Kayınvalidenin niyeti nedir?

Valla hiiiçç kendimi yoramam evde günlük temizliğim hariç ( evim batmaz genelde) büyük temizliğe yardımcı alırım , evde diğer işleri de eşimle bölüşürüz, kim ne derse desin kadının yükü çok ağır hele de bu yeni dünya düzeninde, kadınların kendi değerini kendisi bilmesi gerekiyor yoksa ne eş ne de etraftakiler asla kıymet bilmez , burda saçını süpürge eden kadınları da görüyoruz şiddet, aldatılma, değersizlik ile baş etmeye çalışıyorlar bunca yükün altında , nerede kendine değer veren bir kadın varsa bakıyorum her yerde el üstünde, hani belki denk gelmişsindir bir söz vardı ya "Tırnağı kanasa yaygara koparan kadınlar için mert kızları üzdünüz "diye hah o zaman dank etti bana, anladım ki çok fedakarlık ve kendini feda etmenin bana faydası yokmuş, tam 20 yaşıma kadar başkaları için yaşadım, insanları hiç memnun edemedim bir de üstüne beğenilmedim neden daha iyisi değil diye , gecmisim travmalarla dolu ve şimdi bu yaşımda öyle aydınlandım ki çok şükrediyorum rabbime , beni değersiz hissettiren herkesi sildim , bambaşka bir Mihrimah oldum ❤ Tüm kadınlarımızı yürekten anlıyorum ve burada çaresiz bir kadın gördüm mü adeta deliriyorum çünkü neler hissettiklerini iyi biliyorum, bir kadın kaderini kimsenin avuçlarına bırakmamalı, konu sadece ev işi, kaynana mevzusu değil aslında, konu bu memleketteki güzelim kadınlarımızın nasıl sömürülüp degersizleştirildiği yoksa biz kadınlar eve de bakarız, işe de gideriz, çocukta yaparız kariyerde

Aynen öyle çok sevindim sizin adınıza

Vallahi benim eşim gelsin su konulari okusun yatsin kalksin bana kurban olsun ya ailesiyle beraber benim ayaklarima kapanip hatim indirmeleri lazim.tabiki sorun bende bir soyle kadin olamadim on senedir adamin jilet gibi utuleri dumduz dolaba asili. Siz en iyisini yapiyosunuz en ufak seyde boyle esip gurlediginiz icin anladigim kadariyla esiniz sizden tirsiyor. Gerci ben calismiyorum orasida var ama yinede takdir ettim valla boule devam

Aynen öyle arkadaşım düşününce gercekten sinir bozucu kendi evde 12 ye kadar uyuduğu için bedavadan yorum yapıyo

Kırıp dökünce tırsıyolar insan gibi kendini anlatmaya calışınca yaranmıyosun ben bunu anladım eşim hatta kendi dedi sen yapim desende ben yaptırmam diye ayak yapıyor yapim desem direk verir ben üzüleceğime onlar üzülsün

Aynen öyle arkadaşım düşününce gercekten sinir bozucu kendi evde 12 ye kadar uyuduğu için bedavadan yorum yapıyo
Valla abartı bir durum yok bence verdiğin tepkide. Annen ne karışıyormuş bizim evimizin işine diyip tavrını belli etmen çok mantıklı. Gidip annesine anlatmasın o da ütü yapıcam diye. Bir tane iyi kaynanaya denk gelmedim

En iyisi benimki derdim o da 5 yıldan sonra error verdi

Derim derimde bunu eşime empoze etmesi saçma yani senin ütünü yapmıyor manasına getiriyor benim sinirlendiğim nokta o eşim ztn yapar niyetine kızdım
Eşinizin bunu gelip size anlatması hata zaten.. ütü çok önemli ise çalışmayan biri evlense imiş.. “ eşim çalışsın tek maaşla olmuyor ev ekonomisine yardımcı olsun hem de ev işlerine ben elimi sürmeyeyim her şeyi halletsin “ yok öyle bir dünya.. çalışan çocuklu halinizle bir de kışlık hazırlıyorsunuz o kv ye ve kocanıza çüşş yani..

Son düzenleme:
Bencede çüş o yüzden çok sinirlendim ayrıca eşimle aynı kazanıyorum herkes görevini bilecek eşimin anlatması saçma oldu hakta verdi öyle düşüncesiz bir insan değildir hep yapar anası yediremiyor bence bu durumu

Ya her evlilikte oluyor iyi kötü bişeyler ama çocuğuma dönüp baktığımda iyi ki diyorum halledeceğimiz şeyler bunlar ama o anlık can sıkıyor
Maalesef hiç kavga etmeden ömür geçmiyor ama önemli olan kavga sebeplerinin tekrarlanarak ilişkinin yıpratılmaması. Bir de üçüncü kişiler yüzünden olunca insanın daha çok canı sıkılıyor.

Büyük bir mevzu asla değil ama tam da böyle insanın canı burnundayken duyup da parlayabileceği tarzda bi konu bence.Ben esip gürlemenizi bile insani buldum ya olur böyle şeyler ev içinde.Yoğun çalışan, yorgun argın küçük çocuklu bir kadına kışlık hazırlıklarını yaparken gelip şakayla karışık bunu söylersen paparayı yersin

Eşiniz kendi ütüleyemiyor mu kendi gömleğini?
5 dakikalık iş yahu 1 gömlek nedir.

Beni böyle anlamanıza çok sevindim burda dertleşmek bile çok iyi geliyor :) estim gürledim bitti eşiminde bi daha bişey diyeceğine sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…