ben şu maaşları dağatayım geliyorum:86:ooofff arkadaşım önünde saygıyla eğiliyor yürekten alkışlıyorum!!!! Seninle gurur duydum bir kadın olarak hepinize beyonce who runs the worl şarkısını hediye ediyorum!!! Hadi ellerrr
Ne yapayım kızlar baktım kadın sinsi sinsi veriyor oğluna ara gazını,haaaa el mi yaman bey mi yaman,sinsilik öyle olmaz böyle olur dedim.Şimdi oğlundan da oldu sen karına söz geçiremiyorsun demiş en son gittiğinde,o da benim karım adınızı ağzınıza almıyor ne istiyorsunuz garibandan demiş,gidiş o gidiş bi daha annesinin evine adım atmadı.
Hatta geçen gün git annendir,küsme falan diye demogoji yaptım,ya aşkım ne kadar iyisin diyor:)
tabi bana bu taktikleri veren anneciğimin ellerinden öper,huzurlarınızda selamı bir borç bilirim :)
Ne yapayım kızlar baktım kadın sinsi sinsi veriyor oğluna ara gazını,haaaa el mi yaman bey mi yaman,sinsilik öyle olmaz böyle olur dedim.Şimdi oğlundan da oldu sen karına söz geçiremiyorsun demiş en son gittiğinde,o da benim karım adınızı ağzınıza almıyor ne istiyorsunuz garibandan demiş,gidiş o gidiş bi daha annesinin evine adım atmadı.
Hatta geçen gün git annendir,küsme falan diye demogoji yaptım,ya aşkım ne kadar iyisin diyor:)
tabi bana bu taktikleri veren anneciğimin ellerinden öper,huzurlarınızda selamı bir borç bilirim :)
ben şu maaşları dağatayım geliyorum:86:
Tabi eşimin yanında bu kadar sabırlı olabilmem ve duyduklarıma tepki vermemem için sabır taşı olmam lazım,bu da mümkün değil.mecburen anneme anlatırım.Başka hiç kimse bilmez.Annem 37 yıllık evli,babannem anneme ağzını açamaz,zamanında ezdirmemiş kendini.
Annem derki çok afedersiniz,sen eşşek olduktan sonra üstüne binen çok olur.gerçekten öyle.bir kere sessiz kaldınız mı gün geçtikçe daha ağır laflar duymaya başlarsınız,ben duydum,yaşadım.Ama gözümü erken açtım.
Eğer burdaki arkadaşlara biraz fikir verebilmişsem ne mutlu bana.Yoksa böyle gülerek eğlenerek yazdığıma bakmayın,çok acı çektim...
Tabi eşimin yanında bu kadar sabırlı olabilmem ve duyduklarıma tepki vermemem için sabır taşı olmam lazım,bu da mümkün değil.mecburen anneme anlatırım.Başka hiç kimse bilmez.Annem 37 yıllık evli,babannem anneme ağzını açamaz,zamanında ezdirmemiş kendini.
Annem derki çok afedersiniz,sen eşşek olduktan sonra üstüne binen çok olur.gerçekten öyle.bir kere sessiz kaldınız mı gün geçtikçe daha ağır laflar duymaya başlarsınız,ben duydum,yaşadım.Ama gözümü erken açtım.
Eğer burdaki arkadaşlara biraz fikir verebilmişsem ne mutlu bana.Yoksa böyle gülerek eğlenerek yazdığıma bakmayın,çok acı çektim...
bu aksam yıne gıtcez onlara 5 karış suratlarını cekıcem sofrada bıle nıye yemek yıyosun dercesıne bakıyolar kndi evime gecene kadar akla karayı secıyorum bide esim 2 aylıgına ankara dısına işe gtcek napcam bn bnlarla
farkında kac kere uyardıı ama dinleyen kım gene aynı tavır bana kara kedi muamelesi yapıyoo esim gdnce laff sokuoo yılan sinsi falan dıee evet onlarda kalıcam cnku anneme oturmaya zor gıdıyorum kalmaya gndermezler bz okur uflersek ole sanıyo ya ruh hastası bunun muska takıny-tısı yuzunden yuvam yılıkma erecesıne geldıı isbatımda yook kafayıı yıcem tahammul edemıyo oglunn bni savunmasına
bir keresindede white1903 ün dediği ğibi yaptım brden patladım bu seferde vayyy efendım snn havan kıme oglumu bıze gostermemek için yaptın dıye evimi bastıı hmde bn evde tekken kadın bı kerede bn sucluyum demıoo cıldıracam yaa
nasıl dayancam bn 2 ay her allahın gunu bnm lafım yapılırmı bi evde yaa bn yatayımm hmn baslarlar soyleydı boleydı dıee bnden gizli eşimi ararlar doldururlar onceden bole yaptılar cunkuu...esıme doldurmak nıee sogusa bnden ayrılsa hoslarına mı gtcekk duaa edıorum sabır dıee ama dayanamıorum
benim maaşıda versene 3 aydır yatmıyo sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?