Kayınvalideyle barışmalı mıyım?

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
Lütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?

Lütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
bütün bunlar durup dururken mi oldu

Konuşmuyorsunuz ama çocuğunuza hala bakıyor mu kısmını anlamadım.
Yaptığı terbiyesizliğin bahanesi elbette olamaz ama nasıl sebeplerle bunları size söylüyor? Yani olay ne, ne oldu da herkesin içinde bağırdı mesela?

2 yaşında çocuğuma bakıyor. Bi bahane buluyordu laf sokmak için zamanında pek gidip gelmemişim birikmişleri şimdi çıkarıyor aklınca. Düğünden gelirken yolda muz aldı eşime çocuklara kayınbabama herkese ikram etti kendi açıp yedi işte böyle terbiyesiz. Bu kadınla barışsam ilerisi için hayırlı olur mu?

Sizin bir ayıbınız olmamış ancak buna karşı size yapmadığını bırakmamış. Bu durumu eşime anlatır ve gitmezdim. Sanki karşınızdaki değişti de mi gidiyorsunuz? Size aynı şeyleri tekrar yapmasına izin vermeyin ?

Ama baktınız eşiniz çok ısrar ediyor ve de kırılacak ben olsam tamam ama yarım saatlik bir ziyaret olması konusunda anlaşır öyle giderdim.

2 yaşında çocuğuma bakıyor. Bi bahane buluyordu laf sokmak için zamanında pek gidip gelmemişim birikmişleri şimdi çıkarıyor aklınca. Düğünden gelirken yolda muz aldı eşime çocuklara kayınbabama herkese ikram etti kendi açıp yedi işte böyle terbiyesiz. Bu kadınla barışsam ilerisi için hayırlı olur mu?
Çocuğuna bakıyorsa mecbur formalite elini öpmelisin bence. Çünkü çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama mesafeni koru.

barışırsam çocuğu işten sonra her akşam almaya gitttiğimde yine yüz göz olacak mutlaka bi şey bulacak laf sokmak için

Cok samimi olma kisa sureli resmi olarak otur gel. Cocuga baktirmasan gitme derdim de durumun farkli.

Çocuğa baktırmam diyorlarda anacım sen çocuğa baktırmasanda bu kadın torununu görmek istemiyecekmi isteyecek sevmeye gelince torun bakmaya gelince bakmasın. Sen onun oğluna destek olmak için çalısıyorsun. Bence bayram düğün cenaze görüşmek bunlardan ibaret olmalı M murde

Valla insanın nefsi ne ara ne sor diyo ama bayramda bir şans verin ama o gün bile olsa en ufak laf sokmasında hemen tavrinizi koyun ben buraya bayram kimse üzülmesin kırılmasın diye geldim hala ayni tavrınız devam ediyor dersiniz o da alacağını almış olur ondan sonra nasıl istiyorsanız öyle davranın ama eşiniz rica etmiş sırf eşinizin hatri için bir kere deneyin
Toruna bakmaya gelince de baksın onun torunu ne olursa olsun ona zarar verecek değil .

Başlığı okuyunca herhalde kadın çok üzgün ,özürler diliyor falan sandım. Asla barışmam da konuşmam da. Siz böyle ayağına gidince ne olacak sizce ? Biraz daha mı ezsin sizi? Yapmayın lütfen ...

Back
X