Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

O da bir şey mi
Benim kv nişanlıyken evi yerleştirdiğimizde, ayaklarım şişiyor ağrıyor vs vs (gerçekten şişiyordu). Buraya gelince eşim check up ayarlamis gittim bütün gün peşine; en son dr dedi ki " teyze açık konuşacağım kamyona yük bindirirsen ne olur lastikleri gider, kilo vermezsen bu ayaklar şişmeye devam eder"...

Neyse o günün akşamı sevgili kv eşimle yattı 30 yaşındaki oğluyla
Ben de odadayim tam kapıya geldi pembe pijamasıyla; cennet mahallesindeki pembenin etbem e yaptığı gibi bi bacağını sallayarak; "kötü kaynana oldum bu akşam oğlumu aldım" dedi.
Ben de; "aman bi akşam alsan ne olur o her gece benim zaten dedim"

Demem o ki sallaaaa

Bence ondan sonra da romatizma kremi sahneye çıkar ve kayınvalidenin mabadı tepsiyi susler bu seferde

Elin kızı utanmazda bi anne utanır oğluna meme açmaya yaptığı resmen saygısızlık kimse onun memesini görmek zorunda değil.

Kızı olsa tamam soyunsunda karşısında oğlu varken gereksiz bi şekilde memelerini tamamen soyup gelmesi çok saçma. Bide kol yani atletle bile durabilir.

Al iste abi,ensest durtuler deyince taslaniyoruz,nedemek oglumu bir gece aldim yaa,simdi karisinin elinden aldigini soyledigine gore kendini hangi pozisyonda goruyor bu kadin ? Ne cirkin duygular bunlar yaa,yapamiyorum normallestiremiyorum..oglumla uyudum dese neyse dicem ama yok arkadas bilincaltina bak kadinin elinden aldigini soyluyor

Nişanlı o zaman :)) hatta ben öyle diyince ekledi "evli olsanız neyse de" diye.
bu arada ayak baş mı derler öyle uyudular, ben lafı söyledim ama sinirden uyuyamadim sabaha kadar...

Yaşını başını almış insanlar bunları dert etmiyor ya biz sütyensiz evde durmazken onlar gayet rahat dışarı bile çıkıyor. Bence büyütme gözünde uyarki rahatsız olduğunu anlasın ama eşine yansıtma bunu durduk yere aranız bozulur. O artk kendince yaşını başını almış bi kadın çıplak olsam ne olmasam ne düşüncesinde ve birazda evhamlıdır. Ondandır bu halleri ona bi uğraş edindir ki oğlunu düşünmesin örgü yapsn bişey izlesin puzzle al uğraşsın aklını dağıt bence

sapıtmış mıdır nedir. atletle gel sırtını sıvattır sürdür yani, üryan gelmek de ne demek. bence istediği tepkiyi verme. kafası güzel herhalde kendi haline bırak.

gerçekten sapıkça geldi bana da. bence bundan sonra çok görüşmemeye çalış ama eşin gitsin ne olacak ki. zaten kadın böyle yetiştirdiyse oğlunu eşinize çok normal geliyordur.

iyi yine elleriyle kapatıyormuş benim de babaannem evde sütyenle filan dolaşırdı bazen bir iki kere sütyen de yokken gördüm. babamlar küçükken de böyleymiş. amcamlarla birlikte yaşıyordu ve iki oğlu da hep bunları görerek büyüdü onlar da. hala amcamla babama çok normal gelir. ama sizin çocuğunuz olursa önlerinde böyle dolaşmasına izin vermeyin.

şimdi yapabileceğiniz çok da bir şey yok ama

Son düzenleme:
Kızı olsa tamam soyunsunda karşısında oğlu varken gereksiz bi şekilde memelerini tamamen soyup gelmesi çok saçma. Bide kol yani atletle bile durabilir.

bence her durumda çok garip. ben hiç görmedim annemin göğsünü, böyle hiç bir neden yokken görsem delirdi her halde annem diye düşünürdüm.

Simdi bir erkek cocugun 10 yasindan sonra annesinin sirtini gormesi cok gubah gogus bile demiyorum .

Kaldi ki devir oyke bi hal aldiki annesine tecavuz edenmi ararsim ensest iliskilerimi ararsin.
Tamam annedir dustugunde muhtacken elbet yapilir ama sirf bi kolu kireclenmis diye memeleri dikip glmek nedir
tovbestafurullaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…