Kaynana bizimle hastaneye geliyor

Kaynana doktora gideceğizi neden biliyor? Kendi ailenize bile söylemeyin böyle şeyleri. Bilmeleri gereken bir durum yoksa bilmesinler. Hatta yalnız gidin. Evlenmişsiniz, çocuk istiyorsunuz kendi başınıza doktora gidebilmeniz gerekir. Kendi başınıza doktora bile gidemiyorsanız çocuk işini ciddi ciddi erteleyin. Günün sonunda çocuğunuzla ilgili hiçbir kararı veremez olacaksınız.

Ay noldu peki girebildi mi??

Hayir giremedi. Ablam da hastanede haddinizi bilin yoksa hastanenin kapisindan sokmazlar diye uyardi. Kadinin oglu sonradan ama Cocuk Doktoru ile polislik oldu üstüne yürüdügü icin. Yani normal bir aile degil. Herkesin cani geline acidi. Türkiyeden getirmisler

otobus hanfendi korkuyom demedim gozunuz gormuyomu rahatsiz olurum dedim

Bu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor
İstemiyorum senden çocuk filan deyin ya. Çok merakliysa kaynana yapsın çocuğu da. Size soyleye söyleye normallestirmisler kaynananın gelmesi çok absürt ve ahlaksızca birşey.

niye olamazmi yani rahatsiz olamazmiyim ne varki bunda bu kadar sasircak bnde bunu anlamadim

Ne var bunda sizinkide aşırı absürt. Torunu farkında mısınız? Bende yeğenime evladım diyorum çok şükür ki yengem sizin gibi degil. Bu kafayla mutlu olamazsınız aşın bu kompleksleri. Çocuk sizin çocuğunuz tabiki kaçmıyor yemiyorlar

Çocuğunuzun olup olmadığını, hangi tedaviyle yapılacağını, doktora ne zaman gidileceğini bilecek kadar sınırsız bir ilişkiye gerek var mıydı?

niye olamazmi yani rahatsiz olamazmiyim ne varki bunda bu kadar sasircak bnde bunu anlamadim

Yetişkin bir insanın başka birinin himayesi olmadan toplu taşımaya binememesi, cekinmesi vs pek alışık olduğum ve gördüğüm bir durum değil ondan sasirdim herhalde. Siz memnunsunuz o ayrı.

Çocuğunuzun olup olmadığını, hangi tedaviyle yapılacağını, doktora ne zaman gidileceğini bilecek kadar sınırsız bir ilişkiye gerek var mıydı?
Ben anlatmıyorum ki zaten eşimin halt yemesi illa anneleri bisey duyacak bilecek 3 ogluda böyle ondan habersiz iş yapmazlar illa haberi olcak

Bu adamdan cocuk yapmayin boyle ana kuzulari baba olmaktanda anlamaz. Takmissin annesine madem annesiyle ikisi gitsin doktora hey Allahim ya nasil insanlar var.

Niye bu adamdan çocuk yapmak için bu ısrar?
Ya etrafımda insanları gördükçe etkileniyorum sanki onların çocuğuyla ne güzel vakit geçirdiğini görüyorum belki özetidir belkide heves bilmiyorum hangi kadın anne olmayı istemezki

Ben anlatmıyorum ki zaten eşimin halt yemesi illa anneleri bisey duyacak bilecek 3 ogluda böyle ondan habersiz iş yapmazlar illa haberi olcak

Eşinizden çocuğunuz olmalı mı peki? Gerçekten katlanamıyorum. Kadın yada erkek farketmez cinsellikle ilgili konuları ailesiyle konuşanlara hiç tahammülüm yok.

Bu adamdan cocuk yapmayin boyle ana kuzulari baba olmaktanda anlamaz. Takmissin annesine madem annesiyle ikisi gitsin doktora hey Allahim ya nasil insanlar var.
Valla oyle diyor anneme taktın annemle ne derdin var ben sizinkilere takıyorsunuz halbuki bizimkiler bisey demezde karışmada

Ya etrafımda insanları gördükçe etkileniyorum sanki onların çocuğuyla ne güzel vakit geçirdiğini görüyorum belki özetidir belkide heves bilmiyorum hangi kadın anne olmayı istemezki
Evet ben anne olmak istedim ilk kocayı boşadım sonra tekrar evlendim hamileyim.
Anne olmak istemek cokkk normal.
Ama illa ilk esten mi olacak ilişki zaten rezalet yapmayın kendinize bunu

Eşinizden çocuğunuz olmalı mı peki? Gerçekten katlanamıyorum. Kadın yada erkek farketmez cinsellikle ilgili konuları ailesiyle konuşanlara hiç tahammülüm yok.
Benimde yol hemen annesine haber vermiş söylemiş işte annemin bildiği doktorlar vardır iste 3 muz gidelim bakalım söyle böyle niye gidiyorum ben ya tövbe yarabbim onane benim seyimden ben hep baştan beri karşıyım zaten önceki konuyu okursanız çıldırırsıniz onu bi koyun daha neler neler var annemin tanıdık doktorları var onlara gidelim annemde gelsin dinledin tecrübeli söyle böyle

Valla oyle diyor anneme taktın annemle ne derdin var ben sizinkilere takıyorsunuz halbuki bizimkiler bisey demezde karışmada
Sizin anneniz gelmiyor zaten hastaneye onunki geliyor niye sizin annenize taksin ki? Bence siz bebek isini erteleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…