Kayınvalideyle barışmalı mıyım?

Sizin asıl sorununuz hadsiz anasına 'dur' diyemeyen ve sizi ezdiren eşiniz.
Gerçi siz de kimseye 'dur' diyemiyorsunuz ya.
Ben bir insan,nasıl,hangi gerekçeyle kendini
bu kadar ezdirir?
Hakaret işitip,çocuğunu neden yine de kv'ye baktırır?
Eşi buna nasıl ve neden müsade eder?
Hiiçç anlamıyorum.
Oturmamış evliliğe çocuk dünyaya getiren hemcinslerini ise hiç mi hiç anlamıyorum.
Kusura bakmayın ama sizin evliliğinizde ciddi sorunlar var ve bunları çözmediğiniz sürece kv ile olan ilişkinizi düzenleyemezsiniz.
Bu kadar kaosun içinde,gündeminizin bayram ziyareti olması bana ilginç geldi.

Lütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?

Durup dururken bunları yapmadığını düşünüyorum herkesin içinde durduk yere niye bağırsın..

Sandalyeyi öne çek dedi be de hayır böyle oturmak istiyorum dedim. Sen ne inatmışsın burnumdan getirdin şu çocuktan farkın yok buranın dönüşü de var dedi anne bide dövseydin dedim yok dövmem dedi.

Kına gecesi eşinin tarafından birisinin kına gecesiymis,başka şehire cumbur cemaat gitmişler orada kayınvalidesi bir şekilde bu arkadaşa bağırmış...ama zaten küsen de konu sahibi değil.Kayinvalidesine çocuğu almak için gidiyor ,KV çocuğu verip konu sahibinin yüzüne kapiyi çarpıyor...her gün !! Ama bizim kız barissam mi diyor😮
Turkce meal oldu resmen,tesekkur ederim.
Neden barissam diyor cunku paranin yuzu sicak,kvye bakicilik yaptirmak daha ekonomik. Ver su cocugu krese yazdiricam demek de yurek istiyor tabi. Benim suratima kapiyi carpanla ne barisirim ne de cocuga baktiririm

Yaptığı dediği şeyler hiç hoş değil.
Ne olursa olsun kimsenin yanın da bağırılmaz bir üslup vardır beraberken söyleye bilirdi çok ayıp .
Ben çocuğuma baktırmazdım

Öyle kaynana düşman başına. Ona bakıcı gibi davran, samimi olma, çocuklarına baksın, bırakmadan - almaya gör ancak.

2 yaşında çocuğuma bakıyor. Bi bahane buluyordu laf sokmak için zamanında pek gidip gelmemişim birikmişleri şimdi çıkarıyor aklınca. Düğünden gelirken yolda muz aldı eşime çocuklara kayınbabama herkese ikram etti kendi açıp yedi işte böyle terbiyesiz. Bu kadınla barışsam ilerisi için hayırlı olur mu?
Barışma
Madem eşin bu kadar iyi niyetli annesine desin anne çok ayıp ettin diye
Çocuğuna tabi ki bakacak canımı veririm diyen insanlar azıcık zamanını veremiyorsa kusura bakmayacaklar.

barışırsam çocuğu işten sonra her akşam almaya gitttiğimde yine yüz göz olacak mutlaka bi şey bulacak laf sokmak için
valla kusura bakmayın da bence sizinkisi yüzsüzlük konuşmadığınız kadına çocuk baktırmayı biliyorsunuz maşallah.

Turkce meal oldu resmen,tesekkur ederim.
Neden barissam diyor cunku paranin yuzu sicak,kvye bakicilik yaptirmak daha ekonomik. Ver su cocugu krese yazdiricam demek de yurek istiyor tabi. Benim suratima kapiyi carpanla ne barisirim ne de cocuga baktiririm
Bence konu sahibi kardeşimizin bu konuda karar verme gücü yok.Birkac arkadaş eski konusunda şöyle yap ,çocuğa bakıcı tut vs.oneride bulundu verdiği her cevap "eşim buna izin vermez" şeklindeydi.Hatta konu sahibinin "çocukları sen al bari annenden " isteğine adamın yanıtı "sen alacaksın" şeklinde .Kadına psikolojik şiddet uyguluyorlar .Kendisi kusmedi aslında,KV kendi kendine küstü ama gidip ondan özür dilettirecekler bu şekilde

Bence konu sahibi kardeşimizin bu konuda karar verme gücü yok.Birkac arkadaş eski konusunda şöyle yap ,çocuğa bakıcı tut vs.oneride bulundu verdiği her cevap "eşim buna izin vermez" şeklindeydi.Hatta konu sahibinin "çocukları sen al bari annenden " isteğine adamın yanıtı "sen alacaksın" şeklinde .Kadına psikolojik şiddet uyguluyorlar .Kendisi kusmedi aslında,KV kendi kendine küstü ama gidip ondan özür dilettirecekler bu şekilde
İs kocada bitiyor aslinda haklisin. Ne manasiz inadi varmis adamin. Gerci ben hic bir kosulda calisan bir kadinin esinin emir eri olabilecegine mantikli bakamiyorum ama. Bu kadar mi kiymetli bu kocalar? Bu kadar mi lazim yani? Esim beni zorlasa bu konuda kapinin onune koyarim adami yahu,sen ne ise yararsin da benim yaptigimi elestirirsin derim. Gercekten kadinlar bir tuhaf.

Kocanın haptığını şimdi okudum.Valla bir cinnet geçirmen şazım.Ne demek annemden sen alacaksın çocuğu?Niye kendini bu kadar ezdiriyorsun?Seni bile bile ezmişler farkındasın değil mi?Olay kv ile barışmak küsmeyi geçmiş.Bence taviz verirsen bu katlanarak gidecek.Barışma değil rest zamanın gelmiş.

Kv çok iyi bakıyor gözüm hiç arkada değil. Daha 2 yaşında kreşe vermeye kıyamıyorum. Seneye çalıştığım kurumun kreşine vereceğim

Kv çok iyi bakıyor gözüm hiç arkada değil. Daha 2 yaşında kreşe vermeye kıyamıyorum. Seneye çalıştığım kurumun kreşine vereceğim
O zaman bayramda öpün kvnizin elini.
Neyi,niye uzatıyorsunuz ki?
Çocuğumu kreşe veya bakıcıya vermeye kıyamam,eşime sözümü geçiremem,
kvmle kendim başedemem ama
kvmle barışsam mı?
Sizin karar verme mekanizmalarınızın ayarı çoktan bozulmuş farkında değilsiniz.

Çocuğuna baktırmak zorundaysan bayramda gitceksin ve o lafları fazlasıyla yiyeceksin . Çocuğuna baktırma , yüzünede bakma en güzeli bu ama durumunu bilemem tabi .

İs kocada bitiyor aslinda haklisin. Ne manasiz inadi varmis adamin. Gerci ben hic bir kosulda calisan bir kadinin esinin emir eri olabilecegine mantikli bakamiyorum ama. Bu kadar mi kiymetli bu kocalar? Bu kadar mi lazim yani? Esim beni zorlasa bu konuda kapinin onune koyarim adami yahu,sen ne ise yararsin da benim yaptigimi elestirirsin derim. Gercekten kadinlar bir tuhaf.
Benim çevremde genel olarak devlet memuru arkadaşlarım.İnan herkes böyle ...belki sen bana dışarıdan baksan ben de oyleyimdir.

Çocuğuna baktırıyorsan tabiki gideceksin. Ama ben bırak çocuğuma baktırmayı kv nin yüzüne bakmam evine adım atmam.

Back
X