- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
wuuuhuuuu havalarda binbesyuz
en iyisini yapmışsınız, kv dede anlamış ola ki..bende maşalla resmi olacam mesafeli olacam dıye neredeyse suratına bakmayacagım, genede alınmaz, anlamaz , çok vıç vıç:86:
Kızım diyo sever benimki beni çektirmeyen tek gelini benim herhaldeAma ben güzel olsun istiyorum her şey aramızda saygı olsun istiyorum o yüzden ben samimi yaklaştıkça saygısızlık etmedikçe o da öyle dönüyo bana
wuuuhuuuu havalarda binbesyuz
en iyisini yapmışsınız, kv dede anlamış ola ki..bende maşalla resmi olacam mesafeli olacam dıye neredeyse suratına bakmayacagım, genede alınmaz, anlamaz , çok vıç vıç:86:
Bana bir kere bile kızım demedi, bazen canım der, ismimin sonuna cim ekler falan. Ama ben ondan kızım demesini bekliyorum, demiyor
Babama anneme de hanımlı beyli hitap ederÇok şaşırmıştı ailem
evet en güzeli saygı sınırını aşmamak karşılıklı olarak
Benim kvde anneme hanimli hitap ediyo ,banada degisik gelmisti basta.
Aşarsa bu suscağım anlamına da gelmiyo tabii ki bir insanla hem samimi hem de sınırlarınızı belli edecek şekilde ilişki kurabilirsiniz hem benim isteğim buydu bi gün evlenince annem gibi seveceğim bir kayınvalidem babam gibi sevceğim de bi kayınbabam olsun diye hayal ederdim kayınbabayla tanışamadık ama olsunbelki babamın yerini doldurur diyodum
Kv ile çok benzeriz birbirimize,ikimizde derin dondurucu gibiyiz maşaallah.
İyidir aslında ama işte oda benim gibi soğuk bir insan.
En temizi.
Allahtan samimiyeti seven biri degilmis.zor olurdu o zaman.
O kadar resmiyete ne gerek var ki canim? Biz cok sukur cok samimiyizdir kayinvalidemle.
samimi olduğunuz için kolunu çimdikliyo azarlıyo bu kadar samimi olmayın
benimki kızım yada ağustosum der
bende birden okuyunca ağustos ne ya. Kayınvalide nasıl bir ironi yapmaya çalışmış diyecektim
Kv ile çok benzeriz birbirimize,ikimizde derin dondurucu gibiyiz maşaallah.
İyidir aslında ama işte oda benim gibi soğuk bir insan.
niye tanışamadın :26:
bende öyle istiyorum hiç sorun yaşamayalım istiyorum bende sınırmı mesafemi korumaya çalışıyorum , şimdiden kv gayet iyi içten inşallah hep öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?