Yok ben dahada çocuk istemem zaten soğudumİyi de bu adama çocuk verilir mi?? Kendi daha anakuzusu küçük çocuk. Yarın hamile kalırsın, yardım eder diye gelir kadın lohusaligini zindan eder. Devamlı "sütün yaramiyor çocuğa" der, "hasta ettin" der, sen paketli gıda vermek istemezsin,torunu onu sevsin diye elinde cipsle şekerle gelir, krese vermek istersin 'bosa para' der laf eder, jimnastige göndermek istersin 'icat çıkarma' der, verdiğin terbiyeyi begenmez, 'anne öyle deme' dersin der.
Eşin de her olayda biricik annecigine hak verir,sana kızar. "Annem senin iyiliğini istiyor,ne taktın anneme" der.
Bunu görebilmek için kahin olmaya gerek yok. Aç kadinlar kulübünü, birkaç sayfa oku. Pek çok ana kuzusu adamın çocuk sahibi olunca hepten çekilmez olduğunu, çocuğun bir ebeveyninin de babaannesi olmasının kadınları ne kadar strese soktuğunu oku
Randevuyu iptal edin de kocanıza dank etsin.Yok ben dahada çocuk istemem zaten soğudum
bulamamak degilde insan herseyden cekiniyo esim oldugu zmn kendi arabamizla gidiyoz mesala ama o olmayinca tasitla gidiyoz ve ben ona binipde yalniz gidemem rahatsiz olurum yoksa niye bulmamayayim yaziyo sonucta koskocaman kadin dogum diye
gidiyorum bi gun sizede geleyimGün içinde bir yere gitmiyor musunuz?
ben sana demedimmi benimle gel diye gelmedim bak işte çocuk olmadı dedi
Tıp bilmi tıp bilmi olalı böyle mükemmel tezler görmedi, maşallahyok efendim kadinlar onun önünde bacak açmaya çok merakliymis ne anliyorlarmis
Hastaneye size destek olmak için gelebilir ben orada art niyet görmedim ama. Doktor hasta ilişkisi özeldir içeri girmesi çok ayıp. Kesinlikle kimseyi içeriye sokmayın. Gerekirse 1 gün önce gidin doktoru uyarın içeri benimle biri girerse lütfen çıkarın ben tek olmak istiyorum diyin. Ne münasebet o odada ne işi var. Bu konuda art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ben arkadaşım bile olsa kadın doğum doktoruna gidiyorsa odaya girmem çok ayıp bir şey bence.Bizim çocuğumuz olmuyor tedavi görüyorum ilk bir devlet hastanesine gidecektim kaynanam illede benimle git dedi bende yok ben eşimle gitmeyi tercih ediyorum dedim belki ondanda bireyler isterler dedim sonra gelmedi biz doktora gittik ama çocuk olmadı bu sefer ben sana demedimmi benimle gel diye gelmedim bak işte çocuk olmadı dedi bende zaten isteyende olmaz anne dedim 1 sene beklemek zorundayım dedim ayrıca senle gelsem sanki hemen oluverecekmiydide dedim alakası yok dedim bir kadın doğum doktoru var erkek benim ablam şifayı onda buldu bende esime dedim buna gidelim belki bizde çare olur diye sonra bunu annesine söylemiş yok efendim kadinlar onun önünde bacak açmaya çok merakliymis ne anliyorlarmis bende dedim ki şifa buluyorlar gidiyorlar dedim meraklı olduklarından değil dedim hastalıklarına derman olduğu için dedim üstelik kaynanam kayinbabamin yanında konusuyor çok utandım ama cevabinida verdim sonra akademide bir doktor vardi ona gidecektik kayınvalidem gene ben götüreyim beraber gidelim dedi sonra neyse kırmayın dedim gidince nolacak bakalım dedim sonra gittik doktor özel konusuyor haliyle eşimle alakalı seyler sordu utandım eşimde sen annemle git dedi niye dedim bende sen gelemiyorsun dedim ve doktorun konuştuklarını anlattım annemin yanındaki böyle dedi diyor ben tabi dedim ben boşuna sen gel demiyorum dedim ve belki diyeceksiniz niye gelsin bisey olmaz diye ama benim korkularım var hadi dedi doktor sizin çocuğunuz olmicak diye benim yüzüme vuracağı ne malum belki bana diyecek benim oğlumda kusur yok kusur sende diye gerçi dese cevabını alır ama ben çok üzülür ve kendimi yiprattigimla kalırım kaynana degilmi herseyde bir dert olmasalar olmaz
ben aslen nigdeliyim cnm aydina yeni tasindik ve hic bir yer bilmiyom hastanede uzak olunca gidemem yalniz
surekli arabayla gittigim icin alisik degilim hem yeniyim burda size ne ki giderim gitmem ben rahatsiz olmuyomki sen niye bu kadar rahatsiz oldunSiz kaç yaşındasınız? 18 yaşından büyüksünüzdür en azından. İnsanlar o yaşta başka ülkelere gidiyorlar. Siz kendi yaşadığınız ülkede tek başınıza hastaneye gitmeyi nasıl yapamıyorsunuz? Yalnız taşıta binemem demişsiniz de neden? Ne oluyor yalnız toplu taşıma kullanınca?
surekli arabayla gittigim icin alisik degilim hem yeniyim burda size ne ki giderim gitmem ben rahatsiz olmuyomki sen niye bu kadar rahatsiz oldun
yazdiginiza bisey demedim en azindan saygi duymanizi beklerdim bn olsam saygi duyardimBiliyorum şehirde yeni olduğunuzu alışık olmadığınızı yazmışsınız ben de ona istinaden bu cevabı yazdım zaten size. Rahatsız olmak ne alaka? Burası bir forum sitesi ya hani insanlar birbirilerine yorum yazabilirler haliyle. Yetişkin bir insanın yanında biri olmadan hastaneye gidememesi çok garibime gitti yazmak istedim yazdım o yüzden
yazdiginiza bisey demedim en azindan saygi duymanizi beklerdim bn olsam saygi duyardim
siz saygi duymadan sorgularsaniz bnde size ne derim tabiBir şey demediniz mi? Size ne demişsiniz yahuSaygısızlık yaptığımı asla düşünüyorum, siz bana size ne giderim gitmem yazmışken saygı konusunda hiç yorum yapmayın bence.
siz saygi duymadan sorgularsaniz bnde size ne derim tabi
böyle dedikoducu mıy mıy anne kuzusu adamları tepenize çıkarın sonra da bize mızmızlanın tavrınızı sert koymadıkça çok şikayet edersinizBen söylemedim esim söylemiş çocuğumuz olmuyor demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?