Seni o kadar iyi anlıyorum ki........
Benim de başımda bir tane var ve aynı apartmanda oturuyoruz. Eşim annesinin nasıl biri olduğunu bilmesine rağmen, bazen bana hakaret içeren laflar söylüyor o kadın yüzünden. Kendisini asla görmek istemiyorum, aynı apartmanda yaşamaya mecbur da değilim ama eşim taşınmayı da kabul etmiyor. Çalışıyorum üstelik.Neymiş efendim, annesi babası üzülürmüş biz burdan taşınırsak.Be adam, benim her gün ağladığımı biliyorsun.Neler yaptığını anlatsam kitap olur zaten, altı üstü 2,5 yıllık evliyiz. Ama ömrümü tüketti..Yaşama sevincim kalmadı sayesinde. Çocuğuma da bakmak istiyor, ama onu görmeye tahammülüm yok ki, çocuğuma bakmasına katlanayım. Ama eşim sağolsun bu konuda da baskı yapıyor bana......Mecburmuşuz, ona baktıracakmışız.....Allahım bana sabır ver.....
Senin gibi yapmak istiyorum aslında. İçimdeki sessiz çığlıkları bastırıyorum şu an sadece.Onun yüzünden evim huzursuz oluyor, çocuğum huzursuz ortamda büyüyor daha şimdiden. Reva mı bu? Apartmandan taşınsak ne olur sanki? Ama sabrım az kaldı.....
Allah yardımcımız olsun.....
bazı yorumları okuyunca..sinirlerim bozulmuş ve kendi açtığım konuya girmek istememiştim..çünkü zaten fazlasıyla gerginim burda kimseyi kırmak istemedim...bazı yorumlar varki burda son yazılanlar özellikle sanki içimi okumuşta yorum yazmış gibi...
hepinize tek tek teşekkürederim...burda konu açmış olmamın bana hiç bir faydası olmadı..hatta gerdi bile...
düşünüyorumda ne çok empati yapamayan insan varmış..ben zaten konumu açarken yaptığımın yanlış olduğunu söylerek açtım konuyu..yani birilerinin ısrarla yanlış yapmışsın çirkinleşmişsin doktora git ben böyle yapmazdım ben edepliyim bak sen edepsizsin tarzında yorumlar canımı çok sıktı..banane sizin kayınvalidenize edebinizden terbiyenizden..bende 4 yıl terbiyeliydim başımda gezdirdim ne oldu..hanginiz düzeninizi bozupta kayınvalidenizle aynı evde yaşamayı kabul eder sırf o yalnız kalmasın diye..hanginiz yapar bunu..burdan bile benim nekadar merhametli olduğum çıkar ortaya..annemle kayınvalidemin o gün aynı evde olmasının sebebini bile anlayamıyorlarki ben açıkladığım halde....
neden o gün bakıcı annem ve kayınvalidem aynı evdeydi...
6 aydır bebeklerime annem bakıyor..artık onlar ek gıdaya geçtile..hangi saatte hangi gıdanın verileceğini ve nasıl hazırlanacığını haliyle annem daha iyi bilir öyle değilmi...bunu kayınvalideme göstersin diye annemi eve çağırmam neden suç....evde hiçbir sorun yaşanmasaydı bu durum normal karşılanırdı..evde kavga çıkınca sen anneni neden çağırdın oldu..bırakın yaa....
ister anlayın ister anlamayın..çokta iyi yaptım..bir kez daha yapsın bu terbiyesizliği yine düşürürüm seviyemi yine yaparım yapacağımı....herkesin anladığı bir dil var....iyilikten güzellikten anlasaydı 4 yıl iyiydim ben...başımda gezdiriyordum..onun hatırı için bile olsa ağzını açmazdı...demekki anlamıyormuş bu dilden..ozaman kusura bakmayacak....
şimdi anladığı dilden konuştum onunla...pişmanmıyım..değilim ve aslada olmayacağım..hatta bu tarz insanlara edepli olmayıda düşünmüyorum...terbiyemde edebimde hakedene....
Kelebek 2. soruşum kavga neden cıkmış.???
17. sayfada cevabı var aşağıya bir kısmını kopyalıyorum tamamını 17. sayfadan okuyabilirsin.
Kelebekten alıntı : kaynanayla annem o gün kavga ettiklerinde kavga nasıl başlıyor..çocuğun biri kusuyor.kaynana panik yapıyor..çünkü kaynanaın kucağındaymışş...
panik yapınca anneme diyorki bu çocuk tabiyki kusar haftada ikiş kere banyomu yaptırılır.böylemi çocuk bakılır pislik eşek artık ağzına ne gelirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?