Kayıp para

canınız sağolsun çıkıcağı varmış paranın, arabanın her yerine bi daha bakın koltuk örtüsü varsa altına falan.pantolon cebinden çok rahat yürürken bile yukarı yukarı kayıyo para :/

Bazen nasipten çıkıyor. Birgün dışarı gittik dolaştık filan cebimizde son 20 liramız var züğürt zamanlarımız. Yemeğe para vermeyelim evde yiyelim dedim. O 20 lirayı eşim yolda düşürdü 🤦aç ve parasız olarak dönmüş olduk. Oluyor böyle şeyler

Canınız sağ olsun. Sadakanız olsun. Eşiniz de bir şey diyecek bir insansa, ona da söyleyip moralinizi bozdurmayın. Şimdi niye dikkat etmedin filan der...

Belkide birinin o paraya çok ihtiyacı vardı onun için kaybettiniz.Ben öyle düşünüyorum onun kısmeti idi.Canınız sağ olsun size bir şey olmasın.

Kızlar sabah indirim olan markete uğradım , hani şu salı ve cuma günleri indirim yapan , ama arabadan inerken cebime koyduğum 200 lira uçmuş gitmiş nereye gitti anlamadım , kasada elimi cebime attım ama para yok :( çok üzgünüm , arabaya geri gidip para getirdim yeniden, kasiyere de söyledim 200 lira cebimdeydi ama kayıp şimdi diye , sağ sola baktık ama yok yok yok, gitti param , biraz indirimli ürün alacağım derken 200 TL’den oldum , 135 TL lik alışveriş bana 335 TL ye patladı yani :( çok üzgünüm işe geldim ama moralim çok bozuk , teselliye ihtiyacım var sanırım , eşimle de paylaşmak istemiyorum durumu
Parayı eğer cebinize koyduysanız muhtemelen cebimizden telefon vs çıkartırken durumuzsunuzdur
Ben bir kaç defa o hatayı yaptim tam akıllandım diyorum yine aceleyle aldığım bi parayı cebime koyup dusuruyorum en sonunda parayı telefon kılıfının arkasına koyarak çareyi buldum.

Eşinizle ilişkiniz 200 tl kaybettim diyemeyecek şekilde mi? Canımız sağolsun der geçersiniz. Olacağı varmış. Bu kadar üzülmeyin. Ben 200 tl kaybetsem anlatır güleriz mesela çünkü sakarım, unutkanım. Benden de beklenir 😬
Ben de aynı şeyi düşündüm. Geçen hafta bir iş için şehir dışına çıktı eşim orada yapacağı ödemeler var diye baya para da almıştı yanına ve 1000 tl kadar düşürmüş bir yerde. Uğradığı yerleri aradı ama bulunmadı. Ben de boş ver dedim çocuklarımızın sadakası olsun diye. Kendisi baya sinirliydi ama benim de kızıp tavır yapmam bir şey değiştirmez diye üstelemedim. Bu arada ben de geçen senelerde 50 tl kaybettim diye bi ton laf demişti utandı sonradan

Ondan öğrendim cebimdeki her kuruşu Atatürkleri aynı yöne bakacak şekilde değer sırasına göre cüzdanıma dizmeyi.
Bu huy bende de var. Ama benimki OKB'den. 😄
Ben de aynı şeyi düşündüm. Geçen hafta bir iş için şehir dışına çıktı eşim orada yapacağı ödemeler var diye baya para da almıştı yanına ve 1000 tl kadar düşürmüş bir yerde. Uğradığı yerleri aradı ama bulunmadı. Ben de boş ver dedim çocuklarımızın sadakası olsun diye. Kendisi baya sinirliydi ama benim de kızıp tavır yapmam bir şey değiştirmez diye üstelemedim. Bu arada ben de geçen senelerde 50 tl kaybettim diye bi ton laf demişti utandı sonradan
1000 TL nasıl düştü acaba.. 😱

Eşinizle ilişkiniz 200 tl kaybettim diyemeyecek şekilde mi? Canımız sağolsun der geçersiniz. Olacağı varmış. Bu kadar üzülmeyin. Ben 200 tl kaybetsem anlatır güleriz mesela çünkü sakarım, unutkanım. Benden de beklenir 😬

200 tl herkes için gülünecek bir meblağ olmayabilir.

200 tl herkes için gülünecek bir meblağ olmayabilir.
Laf olsun işte
Kk da ki Bazı kadınlar asıl açılan konunun içinden eleştirmek için bir şeyi cımbızla resmen çekiyor!!!
Eşime de söylemek istemiyorum dedim , burada derdimi paylaştım , eşime paramın hesabını verecek değilim şükür iyi de kazanıyorum , söylemek istemedim çünkü aramız iyi değildi bu kadar basit , anlayışın için teşekkür ederim

Back
X