• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidenin ev temizliği

Eltiniz istemiyorsa, hayir diyecek siz bozulacaksiniz, siz bozulmayin diye tamam dese o bozulacak, size kurulacak gerek var mi? Kafanizda 40 tane tilki dolasiyor bir temizlik yapacaksiniz, oyle mi olur böyle mi olur, yapacaksaniz yapin gecin, bittiginde de icimden geldi anne bu seferlik ben yapmis olayım dersiniz ustunuze de kalmaz.

Ay kendiniz yapacaksanız yapın milletden ne istiyorsunuz
Eltiniz temizlemek istese sizi beklemezdi herhalde, kendi aklı fikri vardır eminim
Hem kv evi temizlemek ne ya, banane kv min evinden.

Başka işiniz mi yok sizin?Allah'ım iyi ki eltim yok🙏.Orası sizin eviniz değil,misafirsiniz.İçiniz almıyorsa dökersiniz çamaşır suyunu kullanacağınız alanlara yeter.Elti çağırmak nedir Allah aşkına,sizden başka kimse düşünemiyor mu?

O kadar yorum var, bir kişi bile oğullar neden yapmıyor dememiş. Ben diyeyim, paşa çocuğu mu bunlar? Niye hiçbir işe ellerini sürmüyorlar?

Düzeltme: Cirilla demiş, şu an tüm sayfaları okudum ve sadece tek bir kişi bahsetmiş benden önce. Biraz toplumun verdiği geleneksel rolleri sorgulamak gerekiyor. Bir erkek çok daha güçlüyken güç gerektiren ev işlerini de yapması daha mantıklı değil mi? Ben bir keresinde duvardaki bir lekeyi çıkaramamıştım. Babama söyledim, bir iki kez sürttü, leke çıktı örneğin.

Son düzenleme:
ben kayınvalideme yakınım. bekler. kayınpederim birkaç defa söyledi de. yardımcı kadın çağıralım parasını ben veririm ama ben temizleyemem dedim. kendi evime yetişemiyorum yardımcı alıyorum. hiç yapamam valla. ama siz üşenmiyorsanız bilemem. yapabilirsiniz

Temizlik takıntım var kalamam orda diyorsanız el mahkum yapacaksınız. Kv rahatsız olmamış ki bu kadar yapmış temizlik. Eltilere teklif etmeyin bence.

Back
X