• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünsenize gelininiz bu ve nice emeklerle büyüttüğünüz oğlunuzun eş diye seçtiği, kendini de sizi de muhattap ettiği insan bu.

Kayınvalide her gün hastanelik olsa haktır ama bir de gelin bulaşıyor kadına. 🤦‍♂️

Konu sahibi varlığın insanın mutsuzluğuna yeterken, Allahın varsa bir de garibim kadınla uğraşmazsın.
Allahım korusun.

İyileşecek hastanın doktor ayağına gelirmiş

neden düzgün cevap vermiyorsunuz?
kv ve eşinizle de iletişim şekliniz bu şekilde mi?
o yüzden mi sürekli kavga ediyorsunuz eşinizle?
hep böyle şımarık mısınız?
biri size ciddi birşey sorduğunda( ki konuyu açan sizsiniz) durduk yere sormadım bu şekilde lakayt cevaplar mı verirsiniz?

Amin din kardeşim Allah beni sizden sizlerin gazabından korusun
Jsjshsj hayatın hiçbir alanında karşıma çıkmasın da sizin gibiler. İster sizi korumuş olsun ister beni. İşinize gelmeyince ne kadar tuhaflaştığınızı gördüğüm için başınıza ne gelirse gelsin hakettiğini düşünüyorum. Kadında sizin ne olduğunuzun farkında olduğu için ve kendinin de derdi olduğu için sallamamış. Ben sizin yerinizde olsam yerin dibine girerim ama sizde o gurur yok.

Saçma sapan işler gerçekten, kavga edince niye hastaneye gidiyorsunuz doktorun hemşirenin sizin şımarıklıklarınızla uğraşmaktan başka işi yok mu? Kavgadan sonra hastane ne alaka gerçekten??

Belli ki eşle geçinemiyorsunuz, KVyi de bıktırmışsınız gerçekten hasta olsaydınız zaten kalkıp giderdiniz konu sahibesi. KVye gel beni nazla demişsiniz ama kadın oralı olmamış, yaşlı kadın işi yok oğluyle dövüşen gelin için evinden mi kalkıp gelsin?? Valla akıllı kadınmış. Şurda ilk kez bir KVyi haklı buldum.

Kadın sana düzgünce bir soru sormuş sen burada sana iyi niyetle yaklaşan insanları bile tersliyorsun üzüldüm senin adına düzelirsin umarım

terslemek değil bu düz saygısızlık.
konuyu kendisi açmış fikir almak için anlamak adına iki soru sordum bana da lakayt lakayt cevaplar verdi.
iki lafı bir araya getirip cümle kuramıyan birinden de taksi çağırıp hastaneye gitmesini beklemek saçma olmuş.
ben kendisinin velisi olmadan hastaneye gidememiş olmasına ikna oldum şahsen.

neden düzgün cevap vermiyorsunuz?
kv ve eşinizle de iletişim şekliniz bu şekilde mi?
o yüzden mi sürekli kavga ediyorsunuz eşinizle?
hep böyle şımarık mısınız?
biri size ciddi birşey sorduğunda( ki konuyu açan sizsiniz) durduk yere sormadım bu şekilde lakayt cevaplar mı verirsiniz?
Hayır inanın ki, eğitimli bir kariyer sahibi bir insanım. Sadece bana yapılan yorumları ciddiye alırsam kendime haksızlık etmiş olurum çünkü ben kayınvalidemin maddi manevi her zaman yanında oldum. Benim ona yaptığım iyilikleri söylemeye anlatmaya satırlar yetmez. Yaptığım iyilikleri anlatan bir insan da değilim. Sadece bu kadar iyilik yaptığım bir insanın ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmaması beni üzen. Bu kayınvalide değil annem veya ablam kardeşim olsa da üzülürdüm. Ben genel olarak eşimi kendi aileme kötülemem kavga etsek dahi anlatmam çünkü eşimi niye kötü bilsinler ama kayınvalide ile dertleşiriz ara ara ona anlatırım o da beni haklı bulur. Oğlunu doldurmaz iyi biridir, ama size onca iyiliği dokunmuş gelininiz anne ben çok kötüyüm bir doktora mı gitsek diye attığı mesaja da babanı çağır onu çağır bunu çağır demeyin arkadaşlar. Çünkü o gelin zaten onları çağırmayı akıl etmiştir.

Saçma sapan işler gerçekten, kavga edince niye hastaneye gidiyorsunuz doktorun hemşirenin sizin şımarıklıklarınızla uğraşmaktan başka işi yok mu? Kavgadan sonra hastane ne alaka gerçekten??

