Kaynana bizimle hastaneye geliyor

Yok ben dahada çocuk istemem zaten soğudum

bulamamak degilde insan herseyden cekiniyo esim oldugu zmn kendi arabamizla gidiyoz mesala ama o olmayinca tasitla gidiyoz ve ben ona binipde yalniz gidemem rahatsiz olurum yoksa niye bulmamayayim yaziyo sonucta koskocaman kadin dogum diye

Gün içinde bir yere gitmiyor musunuz?

Hastaneye size destek olmak için gelebilir ben orada art niyet görmedim ama. Doktor hasta ilişkisi özeldir içeri girmesi çok ayıp. Kesinlikle kimseyi içeriye sokmayın. Gerekirse 1 gün önce gidin doktoru uyarın içeri benimle biri girerse lütfen çıkarın ben tek olmak istiyorum diyin. Ne münasebet o odada ne işi var. Bu konuda art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ben arkadaşım bile olsa kadın doğum doktoruna gidiyorsa odaya girmem çok ayıp bir şey bence.
Ama daha beteri var size şöyle söyleyim yıllar önce kızıma lösemi tanısı kondu acil hastaneye yatırdık. Ertesi günü benim apandisit olduğum ortaya çıktı hemen ameliyata girmem gerekti. Annem o zaman uzaktaydı. Kayınvalideyi aradı eşim anne ne olur gel çok çaresizim diye. Kayınvalide gelemem kendi başınızın çaresine bakın kendimi yoramam demişti. Böyleleri de var işte …

Büyükler klasık yok ben böyle büyüttüm sen de öyle büyüt sürekli böyleler . Siz de direk istemiyorum diyebilirsiniz . Kayınvalidenin doktor randevusunda ne işi varmış . Hamile olsanız hadi diyeceğim babaanne torununu görecek . Sizde direk eşinizin olduğu ortamda kayınvalidenize anne özel bi durum bu eşle gidilmesi gerek doktorun özel soruları oluyor ne yapayım senin yanında mi açıklama yapayım derdim . Israrlık bi durum gelirse de ben istemiyorum anne gelmeni der susardım eşimde isterse laf söylesin umursamam gerekirse tek giderim yani ..

Kayınvalidenize hiç bir konuda bilgi ve yapacağınız şeyler hakkı da bir şey söylemeyin bence gizli yapın.

ben aslen nigdeliyim cnm aydina yeni tasindik ve hic bir yer bilmiyom hastanede uzak olunca gidemem yalniz

Siz kaç yaşındasınız? 18 yaşından büyüksünüzdür en azından. İnsanlar o yaşta başka ülkelere gidiyorlar. Siz kendi yaşadığınız ülkede tek başınıza hastaneye gitmeyi nasıl yapamıyorsunuz? Yalnız taşıta binemem demişsiniz de neden? Ne oluyor yalnız toplu taşıma kullanınca?

Konu sahibi önce eşiniz bir büyüsün. Siz de hayatınızdaki sorunlara napiyim eşim yapıyor, napiyim eşim söylüyor şeklinde yaklaşmayı bırakıp sözünü geçirmeyi öğrenin sonra anne baba olmayı düşünün. Konuda bir tane mantıklı insan yok. Yarın bir çocuk olunca ne olacak sanıyorsunuz. Kendi çocuğunuzda sizi söz sahibi yapmayacaklar. Siz de öyle dişli bir insan değilsiniz. Kendinizi yiyip bitirirsiniz. Çocuk işini erteleyin bence

surekli arabayla gittigim icin alisik degilim hem yeniyim burda size ne ki giderim gitmem ben rahatsiz olmuyomki sen niye bu kadar rahatsiz oldun

surekli arabayla gittigim icin alisik degilim hem yeniyim burda size ne ki giderim gitmem ben rahatsiz olmuyomki sen niye bu kadar rahatsiz oldun

Biliyorum şehirde yeni olduğunuzu alışık olmadığınızı yazmışsınız ben de ona istinaden bu cevabı yazdım zaten size. Rahatsız olmak ne alaka? Burası bir forum sitesi ya hani insanlar birbirilerine yorum yazabilirler haliyle. Yetişkin bir insanın yanında biri olmadan hastaneye gidememesi çok garibime gitti yazmak istedim yazdım o yüzden

yazdiginiza bisey demedim en azindan saygi duymanizi beklerdim bn olsam saygi duyardim

siz saygi duymadan sorgularsaniz bnde size ne derim tabi

Kendinizle çok çelişiyorsunuz. Tekrar yazayım anlamadınız galiba, burası bir forum sitesi. Birine soru sormakta alıntılanıp yorum yazılması çok normal. İstemiyorsanız üyelik iptali yapın. Kendiniz her ne gerekçeyle olursa olsun birine saygı göstermeyip sonrasında çok biliyor gibi saygı dersi vermeye kalkamazsınız. Ayrıca oraya getirdiniz madem söyleyeyim evlenecek kadar büyümüş bir insanın kendi başına toplu taşıma kullanıp hastaneye gidemeyecek olmasının saygı duyulacak bir yanı zaten yok. Normalleştirmeye çalışmayın hiç normal bir durum değil çünkü bu.

Ben söylemedim esim söylemiş çocuğumuz olmuyor demiş
böyle dedikoducu mıy mıy anne kuzusu adamları tepenize çıkarın sonra da bize mızmızlanın tavrınızı sert koymadıkça çok şikayet edersiniz
kadının kimden yüz bulduğu belli siz gelme deyince bile söz hakkı yok
bebek sahibi olma sürecinin stres en büyük düşmanı ve siz dr kontrolüne istemeyerek gidip binlerce lira dökeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…