- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.413
- 598
- Konu Sahibi Nazan Basak
-
Aynen öyle. Diğer eltim de çok mesafeli... Biz çok yakınız diye bize kontrol uyguluyor. Eğer böyle yapmasaydım,en ufak bir şeyde üzmeye ve yormaya devam edecekti....Konu sahibinin kızdığı nokta eşine söylemesi değil; evin düzenini kendince kontrol altına almaya çalışması. Bu konuda haklı. Ancak o anda düzgün bir şekilde tepkisini koymayıp, sonrasında soğuk davranıp surat asması bana doğru gelmedi.
Misafir olan da düşünüp kafa yormasın bence ev sahibinin işine. Birazda tutsunlar kv ler de kendilerini, her olması istedikleri şeyi, her düşündüklerini dile getirip huzursuz etmesinler kimseyi.
Gelin davet etmiş çağırmış otur işte keyfini çıkar. isterse sabah yapsın isterse gece işini.
Iletişim kurunca da karışmaya devam eden birisi... Fazlaca kurnaz.Esiniz sizin bu davranışınıza tepkisiz kalıyorsa onada yazıklar olsun. Sizin evinize gidende kabahat. Herşeyin bir adabı vardır. Kadin eşini kaybetmiş. Belki kendine bir uğraş arıyordur. Baktınız fazla karışıyor pasif agresif bir şekilde abartmak yerinw iletişim kurabilirdiniz. Ama yok. Çocukça hareketler lazım illaha. Sizden gelecek "iyilik ve yardım" Allahtan gelsin. Ne diyelim
Oğlum boşa sen bunu demek istedi kadın belkıde biz nerden bilelim konu sahibi bilir
O değilde keşke hiç cagirmasaydiniz
Bayram günü insan evden öyle gönderilmez
Yazık ınsanlık bitmiş
Yoruldunuz ve üzüldünüz demek bu tavra.Aynen öyle. Diğer eltim de çok mesafeli... Biz çok yakınız diye bize kontrol uyguluyor. Eğer böyle yapmasaydım,en ufak bir şeyde üzmeye ve yormaya devam edecekti....
Tepkisi yanlış ama bir insan anne diye hatta büyük diye de her yaptığı idare edilecek diye birşey yok büyüklerde nasıl hareket etmesi ne konuşması gerektiğini düşünüp, bilmeli.Karşıdaki insan bir anne, bir büyük. Bu şekilde saygısızca tepki vermenin hiç bir açıklaması olamaz. Annesini o şekilde evinden gönderen evlada da yazıklar olsun.
Meme kanseri tedavisi gördüm. Kolum şişiyor. Bunu biliyor. O kadar çok çaba sarfettim ki onun için... Bunları bilmesine rağmen her seferinde beni yok sayıp... Eşimi kullanıyor. Tavrım kaba ama inceliği anlamayacak kadar vurdumduymaz bir kadın...Yoruldunuz ve üzüldünüz bu tavra.
Şu kadar meseleye daralan bunalan kapı kitleyen insanlar gerçek sorunlarla nasıl başa çıkıyor acaba çok merak ediyorum.
Ama keşke "Anne siz bulaşığı düşünmeyin. Biz uygun bir zamanda hallederiz" diyerek kibarca tavrınızı koysaydınız. Tepkinizi dile getirmediğiniz için o tavırları neden yaptığınızı anlamamış bile olabilir. Haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz. Bayram günü ayıp olmuş.Aynen öyle. Diğer eltim de çok mesafeli... Biz çok yakınız diye bize kontrol uyguluyor. Eğer böyle yapmasaydım,en ufak bir şeyde üzmeye ve yormaya devam edecekti....
Kadının yaptığı korkunç bir şey evet haklısınız. Bir anne nasıl oğluna bulaşık makinesini çalıştır der. Aslında kellesi vurulurdu eski zamanda olsa. Dua etsin bu zamanda kaynana olmuş.Tepkisi yanlış ama bir insan anne diye hatta büyük diye de her yaptığı idare edilecek diye birşey yok büyüklerde nasıl hareket etmesi ne konuşması gerektiğini düşünüp, bilmeli.
Demek ki konu sahibi bütün evin hakimi benim benden habersiz bir düğmeye basılamaz ne de olsa bunlar kadının görevi kadın başka ne işe yararTabi makinayi calistirmiyorsa bir kadin başka neye yarar ki boşa bunu demektir bu.
Mutfaklaaar sizin kalelerinizdir iyi savununuz. O mutfağa asma kilitte taktir konu sahibi oyle ufak tefek kilitle olmaz o.
Geçmiş olsun.Meme kanseri tedavisi gördüm. Kolum şişiyor. Bunu biliyor. O kadar çok çaba sarfettim ki onun için... Bunları bilmesine rağmen her seferinde beni yok sayıp... Eşimi kullanıyor. Tavrım kaba ama inceliği anlamayacak kadar vurdumduymaz bir kadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?