- Konu Sahibi safcagmeva
Konularımı okumuşsunuzdur çok sorunlu bir ilişkim vardı sorunlarımızı atlattık derken şimdi sevgilimin annesi beni istemediğini öğrendim.
Kamerada görüşürken sesi açık unutmuş sevgilim .Komşuları ve annesi bana nedense cephe almış ayrıl ayrıl diyor sevgilim anne ! diye bağırıyor.
Sevgilime ailen beni istemiyor dediği sürece inkar etti.
Babasıda istemiyor anneside hatta ablasıda.
Sebep ne bilmiyorum.
Annesiyle tanışmaya gittiğimde bir yaş pasta alıp gittim onu bile laf etmişler neymiş efendim pasta götürmüşüm.
Yılbaşında gidemedim ama hediye almak istedim oda laf oldu .
Neymiş efendim sürekli hediyeler alıyormuşum.
Benim bu insanlara en ufak bir saygısızlığım olmadı sevgilime ailen beni sil onlar daha önemli dedim.
Annesiyle tanışmaya gittiğimde ilk tanışma saçmaladım belki ama defalarca hatam olduysa özür dilerim affola dedim.
Ve bu kadın onca hanımefendiliğime saygıma karşın beni istemiyor .
Ve bu beni düşündürüyor .sevgilime sürekli sataşıyorum ailen istemiyor evlilik filan hayal diye oda ben istiyorum.
Onlarda istemek zorunda.
Bilmiyorum sizce napmalı ?[/B]
Kamerada görüşürken sesi açık unutmuş sevgilim .Komşuları ve annesi bana nedense cephe almış ayrıl ayrıl diyor sevgilim anne ! diye bağırıyor.
Sevgilime ailen beni istemiyor dediği sürece inkar etti.
Babasıda istemiyor anneside hatta ablasıda.
Sebep ne bilmiyorum.
Annesiyle tanışmaya gittiğimde bir yaş pasta alıp gittim onu bile laf etmişler neymiş efendim pasta götürmüşüm.
Yılbaşında gidemedim ama hediye almak istedim oda laf oldu .
Neymiş efendim sürekli hediyeler alıyormuşum.
Benim bu insanlara en ufak bir saygısızlığım olmadı sevgilime ailen beni sil onlar daha önemli dedim.
Annesiyle tanışmaya gittiğimde ilk tanışma saçmaladım belki ama defalarca hatam olduysa özür dilerim affola dedim.
Ve bu kadın onca hanımefendiliğime saygıma karşın beni istemiyor .
Ve bu beni düşündürüyor .sevgilime sürekli sataşıyorum ailen istemiyor evlilik filan hayal diye oda ben istiyorum.
Onlarda istemek zorunda.
Bilmiyorum sizce napmalı ?[/B]
Son düzenleme: