slm hayell cim.şahsen ben bakmak istemem
zaten benim de yanıma gelmek istemez ama şöyle b,idurum olmuştu daha önce .benim bir görümcem var ve kaynanamın tek çocugu var gibi erkek çocuklarını hiç saymaz.
yardım da destekte sevmekte sadece kızını düşünür.görümceminkide çıkar ilişkisi biraz.
hani daha öncelerden ben hep annesini çok sevdiğini kimseye baktırmayacagını falan zannederdim.
bu arada benim annem babanemle 20 sene durdu birlikte.sonra şimdi herkese gidip kalıyo arada annemede geliyo.
annemin babasıda yatalak kaldı bir sene annem bakarken vefat etti.görümcemde bende bi gün dedemden konu açıldı işte bakımı zor falan derken.kendi annesine getirdi konuyu bizde yaşlılar bakılıyo ya annesinide bakarıza getirdi hoş dedi benim abimler varken annemi bakmak bana düşmez şaştımkaldım.geçen de kaymnanam babaenimi sordu annemde dedim.bi bakarsın benide sen bakarsın dedi nasip dedim baka da bişey diyemedim.
kendi anneme bakarmış gibi bakarım...
bakarım tabikiiii.....ama gözlerimleeeee ahanda böleeee
rabbim kimseye ytak ömrü vermesin olaki oldu oğlu tutar bi bakıcı bende giderim evini barkını temizlerim....zaten 3 eltiyiz sıraylaaa ancak böyle yoksa
öteki türlü yatalak hasta bakma konusunda becerememde yapamamda......bnmki kendinden çok emin zaten o yatalak kalmazmışşş...nerdn biliyosaaaa????:97:
çok güzel gözle bakmak bide seninki sözleşmeye yazdırmış sanırım aman beni yatalak bırakma ha dieeeeeee
bakarım tabikiiii.....ama gözlerimleeeee ahanda böleeee
rabbim kimseye ytak ömrü vermesin olaki oldu oğlu tutar bi bakıcı bende giderim evini barkını temizlerim....zaten 3 eltiyiz sıraylaaa ancak böyle yoksa
öteki türlü yatalak hasta bakma konusunda becerememde yapamamda......bnmki kendinden çok emin zaten o yatalak kalmazmışşş...nerdn biliyosaaaa????:97:
canım çok güldüm valla
Bizim kayınvalideler ermiş de biz farkında değiliz,
Benimkide yatalak olacağından,ona bakmayanında yatalak olacağından eminmiş.
Sonra da bana anladın mı diyo
Benim ki mütevazi aynı zamanda,yöresel bir çorbaları var onu istiyor sadece,
Ama benim evde ve kendi elimle içirmemi istiyormuş,
Ay ölür müsün öldürür müsün?
eşin senin babana bakarmı bi onu sor bakalım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?