Ben dediginizden esiniz dediki anneme takiyosun ben sizinkilere takmiyorum dedi gibi anladim duzgun yazamamissinizda. Neyse sonuc olarak bebek yapmayin bebeginize yazik sizede yazik ozel denen birsey yok. Herseyi annesine yetistiren bir es varken ozel olmasida mumkun degil. Bebek olursa sizin anneliginizi begenmeyip hickirsa annesini cagircak tip var esinizdeYok o bana diyor zaten ben ona demiyorum
Normal bir babaanne olsaydi sorun olmazdi zaten ben normal olmayandan bahsediyorum.Ayrıca görümcem benim kızıma kızım diyor evladım diyor bundan rahatsız olmuyorum çünkü üslup önemli, üslubu düzgün olanın hic bir seyinden rahatsız olmazsınız.Ne var bunda sizinkide aşırı absürt. Torunu farkında mısınız? Bende yeğenime evladım diyorum çok şükür ki yengem sizin gibi degil. Bu kafayla mutlu olamazsınız aşın bu kompleksleri. Çocuk sizin çocuğunuz tabiki kaçmıyor yemiyorlar
Kabul etmiyorum ama napabilirimki arsız bir insanla nasıl anlaşılabilir ben kaç defa söyledi gelme diye ondanda utanma sıkılma yok herseyi öğrenecek illa öğrenmese olmazEşiniz Annesinin onca saçmalamasından sonra sizi bir daha muhatap etmemesi gerekirken birde doktora onunla mı gönderiyor?Ve siz bunu kabul mü ediyorsunuz?
Doktor almiyormus normalde ama alacağı tuttu bendeTamam gelsin kayınvalide ama neden doktorun odasına giriyor ki kapıda beklesin ya da kantinde falan. Bence öyle söyleyin doktor tek girmemi istiyor sen kapıda bekle diye. Kapıda kalırsa her defasında gelmez belki sonra
Kabul ediyorsunuz ki geliyor.Ben olsam suratına bakmam,beni görüşmeye zorlayan adamı da boşarımKabul etmiyorum ama napabilirimki arsız bir insanla nasıl anlaşılabilir ben kaç defa söyledi gelme diye ondanda utanma sıkılma yok herseyi öğrenecek illa öğrenmese olmaz
Oğlundan yüz buluyor benden değilKabul ediyorsunuz ki geliyor.Ben olsam suratına bakmam,beni görüşmeye zorlayan adamı da boşarım
Ben söylemedim esim söylemiş çocuğumuz olmuyor demişHayatınızın her ayrıntısını soylememeye çalışsanız?
Tamam hadi onu söylemiş. Perşembe doktor, haftaya doktor vs bunu niye söylüyorsunuz?Ben söylemedim esim söylemiş çocuğumuz olmuyor demiş
Doktorun yanında duydukiTamam hadi onu söylemiş. Perşembe doktor, haftaya doktor vs bunu niye söylüyorsunuz?
Bence hata komple sizde karı koca. Hem her şeyi söylüyorsunuz, hem kadın salça olunca laf ediyorsunuz. Kadın bu, huyu bu. İçinizde tutun.
Eşinin ağzında bir problem mi var her şeyi paylaşıyor? Mesela ovulasyon testi yapıp o tarihlerde sevişirken bunu da paylaşıyor mu annesiyle? Onu paylasmiyorsa bunu da paylaşmasın..onu da paylasiyorsa bu adama zaten çocuk verme
Beni sanırım anlamadınız.Doktorun yanında duyduki
Iste bende şunu söylüyorum ben saklama taraftarıyım ama adam anne kuzusu anlamıyor bacım ne varsa söylüyor cumartesi günü gidecek oda gelecek gelme dememe rağmen geliyor yani bunu belirten ben değil eşimBeni sanırım anlamadınız.
Diyorum ki tamam kadın çocugunuzun tedaviyle olacağını öğrenmiş ama neden ona hastaneye gidiş tarihinizi söylüyorsunuz? Neden hayatınızın her anını paylaşıyorsunuz?
Mesela 'doktor birkaç vitamin verdi, birkaç ay sonra değerlere bakıp tedavi için konuşacakmisiz' deseniz ara kendiniz eşinizle gidip tedavi olsanız mesela olmaz mı? Yani salı doktora gidedeginizi bilmesin kadın. Zor bir şey değil ki bunu kendine saklamak
Bu adama çocuk yapmaman daha hayırlı olduğundan çocuk olmuyo olmasın?Bu cumartesi gidecez annen gelecekmi dedim gelecek tabi diyor sen çocukmuş allah aşkına dedim ikimiz gitmemiz gerekiyor bu ikimizin arasında yaşanan bisey dedim sende anneme taktın diyor
Ben en başından karşı çıktım ona sen gelme eşimle gideri. Diye anlamıyor kadın oglu istiyeyincede gidiyorBeni sanırım anlamadınız.
Diyorum ki tamam kadın çocugunuzun tedaviyle olacağını öğrenmiş ama neden ona hastaneye gidiş tarihinizi söylüyorsunuz? Neden hayatınızın her anını paylaşıyorsunuz?
Mesela 'doktor birkaç vitamin verdi, birkaç ay sonra değerlere bakıp tedavi için konuşacakmisiz' deseniz ara kendiniz eşinizle gidip tedavi olsanız mesela olmaz mı? Yani salı doktora gidedeginizi bilmesin kadın. Zor bir şey değil ki bunu kendine saklamak
Bende öyle düşünüyorum vardır bundada bir hayır diyeBu adama çocuk yapmaman daha hayırlı olduğundan çocuk olmuyo olmasın?
İyi de bu adama çocuk verilir mi?? Kendi daha anakuzusu küçük çocuk. Yarın hamile kalırsın, yardım eder diye gelir kadın lohusaligini zindan eder. Devamlı "sütün yaramiyor çocuğa" der, "hasta ettin" der, sen paketli gıda vermek istemezsin,torunu onu sevsin diye elinde cipsle şekerle gelir, krese vermek istersin 'bosa para' der laf eder, jimnastige göndermek istersin 'icat çıkarma' der, verdiğin terbiyeyi begenmez, 'anne öyle deme' dersin der.Iste bende şunu söylüyorum ben saklama taraftarıyım ama adam anne kuzusu anlamıyor bacım ne varsa söylüyor cumartesi günü gidecek oda gelecek gelme dememe rağmen geliyor yani bunu belirten ben değil eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?