- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 43
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklın varsa 3 gün kalacağın evin işine tırnağını değdirme. Hele arife günü yapılacak şey değil. Şu an senden bekleniyor zaten ama sen anlamamışsın. 3 gün sabret evine dön, enayilik etme. Çok meraklı olan kendi yapamazsa temizlikçi çağırırdı şimdiye kadar. Gireceğin tuvaleti temiz tut yeter. Aynen dediğin gibi üzerine yapışır, kv beklemese kocan beklemeye başlar. Kendi ayağınızla girmeyin şu kafeslereKızlar gözüme uyku girmiyor bana fikir verirsiniz diye konu açmak istedim..
Başka şehirden bayrama geldik kayınvalidemlere burası 3 katlı girişte kayinvalidemler üst katlarda iki eltim oturuyor. Büyük eltim çalışıyor kayınvalidem onun çocuğuna bakıyor 3. Çocuğu zaten iki tane büyük çocuğu var hatta bu hafta kızı bakmış okul tatil olduğu için. Diğer eltiminde aynı yaslarda küçük kizi var ama o çalışmıyor evde bir işi olduğu zaman kayinvalideme bırakıyor en küçük benim ve ben başka şehirde yaşıyorum zaten.
Küçük eltim kayinvalidem büyük eltinin çocuğuna bakıyor evini o temizlemeye yardım etsin diye hiç yanaşmamiş bu sefer kendi öyle dedi yani..
Kayınvalidem sözde temizlik yapmış ama uzaktan yakından alakası yok evin o kadar temizlenmeye ihtiyacı varkı anlatamam.bense 3 günlüğüne geldim ama bana tabi yardim et temizlik yap diyen yok ama içim içimi kemiriyor kayınvalidem çok iyilik bilmez senin duzelttigin yeri arkandan gelir kendine göre değiştirir ama şu an bu evin temizlenmeye ihtiyacı var sizce ben bu işe yarın tek başıma giriseyimmi yoksa karışma her bayram sana kalırmi dersiniz yada küçük eltime soyliyim beraber yapalım mı diyim napim bilemedim.. büyük olan kendi evini temizliyor çalıştığı için son güne kalmış zaten yapmaz kayınvalideme yaranamadigini düşünür her zaman çünkü. Bana fikir verin lütfen![]()
Aslında sevaptır Allah rizasi için yapılır diye düşünüyorum aslında ama yinede bu düşünceler kemiriyor içimi.
Anacım bunun bahsettiği sil süpür toz al değil, kadına eni konu bayram temizliği yapacak perde yıkamalı cam silmeli, eceline susamış, olay buYa kusura bakmayın da gözünüze batıyorsa temizleyin, temizlemek istemiyorsaniz da karışmayın. Alt tarafı bir evi düzenlemesi size zor geldi diye neden eltinizden hem kendi hem bu evi düzenlemesini istiyorsunuz ki? Bu isguzarlik gibi geliyor bana.
Elalemin kendi evi var, bayram onlara da bayram, gelenleri gidenleri, yapılacak yemekleri tatlilari olacak. ne münasebet gidip çağıracaksin kaynananın evi için?
Kocaman kadın, dadilik yapıyorsa demek ki dinçtir. Evini de yapar kendi.
"Gelin gelmiş iş yapıyo" gibi değil de hayatın doğal akışında 'anne mutfağı ben toplayayim' diye girişin. Ya da duş alın çıkarken Domestosla bir güzel temizleyin her yeri. Eşiniz de bostan korkuluğu gibi dikilmesin,süpürge verin o da ev supursun. Bir şekilde toparlanir
Herkes başkasının duzelttigi yeri kendine göre değiştirir. Ben gelsem sizin baharat rafinizi boy sırasına göre dizip 'duzenlesem' siz kendi elinizin alıştığı hale getirmeyecek misiniz?
Kendi bilir yani, istiyorsa,çok titizse gitsin yapsın. Ne elaleme is buyuruyorAnacım bunun bahsettiği sil süpür toz al değil, kadına eni konu bayram temizliği yapacak perde yıkamalı cam silmeli, eceline susamış, olay bu
Derdiniz mi yok.Kızlar gözüme uyku girmiyor bana fikir verirsiniz diye konu açmak istedim..
Başka şehirden bayrama geldik kayınvalidemlere burası 3 katlı girişte kayinvalidemler üst katlarda iki eltim oturuyor. Büyük eltim çalışıyor kayınvalidem onun çocuğuna bakıyor 3. Çocuğu zaten iki tane büyük çocuğu var hatta bu hafta kızı bakmış okul tatil olduğu için. Diğer eltiminde aynı yaslarda küçük kizi var ama o çalışmıyor evde bir işi olduğu zaman kayinvalideme bırakıyor en küçük benim ve ben başka şehirde yaşıyorum zaten.
Küçük eltim kayinvalidem büyük eltinin çocuğuna bakıyor evini o temizlemeye yardım etsin diye hiç yanaşmamiş bu sefer kendi öyle dedi yani..
Kayınvalidem sözde temizlik yapmış ama uzaktan yakından alakası yok evin o kadar temizlenmeye ihtiyacı varkı anlatamam.bense 3 günlüğüne geldim ama bana tabi yardim et temizlik yap diyen yok ama içim içimi kemiriyor kayınvalidem çok iyilik bilmez senin duzelttigin yeri arkandan gelir kendine göre değiştirir ama şu an bu evin temizlenmeye ihtiyacı var sizce ben bu işe yarın tek başıma giriseyimmi yoksa karışma her bayram sana kalırmi dersiniz yada küçük eltime soyliyim beraber yapalım mı diyim napim bilemedim.. büyük olan kendi evini temizliyor çalıştığı için son güne kalmış zaten yapmaz kayınvalideme yaranamadigini düşünür her zaman çünkü. Bana fikir verin lütfen![]()
Aslında sevaptır Allah rizasi için yapılır diye düşünüyorum aslında ama yinede bu düşünceler kemiriyor içimi.
Ayrıca kvniz istese yapardı.Ev onun. Ben kardeşimin evinde bardağın yerini bile değiştirmem herkesin kendi temizlik anlayışı ve düzeni var sonuçta.Öyle yapmış,o kadar yapmış.Temiz ya da pis.Rahatsızsanız süpürün silin geçin.Ev de sizin değil düzen de..Ben yapmazdım.Eltimi hiiiç çağırmazdım.Siz tatile gelmişsiniz döneceksiniz eltiniz hem kendi evi hem kv evi ile uğraşacak belki siz gittikten sonra kv iyice yüz bulacak kadına bu konuda hep yüklenecek gerek var mı?
Çok rahatsızsanız balkona bi su dökün evi süpürün silin wc elden geçirin yeter. Sonuçta şu an ordasınız 3 gün kalacaksınız.Yapın bunu.
Ama bugün arefe,herkesin kendi telaşı var. Alışverişleri,kendi ev temizlikleri,ütüleri ne bileyim işleri olabilir insanların.Kendiniz genel ve yüzeysel yapın yapacaksanız.Adam toplamaya ne hacet?