Kayınvalidemin estetik parası istemesi

Tebrik ederim iyi yapmışsınız gizlice bir kredi çekip borca girmesi icra gelmesi bunu gerektirirdi zaten. Çok şükür bizim o kadar büyüyen bir sorunumuz olmadı en başında tepkimi koydum ve gizli saklı bişey de yapmadı. Kartlarını maaşını gelirini giderini de ara ara kontrol ederim. Haber verir yaptığı harcamaları. O tarz gizli saklı bir şeye kalkissa boşanmaya gideceğimi iyi bildiği için cesaret edemez diye umuyorum :) melek gibi bir tarafımız da var ama çoğu erkek böyle muameleyi kendine hak görüyor maalesef yapacak bir şey yok :)

Paramın 1 kurusunu dahi eşime vermezdim ve eve de katkı yapmazdım.
Eş olacak hem eve baksın hem sana baksın hem de anasına estetik parası göndersin .

Ben babamın halam ve annesi için verdiği paraları anlatsam şok olursun.meme estetiğinden,boşanma avukatına,ondan sonra çocuğunun özel ders dershane cart curt kursundan tüp bebeğe…verirse verir kendi parası boşuna kavga etmeyin keyfiniz kaçar.annemde çok iyidir tutumludur ama maalesef babam çok eli açıktı ve iyi niyetinden faydalandılar hakkımı helal etmedim sefil oldular inşallah bütün hakkımı yiyenlerde sefil olur Allah görmeyi nasip etsin amin.

Amin herkesin öyle bütün hak yiyenlerin

Maaşım bugüne kadar hep ihtiyaçlara gitti.
Birikim yapmaya başlayacağım artık dediğiniz gibi. Kredilerin faizi o kadar yüksek ki çekiniyorum.
Annemde oldu devlet hastanesınde ucretsız yapıyorlar. Oralarda yapmıyorlarmıymıs.
Ben calışmıyorum valla calısıyor olsam kısmete bes kurusumu gondermek istemezdim.
Bir iki hedıye alınır ıhtıyacı gıderılır ama 40 bın 20 bın az oara degıl

Bukadar cok oara nasil gonderiyorsunuz bu paralari gondermeseniz zaten araba alirdiniz bence. Ayrica siz kendi maasinizi biriktirin ve kendinize harcayin esinize eve destek olmayin madem esiniz okadar cok kazaniyor madem evini de gecindirsin

Doğru bildiniz İran azerisi. Tanınmayayım diye söylemeyeyim dedim ama :)
Estetik onlarda yemek içmek gibi bir şey. Kadına bak ya, adamı erken yaşta mezara koymuş, kendisi kokoşluk derdinde.Benim dilim dışarıda kalacak ama kayınvalidem güzel gözükecek . Acil bir cici baba lazım size, bari o kadar süslenmesi boşa gitmesin .

Eşim annesine istediği herhangi birsey icin istediği kadar para verebilir. Ama bir koşulla..
Benim, cocugumuzun ve evimizin ihtiyaclari karsilaniyor mu.. o parayi gonderince biz kendi hayatimizdan kisacak miyiz? Eger kisacaksak para gerçekten gerekli mi?
Yoksa ben bu kadar calisirken, neymis goz kapagi estetigi olacakmis.. evi tepesine yikardim dirdirla sanirim

İleride kaynana olacağım keşke bu konuyu okumasaydim.gelecekteki estetik operasyonlarımi hangi oğluma yiksam diye düşünmekten alamıyorum kendimi kaynananız ileride kaynana olacak benim ufkunu açtı sağ olsun

Eşiniz sizin maaşınızla ,annesine vefalı evladı oynuyor.Böyle eşe asla maaşımı koklatmam .Giderlerin en önemli bana düşen kısmına katılır gerisini asla ona ve de ailesine yar etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…