kaynana altinlarimi vermiyor

Niye verdin ki altinlari onlara. Tanimiyorum ama zannetmiyorum ki versinler altinlarini, paralarini, kimse vermez bildigim tanidigim. Ne yap ne et, surekli soyle, ustune git al bileziklerini derim ben.

Düğünü onlar mı yaptı evinin eşyalarını falan kim aldı tam anlamadım ?

bakin mehir diye bi kavram vardirki genelde altin oluypr sizin hukukende dinen de kulturel olarakta sizin hakkinizdir. hem borca uardim ediyorsunuz hem elinizdekiler gitmis.bunu dolayli anlatmaya gerek yok arkadasim ya esinle yada kendin git iste.kem kum ederse en azindan sana takilanlari iste ailenden gelenler falan.vermezlerse harcafilarsada bundan sonra ona gore davran

yuh pes doyumsuzlar düğünde takılan bütün takılar senin hakkındır benim başıma bu gelmedi ama İnan bana hayatta vermezdim, terbiyesizler, kocan ne yapıyor bu durumda ne yap ne et al bileziklerini aklıma geldikçe deli oluyorum

Son düzenleme:
Esine "haram zikkim ediyorum ailene " de.

bu bende ise yaradi ya, esime dedim ki bundan sonra ailene bir kurus dahi yollarsan hakkim haram zikkimdir, otede iki elim yakanizdadir dedim, bes kurus yollayamiyor :)

bu lafi yeri geldiginde kaynana cirkefinin yaninda da soyleyecegim.

Gecmis olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suan yorumlardan anliyorumki ben haksizlik falan etmiyorum esim benim yanimda. Bundan sonra yukari cikmiyorum dedi. Acaba eşime her ay 700 tl verdirmesem mi. Ya ceyrekleri alicam ya bilezikleri yada 700 den gecicem

Suan yorumlardan anliyorumki ben haksizlik falan etmiyorum esim benim yanimda. Bundan sonra yukari cikmiyorum dedi. Acaba eşime her ay 700 tl verdirmesem mi. Ya ceyrekleri alicam ya bilezikleri yada 700 den gecicem

Verdirme bence de. Madem çeyreklerini yemişler senin, verdirme. Eşin zaten borç için 700 lira veriyormuş ayda. Hem ne kadar borçmuş bu? Siz ne kadar zamandır her ay 700 veriyorsunuz? Ben anlamadım valla, bence senin altınlarının üstüne yatmışlar yiyor bunlar.

Bence o 700 tllik yardimi kesin, hem de hemen.
Yeni evlilerin hakkina girilmez, gunah
O takilar sizindi, ama maalesef acgozlu kaynanan calmis resmen.
Bir daha isteme, ben olsam iletisimi de keserdim
Benim kayinvalidem dugun gecesi takilarimi yastigimizin altina koymus gitmis. Pek hazzetmem ondan ama bu konularda hak yemez.

sen niye yuz göz oluyorsun ki bukadar anlattıgın kişiyle bazı seyleri eşin ailesiyle halletse desen sinirini bozmasan ogluna vermeyen sana niye versın sonra kötü gelin derler kocan gıtsın ailesiyle muhattap olsun sen ugrasmak zorunda değilsin

bu bende ise yaradi ya, esime dedim ki bundan sonra ailene bir kurus dahi yollarsan hakkim haram zikkimdir, otede iki elim yakanizdadir dedim, bes kurus yollayamiyor :)

bu lafi yeri geldiginde kaynana cirkefinin yaninda da soyleyecegim.

bizim altin konusu olmadi ama bir defasinda aileden birine bir hediye durumu oldu. Daha dogrusu eksik kalan bir parayi esim tamamlasin diye bir talimat geldi. Neyse ki ben ortamdaydim. Hemen yuz goz oldum ve " veremez,verse bile ben helal etmem " dedim. Kv hemen laf cevirip tabi kizim size dusmez dedi. Simdi de esim yardim yapsa da (aslinda muhtac degiller ama biraz konfor maksatli yardimlar) gizlemez ama haksiz yere para dokuyorsa benden yana helal degildir demisimdir. Yapiyorsa da yapsin.

Kesinlikle helal etmiyorum zaten. Rabbim hayrini gordurmesin

Canim alinma ama sen de saflik yapmissin:26:
İlk basta vermicektin. Takilari alirsaniz 700 tlyi vermem diyecektin.
Zamaninda soylemedigin seyler ya da o an dusunemedigin seyler yuzunden olmus biraz da bunlar.
Keske disini gosterseydin azcik.

altınlarınızı bir şekilde alın ama eşiniz ailesine düğün masrafı eşya vb şeyler için 700 ödemeye söz verdiyse ve ailesinin bunu ödeyecek durumu yoksa bırakın borcu bitsin yarın öbür gün bir laf gelmez sizede ....

Yahu ne haksizligi.. onlar sana haksizlik yapiyor sadece sana degil esinede yapiyor..tabiki kiz aliyorlar durumlari iyiyse ustlerine dusen her gorevi yapacaklar ama sizin takilariniza guvenerek degil ben senin yerinde olsam derim bizim takilarimiza guvenerek mi gorevinizi yaptiniz eyer oyleyse benim ailemde bana guverenerek yapti yari yariya bolusun ben anneme vericem yarisini deyin.. aslinda buna bile gerek yok al elinden hepsi senin ve esinin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 aylik evliyiz 3 aydir 700 veriyor. Esim cok gururludur. Benim olan parayi bana vermeyen adamin ne ayagina gidip dilenicem diyor.

bizim altinlar verilmedi de zaten her halti nerede ise esim karsiladi, ne verecekmisiz, gerci ben kaynananin taktigi bilezikleri yedi sulalesine soylemesine ragmen, onceden esim ve ben istemedigimiz halde iki dugunde de zorla akrabasini kolundan tutup sahneye cikarip, bangir bangir anons ettirmesinden sonra o altinlari birer birer suratine carpmadigim icin hala pismanim. o altinlari hicbiryerde kullanmayip, bir hayir kurumuna bagislamayi dusunuyorum, tabi birgun patlayip, kaynananin suratina carpmazsam... benim esime de ev borcu odetmeye calisiyorlar. duygu somurusu yaparak. ben de acidim, vermesine mani olmadim, ta ki 8 tl lik otobus parami kaynana git biletini al diyene kadar. yani ne var bunda demeyin, kaynananin cigerini bilirim, benim 8 tl lik bilet paramdan kaciyor. ve de benim verdigim paralari kari-koca gozum gore gore kizlari icin harcadi ayni donemde. lanet olsun, bu insanlara bundan sonra kocam sikiyorsa 1 kurus versin, haram zikkimdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…