Dolayısıyla bir kira geliri olsa üstünü tamamlasak biz daha mantıklı değil mi

Çocukları ile özel konuşuyormuş. Biz oradayken de genelde zaten odalara kapanıp konuştu çocukları ile hep. Bizi bu konuşmalara katmıyor, eşlerimizden öğreniyoruz
Ne büyük saygısızlık size hiç muamelesi yapıyor.Oğulları evlatları artık birer yuva kurdu onların da aileleri var tavrın çirkinliğine bak.Madem evlatları ona bakmak zorunda siz de her ay annenize yollayın 30 bin.

Evet cok cok yeni şuan hoş değil konuşulması ama cok da gece bırakılmamalı çünkü baştan her dediğine ok dense öyle devam eder.
Ayrıca yukarıdaki mesajınıza alinti yapamadım bence de damat ve gelinleri çıkartıp evlatlarımla konusucam demesi çok çiğ bir davranış. Kayinvalide kendini düşünen sinir bozucu bir yapıda belli ama şuan da idare etmekten başka bir çare görünmüyor. Konu sahibi birsey söylese sen bizim acımızda kendini düşündün deyip hakli iken haksız duruma düşürebilirler.

Herkes beraber bakıcı parası öderse pek bir sorun olmaz.
Kayın baban yeni ölmüş keşke hemen bu düşünceyi dert etmesende herkes biraz acısı yaşasın.Böyle bir konu yüzünden de evliliğin bozulması söz konusu değil bence kaynanan sana eziyet etseydi laf etseydi eşinle aranı bozsaydı amenna.Bakıcı parasınıda siz tek üstlenmezsiniz görümceniz ile falan beraber ödersiniz gorumceniz düğününüze bile yardım etmişse annesine hayli yardım eder bu kadar bütülecek bir durum değil.

Gündüz gelip giden kabul etmiyor kaynanam asla. Hep kendisiyle kalacakmış. O gün cenaze evinde bir kadın kaynanama aynısını söyledi, gün aşırı biri gelip gider sana dedi. Kaynanamın cevabı şu: Cevriye sence ben artık bu acıyla yemek mi yapabilirim? Yatak yorgan mı toplayabilirim? Hep benimle yaşayacak artık biri ben iş güç yapamam.

İşte benim lüks bulduğum da bu. Ama burada baya suçlandım neden kaynanandan bir şey bekliyorsun diye. Anlamadım vallahi.

Üç kardeşe bölünen ücret, kardeş başı 30 bin. Ben 28 bin tl kirada oturuyor ve 16 bin kredi ödüyorum. Bunu haksız bulmam normal değil mi? Eli ayağı tutan bir kadın 7/24 istemese, haftada iki üç gün bana kadın gönderin dese sorun yok. Ayrıca acısını yaşasın dediğimiz insan gelin ve damatları evden kovup çocuklarıyla bu hesapları yaparken, ben kendi evimin bütçesini düşününce kötü mü oluyorum?

Kaynanamdan bişey beklemediğim gibi onun da benden bişey beklememesini isterim. İşten çıkın madem kocanız her iki eve de bakabiliyorsa buyursun baksın. Aylık 30 bin lira değil kayınvalideme kendi anneme bile veremem.

Şahsi fikrim 40i çıkana kadar ses çıkarmamaniz. En fazla iki ay destek olursunuz sonrasinda konuşulur. Ayrıca o evi kiraya vermek istemiyorlarsa siz geçin verdiğiniz kirayı kayınvalideye verin o parayla bakıcı tutulsun.

Çok kırıcı bir davranış. Bunu hep yapıyor normal zamanda da. Bekarken senede bir iki kez görüştüğü evlatları evlenince kıymete bindiler. Değişik bir insan gerçekten

Kadın herifini postalamış keyfime bakıcam, artık don yıka çorba kaynat uğraşmam diyor ve bu konforu sağlaması için evlatlwrını görevlendiriyor,eli ayağı tutan traveller kaynana.Aşırı egoist ve bu doğrultuda evlatlarını dikte eden bi kadın.Ay evlerden ırak.

Ben sizi haklı buldum.Parası varsa bakıcı tutsun,yoksa ben yalnız yaşayamam bana bakıcı tutun çok saçma.

Acıları çok taze ,siz çok yorum yapmayın ama eşinize de böyle bir ödemeye izin vermeyeceğinizi hissettirip biraz bekleyin.Hiçbir şey demezsen ee başta kabul etmiştin, olur. Fikrini söyle geç şimdilik ,ısrar ederlerse daha sonra tepkini koy.

Kadın herifini postalamış keyfime bakıcam artık,don yıka çorba kaynat uğraşmam diyor.Aşırı egoist ve bu doğrultuda evlatlarını dikte eden bi kadın.Ay evlerden ırak.
ben de öyle düşünüyorum. Geçen diyor ki: ahh bana deseler ki sen kirada otur ama kocan yaşasın. Kocamın yaşamasını seçerdim diyor.

Anne dedim, bu kıyaslanacak şey mi? Kirada oturmak ile kocasının ölümünü kıyaslıyor. Bu arada çocukları kirada oturuyor ve onu lüks yaşatsınlar istiyor. Geçen ay kaynımdan ispanya endülüs turu istiyordu.

Kim verebilir ki? Bunun evlatlardan beklenmesi de acımasızlık.
Bahsettiğiniz para benim maaşımın yarısı. Hastalık vs gibi bir durumda tabi ki vicdansız değilim ama tamamen lüks diyorsunuz anlattıklarınıza istinaden bunu söylüyorum. 90 bin liraya bakıcılık iyi işmiş biz de mi yapsak

Valla bana da gelse keşke öyle kadın. Ben sene içinde yalnızca iki kez büyük temizliğe kadın alıyorum, fiyatı 4 bin. Onun dışında asla almıyorum gereksiz harcama olmasın diye.

Kadın tam bi egoist inanılır gibi değil.

Ben de öyle yaptım. Şu an hafiften tavrımı söyledim, boş evi kiraya verip üstünü tamamlarız, bu şekil olmaz dedim ama uzatmadım. İnşallah sonra düzelir durum

Evlilik süreciyle şu anki süreci birbirine karıştırıyorsunuz. Yanlış olan burası. Evi mülkü varmış da yok bilezik takmamış yok gelinlik almamış yok çeyiz yapmamış. Unutun bunları artık. Kendinizi çok doldurmuşsunuz önce bu konudan anlatmaya başlıyorsunuz haliyle. Bunları eşinize anlatıyorsanız eşiniz de kv ye yanlış aktarabilir. Eninde sonunda adamın ağzından saçma bir laf çıkar. Olan size olur.

Şimdiki durum için ise hakkınız var. Eşinize birikim yaparız, ev alırız, yeni bir araba alırız diye düşünmüştüm diyin. Belki de aylık 30bin vermek eşinize kolay geliyordur. Ya da kardeşlerinin yanında eksik kalmak istemiyordur. Annesine kıyamıyordur. Ama mantıksız bir fikri olduğu kesin. Babasına çok üzüldüğü için aylık 30bin vermeye razı geldiğini zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…