insanlar bazen ne kadar anlayışsız oluyor çocuk olan eve oyle alacaklı gibi kapı çalınır mı?sen sıkma canını uyarını yapmışın bundan sonra daha dikkatli olacaktır.
Özür dilemesi beni bitirdiBugün o kadar çok karışık yazı okudum ki sizin yazınızı okurken içimden "ohhh be" dedim, sonunda biri derdini tane tane güzel güzel anlatmış. :)
Biraz fevri davranmışsınız, onun da boşluğuna gelmiş belli ki. Yoksa siz de yazınızda normalde böyle yapmazdı diye belirtmişsiniz.
Bi çorba da siz yapıp gönlünü alın olur mu? "Çorba yapmıştım" cümlesini okuyunca ne yalan söyleyeyim içim sızladı.
Arada böyle fevrilikler olur, sizin de yüreğiniz cız etmiş ki buraya konu açmışsınız.
Benim çocuğumun bi gün uyumaması o günü bana zehir etmesi demekYok yaaa ciddi derdiniz bumuyduu ohhhh dicem bende.. Arkadasım kızma bana ama cocuk bu yine uyur yada uyumasın cokmu büyük sorun bigünden bişi olmaz yani.. Bence kayınvaliden gayet güzel bi düşünce ile gelmiş belkide seni balkonda yada duymamıssın sanmştır hiç bir bebegn babaannesi bunu kötü maksatla yapmazyani bebek uyuttugunu bilse giderdi demekki o an düşünemedi.. bence gönlünü al bellikiniyeti iyi bişidi bunda haksız sensin sesin yükselms belli
Benim çocuğumun bi gün uyumaması o günü bana zehir etmesi demek
Özür dilemesi beni bitirdi
O an yerin dibine girdim sanki
62 yaşındaki kadın benden özür diledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?