Belli ki eşle geçinemiyorsunuz, KVyi de bıktırmışsınız gerçekten hasta olsaydınız zaten kalkıp giderdiniz konu sahibesi. KVye gel beni nazla demişsiniz ama kadın oralı olmamış, yaşlı kadın işi yok oğluyle dövüşen gelin için evinden mi kalkıp gelsin?? Valla akıllı kadınmış. Şurda ilk kez bir KVyi haklı buldum.
Fight club bizim ev evet var mı başka soru

Jsjshsj hayatın hiçbir alanında karşıma çıkmasın da sizin gibiler. İster sizi korumuş olsun ister beni. İşinize gelmeyince ne kadar tuhaflaştığınızı gördüğüm için başınıza ne gelirse gelsin hakettiğini düşünüyorum. Kadında sizin ne olduğunuzun farkında olduğu için ve kendinin de derdi olduğu için sallamamış. Ben sizin yerinizde olsam yerin dibine girerim ama sizde o gurur yok.
Aynen çok tuhafımdır var mı başka soru?

Herkese merhaba,
Kayınvalidemle aslında çok iyi anlaşırdık eşimle kavga etsem dahi hep benim tarafımı tutardı. İki gün önce eşimle kavga ettik ve bu yüzden ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğulacak gibiydim çok ağladığım için başımda çok ağrıyordu ve gerçekten gözüm kararıyordu tansiyonum falan düşmüş olabilirdi ben de saat 19.30 gibi kayınvalideme beni doktora götürür müsün gerçekten hiç iyi değilim dedim O da bana mesaj olarak kardeşini çağır babanı çağır dedi sanki ben kardeşimi veya babamı çağırmayı bilmiyormuşum gibi. Ben onların ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa koşa koşa gittim her zaman, kayınvalidemede her zaman maddi manevi destek oldum sürekli görüşürüz çağırırım.
Sonrasında o diğer oğluyla kavga etti bize kalmaya gelmek istedi aynı gün bir saat sonra. Ben de kötü anımda bana destek olmadığı için eşimi istemediğimi söyledim eşim de aptallık yaparak direk iletti. Kayınvalidemde öyle mi tamam bir daha asla gelmem diyerek telefonu kapattı
Ben bayramda barışırız elini öperim diye düşünüyordum kahvaltıya gideriz diye eşim söyledi kayınvalidemi aradığında kayınvalidem beni kesinlikle istemediğini benimle konuşmak istemediğini O yüzden evine kabul etmediğini eşime söyledi ben de onu üzdüğümü düşünerek vicdan yaptım ama tabii ki ben de kırıldım sizce gönlünü almalı mıyım veya nasıl almalıyım veya hiçbir şey yapmamalı mıyım
Sana gore ayip etmis kv ama sende aynisini yaptin sonra? Sen kapini acsaydin durum farkli olabilirdi. Kv hatasini da anlardi.

Hayır inanın ki, eğitimli bir kariyer sahibi bir insanım. Sadece bana yapılan yorumları ciddiye alırsam kendime haksızlık etmiş olurum çünkü ben kayınvalidemin maddi manevi her zaman yanında oldum. Benim ona yaptığım iyilikleri söylemeye anlatmaya satırlar yetmez. Yaptığım iyilikleri anlatan bir insan da değilim. Sadece bu kadar iyilik yaptığım bir insanın ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmaması beni üzen. Bu kayınvalide değil annem veya ablam kardeşim olsa da üzülürdüm. Ben genel olarak eşimi kendi aileme kötülemem kavga etsek dahi anlatmam çünkü eşimi niye kötü bilsinler ama kayınvalide ile dertleşiriz ara ara ona anlatırım o da beni haklı bulur. Oğlunu doldurmaz iyi biridir, ama size onca iyiliği dokunmuş gelininiz anne ben çok kötüyüm bir doktora mı gitsek diye attığı mesaja da babanı çağır onu çağır bunu çağır demeyin arkadaşlar. Çünkü o gelin zaten onları çağırmayı akıl etmiştir.
kdjdhsjjs 😂 çok komiksiniz. Madem öyle ne farkınız kaldı o kınadığınız kayınvalidenizden? Kadın demek ki zordaymış. Bunu bile anlamıyorsunuz.

Hayır hiçbir şey kaybetmem sadece iki buçuk yaşındaki oğlum babaanne seni çok seviyor benim yüzümden belki onlar da görüşemez çünkü eminim kayınvalidem gelmez

28
Eşiniz gider oğlunuz babaannesini görür yine de.
Dert etmeyin şimdi torun babaanne ilişkisini.
Hastaneye gitmek için de eşinizi seçebilirsiniz mesela kavga etmiş dahi olsanız en yakınınız eşiniz sonuçta hastalıkta,sağlıkta diye evleniyor ya insanlar

Eşiniz gider oğlunuz babaannesini görür yine de.
Dert etmeyin şimdi torun babaanne ilişkisini.
Hastaneye gitmek için de eşinizi seçebilirsiniz mesela kavga etmiş dahi olsanız en yakınınız eşiniz sonuçta hastalıkta,sağlıkta diye evleniyor ya insanlar
Çok kızmıştım ona, onunla gitmek istemedim bazı anlarda en yakınınız eşiniz olmuyor a dostlar

benim fikrim kv nize de anlatmayın.
çünkü sürekli kavga ettiğinizi geçinemediğinizi daha da kötüsü sizin herşeyden şikayet ettiğinizi düşünür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X