- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
- Konu Sahibi pink_panther
-
size tek önerim var YETİMHANEDEN birisini bulup evlenin
böylece ne misafir nede başka bi sorununuz oluaslında bu öneri sizin gibi düşünen hekese
3 oğlum var
sinir oldum ya
Öyle bişy mümkün değil. Annem rahatsızlık vermeyi sevmez. Her ne olursa olsun bizim rahatımız için uğraşır ve yatılı kaldığı zaman sanki rahatzılık verecekmiş hissine kapılır ki öyle bişy zaten mümkün değil. Bende anneme çekmişim bende birisine rahatszlık vermeyi sevmem. Bu yüzden kimsede yatılı kalmam. Zaten rahatta edemem. Sonuçta evimi barkımı kurmuşum artık. Misafirlik falan olurda yatılısıda fazla
Henüz evli değilim ama böyle bir derdim var. Evlendikten sonra kayınvalidemlerle aynı memlekette yaşamama rağmen gelip bizde kalır diye düşünüyorum. Çünkü gezmeyi çok seven birisi kendisi. Bense aksine misafirliği hiç sevmeyen birisiyim. Aslında anlatsam çok uyuşmazlıklarımız varda... Şuan ki sorunum bu ama belkide kuruntu. Gelip benim evimde yatar diye düşünüyorum. Ve ben yatılı misafiri sevmem. Yatılı ağırlıycaksamda sevdiğim arkadaşlarımı ağırlamayı severim. Arkadaşlar ben mesafe koymak istiyorum. Nasıl başarabilirim?
Ne diyosun cnm? Anasıyla mı evleniyom oğluyla mı? Herkes yerini yani nerde durması gerektiğini bilecek.
Öyle bişy mümkün değil. Annem rahatsızlık vermeyi sevmez. Her ne olursa olsun bizim rahatımız için uğraşır ve yatılı kaldığı zaman sanki rahatzılık verecekmiş hissine kapılır ki öyle bişy zaten mümkün değil. Bende anneme çekmişim bende birisine rahatszlık vermeyi sevmem. Bu yüzden kimsede yatılı kalmam. Zaten rahatta edemem. Sonuçta evimi barkımı kurmuşum artık. Misafirlik falan olurda yatılısıda fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?