Ay noldu peki girebildi mi??
otobus hanfendi korkuyom demedim gozunuz gormuyomu rahatsiz olurum dedimTaşıt dediğiniz taksi mi otobüs filan mı niye bu kadar korkuyorsunuz insanlardan? Orta okul çocukları bile toplu taşımaya okula gidip geliyor tek başlarina.
Konuyla alakasız da ilginç geldi yalnız binmeye korkmak, cevap vermeyebilirsiniz.
İstemiyorum senden çocuk filan deyin ya. Çok merakliysa kaynana yapsın çocuğu da. Size soyleye söyleye normallestirmisler kaynananın gelmesi çok absürt ve ahlaksızca birşey.Bu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor
otobus hanfendi korkuyom demedim gozunuz gormuyomu rahatsiz olurum dedim
niye olamazmi yani rahatsiz olamazmiyim ne varki bunda bu kadar sasircak bnde bunu anlamadimYanınızda biri olmasi otobüsteki konfor seviyesini yükseltmiyor ki otobüs aynı otobüs yani.
Demek ki rahatsızlık kaynağı diğer insanlardan çekinmek, korkmak. Gözüm görüyor şaşırdım sadece.
Ne var bunda sizinkide aşırı absürt. Torunu farkında mısınız? Bende yeğenime evladım diyorum çok şükür ki yengem sizin gibi degil. Bu kafayla mutlu olamazsınız aşın bu kompleksleri. Çocuk sizin çocuğunuz tabiki kaçmıyor yemiyorlarÇocuğunuz olunca cocuktan bahsederken bizim cocugumiz diye bahseder o kaynana.Benimki kızım daha 5 günlüktü kan alinacak topuktan pesime takildı kapida bekliyoruz hemsire kapiya cıkti cocuk bebek arabasindaydı kimin cocugu gibisinden sadece anneyle bebegi almak icin sordu kaynanam atladi bizim diye ters ters baktım annesi benim dedim bu kadin da bizim cocugumuz der vallahi dikkat et
niye olamazmi yani rahatsiz olamazmiyim ne varki bunda bu kadar sasircak bnde bunu anlamadim
Ben anlatmıyorum ki zaten eşimin halt yemesi illa anneleri bisey duyacak bilecek 3 ogluda böyle ondan habersiz iş yapmazlar illa haberi olcakÇocuğunuzun olup olmadığını, hangi tedaviyle yapılacağını, doktora ne zaman gidileceğini bilecek kadar sınırsız bir ilişkiye gerek var mıydı?
Ya etrafımda insanları gördükçe etkileniyorum sanki onların çocuğuyla ne güzel vakit geçirdiğini görüyorum belki özetidir belkide heves bilmiyorum hangi kadın anne olmayı istemezkiNiye bu adamdan çocuk yapmak için bu ısrar?
Ben anlatmıyorum ki zaten eşimin halt yemesi illa anneleri bisey duyacak bilecek 3 ogluda böyle ondan habersiz iş yapmazlar illa haberi olcak
Valla oyle diyor anneme taktın annemle ne derdin var ben sizinkilere takıyorsunuz halbuki bizimkiler bisey demezde karışmadaBu adamdan cocuk yapmayin boyle ana kuzulari baba olmaktanda anlamaz. Takmissin annesine madem annesiyle ikisi gitsin doktora hey Allahim ya nasil insanlar var.
Evet ben anne olmak istedim ilk kocayı boşadım sonra tekrar evlendim hamileyim.Ya etrafımda insanları gördükçe etkileniyorum sanki onların çocuğuyla ne güzel vakit geçirdiğini görüyorum belki özetidir belkide heves bilmiyorum hangi kadın anne olmayı istemezki
Benimde yol hemen annesine haber vermiş söylemiş işte annemin bildiği doktorlar vardır iste 3 muz gidelim bakalım söyle böyle niye gidiyorum ben ya tövbe yarabbim onane benim seyimden ben hep baştan beri karşıyım zaten önceki konuyu okursanız çıldırırsıniz onu bi koyun daha neler neler var annemin tanıdık doktorları var onlara gidelim annemde gelsin dinledin tecrübeli söyle böyleEşinizden çocuğunuz olmalı mı peki? Gerçekten katlanamıyorum. Kadın yada erkek farketmez cinsellikle ilgili konuları ailesiyle konuşanlara hiç tahammülüm yok.
Doğru söylüyorsunuzEvet ben anne olmak istedim ilk kocayı boşadım sonra tekrar evlendim hamileyim.
Anne olmak istemek cokkk normal.
Ama illa ilk esten mi olacak ilişki zaten rezalet yapmayın kendinize bunu
Sizin anneniz gelmiyor zaten hastaneye onunki geliyor niye sizin annenize taksin ki? Bence siz bebek isini erteleyin.Valla oyle diyor anneme taktın annemle ne derdin var ben sizinkilere takıyorsunuz halbuki bizimkiler bisey demezde karışmada
Yok o bana diyor zaten ben ona demiyorumSizin anneniz gelmiyor zaten hastaneye onunki geliyor niye sizin annenize taksin ki? Bence siz bebek isini erteleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?