Kaynana Fikirlerinizi Bekliyorum .

safcagmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
73
0
36
Elazığ
Konularımı okumuşsunuzdur çok sorunlu bir ilişkim vardı sorunlarımızı atlattık derken şimdi sevgilimin annesi beni istemediğini öğrendim.
Kamerada görüşürken sesi açık unutmuş sevgilim .Komşuları ve annesi bana nedense cephe almış ayrıl ayrıl diyor sevgilim anne ! diye bağırıyor.
Sevgilime ailen beni istemiyor dediği sürece inkar etti.
Babasıda istemiyor anneside hatta ablasıda.
Sebep ne bilmiyorum.
Annesiyle tanışmaya gittiğimde bir yaş pasta alıp gittim onu bile laf etmişler neymiş efendim pasta götürmüşüm.
Yılbaşında gidemedim ama hediye almak istedim oda laf oldu .
Neymiş efendim sürekli hediyeler alıyormuşum.
Benim bu insanlara en ufak bir saygısızlığım olmadı sevgilime ailen beni sil onlar daha önemli dedim.
Annesiyle tanışmaya gittiğimde ilk tanışma saçmaladım belki ama defalarca hatam olduysa özür dilerim affola dedim.
Ve bu kadın onca hanımefendiliğime saygıma karşın beni istemiyor .
Ve bu beni düşündürüyor .sevgilime sürekli sataşıyorum ailen istemiyor evlilik filan hayal diye oda ben istiyorum.
Onlarda istemek zorunda.

Bilmiyorum sizce napmalı ?[/B]

Son düzenleme:
Konularımı okumuşsunuzdur çok sorunlu bir ilişkim vardı sorunlarımızı atlattık derken şimdi sevgilimin annesi beni istemediğini öğrendim.
Kamerada görüşürken sesi açık unutmuş sevgilim .Komşuları ve annesi bana nedense cephe almış ayrıl ayrıl diyor sevgilim anne ! diye bağırıyor.
Sebep ne bilmiyorum.
Annesiyle tanışmaya gittiğimde bir yaş pasta alıp gittim onu bile laf etmişler neymiş efendim pasta götürmüşüm.
Benim bu insanlara en ufak bir saygısızlığım olmadı sevgilime ailen beni sil onlar daha önemli dedim.
Annesiyle tanışmaya gittiğimde ilk tanışma saçmaladım belki ama defalarca hatam olduysa özür dilerim affola dedim.
Ve bu beni düşündürüyor .sevgilime sürekli sataşıyorum ailen istemiyor evlilik filan hayal diye oda ben istiyorum.
Onlarda istemek zorunda.

eğer sevgin gururunu yenerse,devam et
gururun sevgini yenerse,ayrıl.
allah kolaylık versin..

Sebep ne bilmiyorum.
Onlarda istemek zorunda.

neden istemediklerini önce öğrenmelisin bence.
bir de aileler istemezse ilişki çok yıpranıyor bunu biliyorum ben istiyorumla olmuyor yürümüyor pek burda pek çok kez okuyoruz evliliği zehirleyen ayrılığa getiren aileleri.
Öncelikle nedenlerini öğren ortadan kaldırmaya çalış sonra ben farkettim ne kadar hanım durup yanaşırsan itici geliyorsun herhalde bırak hediye mediye almayı sonuçta hala erkek arkadaşının annesi evli olsan neyse tanıştın bitti bayramlarda bile erkek arkadaşına aileninde bayramını kutluyorum canım soylersin de bunlara böylesi müstahak anlamıyorum bu erkek annelerini cidden...

eğer evlenmek istiyorsan bu şekilde olmaz.ya kaynanın ikna olduğunu gör ya da vazgeç bu sevdadan.
sevgilim istiyor , annesinden banene deme sakın.çünkü erkekler evlenince aileci oluyor burada bunun
örneklerini çok okuduk.allah tan hayırlısını iste.

canım gerçekten erkek annelerini anlamak çok zor benim sevgilim tek çocuk annesi çok aşırı düşkün oğluna bana söylediği laf ben önce Allah'a sonra oğluma tapıyorum:53: herşey onun için felan demişti yani kıskanıyorlar sanırım gelin adaylarını değişikler yani:44:

aldım konuştum defalarca yalnız bırakma dedim.tamam dedi..trip atsam arkasına bakmadan gitti..
benim ilk sevdiğimdi..
adımı çıkardılar resmen o adam tüm memlekete yayar eminim.
sevdiğim adam umursamadı..
onunda kullandığını düşündüm..
ağlıyorum sadece elimden ne gelir bilmiyorum.
o insanlarla çalışan sevdiğimdi ben değil bu arada..
ben sadece sevdim yanlıs bişey yapmadım ama kendimden nefret ediyorum kendimi sokağa çıkınca şu o..diye göstercekler sanıorum..
başım dik değil yanlıs bişey yapmadğım halde..

Ayrılcam bilsem özleminden ölcem yinede ayrılcam !
Ben burda ölürken acıdan o orada iftira atan adamın ogluyla keyif yapıyor ..
Canım çok acıyor ağlayacak bir omuzumda yok ..
Hiç olmadı.
O sevdiğim dediğim beni hiç ama hiç anlamadı.
Şimdi canını yakmak istiyorum onunda !!!!!!!!!!!!!!

yok cnm atladığım birşey yok konuştuk ve çıktık..
benim sevgilim zaten rahat bir tip onun canı acısa koşar giderim ben hastanelik oldum sevgilim arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ..Ne can acıtıcı demi

teşekkürler yarın ayrılık konuşması ve bitiş !

bunlar önce ki konunuzdan alıntı...

bence ssevgiliniz sizi istemiyor,ayrılın gitsin. bu ilişkinin sonu yok

sanırım yaşınız çok küçük

sevgiliniz olacak çocuk sizi bir adım öteye götürmez,adınızın çıktığıyla kalırsınız

Kendini kabul ettirmeye çalışma her şeyden önce. Başlarda benim sevgilimin annesi de bana adeta tapıyordu, sonra en ufak hatamda beni sildi. Arkamdan neler dediğini bile tesadüfen öğrendim. İstemeyeceği varsa da istemiyor zaten. Bende öğrenince gayet sakin açtım telefonu "Beni sevmiyor olabilirsiniz, beni istemiyor olabilirsiniz zaten beni sevmek, beni istemek zorunda da değilsiniz. Ben, beni sevmeniz için bir şey yapmayacağım. Size karşı elimden geldiğince saygıda kusur etmeyeceğim çünkü sevgilimin annesisiniz. Ha oğlunuzla ilişkime de karşıysanız onunla konuşmalısınız. Siz istediğiniz için benden ayrılırsa ben dönüp ona yalvarmayacak kadar gururluyum. Eğer bir memnuniyetsizliğiniz varsa istediğiniz zaman X'le bunu halledersiniz. Bana bu konuda sorumluluk yüklemezseniz sevinirim. Ayrıca arkamdan konuşmalarınızı da yaşınıza yakıştıramadım." dedim. Utanmıştır muhtemelen ki bir daha tek laf etmedi. Sende bu şekilde bir konuşma yapabilirsin.

kaç yasındasın bilmiyorum ama buna birazda sen sebep olmussun. ben çok karsıyım erkek arkadasın annesi ile tanısmaya gitmeye. bak hiç bi işe yaramadı yine suçlu olan sen oldun. çok dert etme, takılmıslar bi kere istemek zorundalar demişsin ama malesef değiller. bırak zaman şekillendirsin ilişkinizi.

Back
X