Kayınvalidemin estetik parası istemesi

Hesaplari ayirin. "Ben bu durumu dogru bulmuyorum ama sen bilirsin, bu yuzden tartismayalim, en iyisi hesaplari ayirmak" dersin. Ama eger evdeki esas paranin cogunu kocaniz kazaniyorsa nereye harcayacagina karismaniz cok zor.

Saf mısın sen tatlim. Sen çalışıp kazandıkça kvden yiyor. Aynısı ablamda da oldu.

Git üstüne başına birsey al, ye iç harca, sen yemiyorsun kv den yiyor dedim. Yıllar sonra aklı başına geldi.

Sizde ki de o hesap, sen yemezsen, bir güzel yerler.

Hemen kredi cekip ev alin kazandiklariniz en azindan krediye gider o kadına gonderemez bir daha gonderse de bu kadar gonderemez. Ay millet ne rahat ya kendi çocuğuna da acimiyo

kafayı yediniz herhalde: hiçbir şeyim eksik değil diyorsunuz da daha bi arabanız bile yok. evi zaten geçtim. yani hiçbir şeyiniz yok aslında. geçen ay da 40 bin göndermiş oh ne güzel hayat ya. ben olsam kıyameti koparırım net. anasın totosu rahat yayılsın anasını. göz kapağı düşmesin ben köpek gibi çalışıp otobüslerde sürüneyim.
kötü olmayın ama bu kadar da iyi olmayın kadınlar ya

Aç değilim açıkta değilim manasında söyledim. Yoksa ben de tabi hayatım gönderelim anana estetik parası demedim Çok fevriyim genel manada, bu sefer sakin şekilde yaptırmak istiyorum dediğimi. Nasıl yaklaşmalıyım tecrübeli hanımlardan fikir almak istedim. Çok haklısınız ayrıca.

sakin olmayın yoksa bu iş çözülmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…