• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bende diyordum ki ne eksik
Kaliteli yorumlarıyla işte karşınızdaaaaa ffestinalente kalite ondan sorulur sksksksk
Canım sen şükret benim gibi kaliteli bir insanın konusuna yorum yaptığın için dkdkkdks
Jdjhsjs kendimle gurur duyuyorum keşke sende biraz duyabilsen. Sakin kafayla okusan şu yazdıklarını utanırsın.

Gerçekten ben hala anlamadım.
Siz aradıktan ve o gelemem dedikten sadece bir saat sonra aramış siz de eşinize gelmesin demişsiniz.
Ne ara hastaneye gidip geldiniz
Gittiyseniz eşiniz de mi yanınızda idi?
Hiç gitmedi iseniz nasıl düzeldiniz ölüyordum halinden?
Eşiniz de evdeymiş belli bir saat sonra yanınızda olduğuna göre.
Nasıl çok kötü olmadık durum bu.
Bence kayınvalide anladı sizin niyetinizi ve oğluna karşı kullanmayın diye gelmedi.
Çok merak edildi çok soruldu
Hastaneye 2.5 yaşındaki oğlum uyuduktan sonra gittim yani kayınvalide gelmesin dedikten hemen sonra merakınız gittiyse arkadaşlar uyumam gerek

Komik oluyorsam gülebilirsin
Hayır “rezil” oluyorsunuz
Kynanaya defahatle olmuşsunuz, çocuğunuza da olacaksınız yetmemiş burada da kendinizi rezil ediyorsunuz
Amacınız ne? Rezillik mi seviyorsunuz?
İnsan “gibi” konuşabilir misiniz bir deneyin bakalım
Mübarek akşam didişmediğiniz insan kalmamış, küçücük çocuğun yanında krizlere girmişsiniz, trip atacak haliniz var hastaneye gidecek haliniz yok bunu biz dahil kimse yememiş
Sizin kayınvalideyi eve kabul etmeme hakkınız var da onun yok mu?
Teatral teatral aksiyonlara kalkıp becerememişsiniz e yeter daa daha da mı rezillik istiyor canınız

Hayır “rezil” oluyorsunuz
Kynanaya defahatle olmuşsunuz, çocuğunuza da olacaksınız yetmemiş burada da kendinizi rezil ediyorsunuz
Amacınız ne? Rezillik mi seviyorsunuz?
İnsan “gibi” konuşabilir misiniz bir deneyin bakalım
Mübarek akşam didişmediğiniz insan kalmamış, küçücük çocuğun yanında krizlere girmişsiniz, trip atacak haliniz var hastaneye gidecek haliniz yok bunu biz dahil kimse yememiş
Sizin kayınvalideyi eve kabul etmeme hakkınız var da onun yok mu?
Teatral teatral aksiyonlara kalkıp becerememişsiniz e yeter daa daha da mı rezillik istiyor canınız
Tamam madem mükemmelsiniz bunca rezilliğin içinde ne işiniz var lütfen daha mükemmel konulara yönelin zira size oralarda daha çok ihtiyaç var

Çok merak edildi çok soruldu
Hastaneye 2.5 yaşındaki oğlum uyuduktan sonra gittim yani kayınvalide gelmesin dedikten hemen sonra merakınız gittiyse arkadaşlar uyumam gerek
Gitmedi neyiniz varmış?
Ne ara anlaşıldı da bir saat içinde geri dönüp eşinizi arayan annesine gelmesin diyebildiniz?
Kolunuzda serum fotoğrafı çekip geri mi döndünüz yoksa?

Gitmedi neyiniz varmış?
Ne ara anlaşıldı da bir saat içinde geri dönüp eşinizi arayan annesine gelmesin diyebildiniz?
Kolunuzda serum fotoğrafı çekip geri mi döndünüz yoksa?
Hee aradıktan sonra gitmişsiniz geç vakitte yanlış okumuşum.
Neyse demek ki çok da kötü durumda değilmişsiniz yine de eşiniz hadi durmayalım kötüsün gidelim ne bekliyoruz demediğine göre.
Hatta 2.5 yaşındaki çocuğunuzun uyumasını beklemenize ve eşinizin ben uyutayım dememesine göre.
Ee ne dedi doktor?

Hayır hiçbir şey kaybetmem sadece iki buçuk yaşındaki oğlum babaanne seni çok seviyor benim yüzümden belki onlar da görüşemez çünkü eminim kayınvalidem gelmez

28
Bu olaylı konulardaki çocuklar da hep babaya, babaanneye çok düşkün oluyor, inanılmaz.

Eşin ne diyor duruma?

Hee aradıktan sonra gitmişsiniz geç vakitte yanlış okumuşum.
Neyse demek ki çok da kötü durumda değilmişsiniz yine de eşiniz hadi durmayalım kötüsün gidelim ne bekliyoruz demediğine göre.
Hatta 2.5 yaşındaki çocuğunuzun uyumasını beklemenize ve eşinizin ben uyutayım dememesine göre.
Ee ne dedi doktor?
Psikiyatriye sevk ediyorum demiştir.

O da bana mesaj olarak kardeşini çağır babanı çağır dedi sanki ben kardeşimi veya babamı çağırmayı bilmiyormuşum gibi.
Şu cevabı sadece kayınvalideniz için değil de başka bir arkadaşınız da atmış olsa aslında hemen alınmamak gerekir belki o an müsait olmayabilir mesaja cevaba bile uygun durumda olmayabilir kısaca öyle yazmış olabilir mesajda ses tonu olmadığı için yanlış anlamaya müsait oluyor ben de bu tarz durumlarda hemen fevri davranırdım ama sonra bazen benim de bu tarz durumlarım oluyor hak veriyorum. Sizde de öyle olmuş kayınvalideniz her zaman yanınızda olduysa bu sefer olamadıysa gönlünü alın kavgalarda bile sizi tutarmış oğlunu tutsa tutar inanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X