Çünkü düşünülecek başka bişey yokki :)))kaynanası eltisinin yanında övsün:))Aynı şeyi düşündüm.
Ay ne kadar kötü niyetlisiniz ya. Bayılıyosunuz insanları tanımadan bu şekilde yargılamaya. Kendiniz demek ki bu kadar art niyetli düşünüyorsunuz ki karşı taraftan da art niyet arıyorsunuz. Bir insan kayınvalidesini sevemez mi? Onunla vakit geçirmek istemeyez mi? Sevdiği adamın annesiyle arası iyi olsun isteyemez mi? Ve bunu sadece birine inat olsun diye istemek zorunda mı? Bu kadar kötü niyetli olmak zorunda mi insanlar? Ben burda kimseye kayınvalidemle birlikte vakit geçirmeli miyim diye sormadım, eltime nasıl inat yapabilirim diye de sormadım. Ben Zaten kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum bu kararı vermişim ve sizden sadece NE YAPABILIRIM diye fikir istedim. Eğer bu konuda bir fikriniz yoksa hiç konuya katılmamak daha doğru geliyor bana boşuna niye kendini yoruyorsunuz?Çünkü düşünülecek başka bişey yokki :)))kaynanası eltisinin yanında övsün:))
Ben çok severim kayinvalidemi.Ay ne kadar kötü niyetlisiniz ya. Bayılıyosunuz insanları tanımadan bu şekilde yargılamaya. Kendiniz demek ki bu kadar art niyetli düşünüyorsunuz ki karşı taraftan da art niyet arıyorsunuz. Bir insan kayınvalidesini sevemez mi? Onunla vakit geçirmek istemeyez mi? Sevdiği adamın annesiyle arası iyi olsun isteyemez mi? Ve bunu sadece birine inat olsun diye istemek zorunda mı? Bu kadar kötü niyetli olmak zorunda mi insanlar? Ben burda kimseye kayınvalidemle birlikte vakit geçirmeli miyim diye sormadım, eltime nasıl inat yapabilirim diye de sormadım. Ben Zaten kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum bu kararı vermişim ve sizden sadece NE YAPABILIRIM diye fikir istedim. Eğer bu konuda bir fikriniz yoksa hiç konuya katılmamak daha doğru geliyor bana boşuna niye kendini yoruyorsunuz?
İnşaallah bir gün KV le sorunum var diye konu acmazsın, nişanlıyken hepimiz çok iyiydik, ama genelde köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar KV lerBenimde nişanlımın annesiyle sorunum yok. Kötü yorum yapanlar kaynanasıyla anlaşamayanlar
Bu kadar KVnin bişeyi olma diycem ama neyse ,gelinler art niyetli KV ler çok iyi demi ,, 1 aylık evlisin millet kocasıyla zaman geçirmek ister sen KV sevdasına düşmüşsün :))) hadi sana KV ile iyi tatiller ...Ay ne kadar kötü niyetlisiniz ya. Bayılıyosunuz insanları tanımadan bu şekilde yargılamaya. Kendiniz demek ki bu kadar art niyetli düşünüyorsunuz ki karşı taraftan da art niyet arıyorsunuz. Bir insan kayınvalidesini sevemez mi? Onunla vakit geçirmek istemeyez mi? Sevdiği adamın annesiyle arası iyi olsun isteyemez mi? Ve bunu sadece birine inat olsun diye istemek zorunda mı? Bu kadar kötü niyetli olmak zorunda mi insanlar? Ben burda kimseye kayınvalidemle birlikte vakit geçirmeli miyim diye sormadım, eltime nasıl inat yapabilirim diye de sormadım. Ben Zaten kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum bu kararı vermişim ve sizden sadece NE YAPABILIRIM diye fikir istedim. Eğer bu konuda bir fikriniz yoksa hiç konuya katılmamak daha doğru geliyor bana boşuna niye kendini yoruyorsunuz?
Belki kayınvalidenizle aranız kötüdür ve belki sorun kayınvalidenizdir. Olabilir. Ama işte bu ikinizin arasındaki ilişki. Herkes aynı olucak diye bir kural yok ya. Eşimle sürekli birlikteyim zaten, birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz, bu ikisini neden kıyasladınız konum sizi neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım :) Eşim işteyken, yada farklı bir zamanda kayınvalidemle vakit geçirmek istememin nesi kötü. İyi tatiller demşisiniz bir de dalga geçer gibi :) Bu kadar yapmayın ya :)Bu kadar KVnin bişeyi olma diycem ama neyse ,gelinler art niyetli KV ler çok iyi demi ,, 1 aylık evlisin millet kocasıyla zaman geçirmek ister sen KV sevdasına düşmüşsün :))) hadi sana KV ile iyi tatiller ...
Canım ben de sana ne diyorum sen değil KV sana yaklaşsın ,o senle bişeyler yapmak istesin her zaman bi ağırlığın olsun emin ol KV siyle hiç sorun yaşamayan yoktur sen istediğin kadar iyi niyetli ol karsındaki KV sonuçta zamanla anlarsın ne dediğimi bende senin gibiydim hiç bir sorunum yoktu o kadar çok seviyordum ki en başlarda ama zamanla değişiyor her şey herkes aynı olacak diye bişey yok ama emin ol sonlar aynı oluyor.. Rabbim bir ömür mutlu etsin..Belki kayınvalidenizle aranız kötüdür ve belki sorun kayınvalidenizdir. Olabilir. Ama işte bu ikinizin arasındaki ilişki. Herkes aynı olucak diye bir kural yok ya. Eşimle sürekli birlikteyim zaten, birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz, bu ikisini neden kıyasladınız konum sizi neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım :) Eşim işteyken, yada farklı bir zamanda kayınvalidemle vakit geçirmek istememin nesi kötü. İyi tatiller demşisiniz bir de dalga geçer gibi :) Bu kadar yapmayın ya :)
İnşaallah bir gün KV le sorunum var diye konu acmazsın, nişanlıyken hepimiz çok iyiydik, ama genelde köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar KV ler
Aynen geri kalmış cahil milletin lafıyla yasayanlar özellikle.Ay aman allah korusun.. yoksa
Şaka bir yana bence genel olarak cahil, yobaz kv'ler bu çirkeflikleri yapar.
Genellemeler genellemeler...Canım ben de sana ne diyorum sen değil KV sana yaklaşsın ,o senle bişeyler yapmak istesin her zaman bi ağırlığın olsun emin ol KV siyle hiç sorun yaşamayan yoktur sen istediğin kadar iyi niyetli ol karsındaki KV sonuçta zamanla anlarsın ne dediğimi bende senin gibiydim hiç bir sorunum yoktu o kadar çok seviyordum ki en başlarda ama zamanla değişiyor her şey herkes aynı olacak diye bişey yok ama emin ol sonlar aynı oluyor.. Rabbim bir ömür mutlu etsin..
Valla k.bakmayın ama hiç inanmam.Genellemeler genellemeler...
Kayinvalidemi 18 yıldır tanıyorum hiç sorun yaşamadım.
:))))Valla k.bakmayın ama hiç inanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?