- 11 Kasım 2020
- 50
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sunmoontruth
-
Mahkemeligiz hala elimde rapor belge resim herşey var ama doğru düzgün bir avukat yok sonuclanmiyorDarp mı etti? Savcılığa şikayet et böyle anlar, aile fln deme resmi kurumlara şikayet et. Belli ki onlar öyle tipler
Aılenın yaptıgı her pislige bahanen var zaten, bence onları boyle kabul et ve mutlu ol oyleyseEşim bu süre zarfında öğrenciydi okuduğu şehirde üniversiteliye iş vermiyorlardi para vermiyordu mecburdu bir nevi
Aile demeye bin şahitBu nasıl aile
Tamam işte en büyük işaret buymuşEşim böyle biri değil görüşmek dahi istemiyor bana yaptiklarinin bin fazlasını da ona yaptılar göz göre göre dönemedim arkamı tanıştığımız da 19 yaşındaydı daha bir kere annesiz 1 saat uzak şehire gidememiş ben tanıdığıma annesinden şiddet görüyordu asla öte git demezdi
Ozaman Yaptıklarına goz yumup boyle yasamaya devam et sikayet etme.Haklısınız tabiki ama yapamadım hastayken kızı bakmıyor evi var ama harabe gibi temizlikten anlamaz işden gucden asla anlamaz bir tas çorba vereni yok korktum Rabbim bana muhtaç olana niye el uzatmadin derse diye
Ben bu aile ile gorusmemenizi tavsiye ediyorumHaklısınız tabiki ama yapamadım hastayken kızı bakmıyor evi var ama harabe gibi temizlikten anlamaz işden gucden asla anlamaz bir tas çorba vereni yok korktum Rabbim bana muhtaç olana niye el uzatmadin derse diye
Vicdanlı olmam herşeye susacagim anlamına gelmiyor ki neden böyle düşündünüz anlamıyorum şuan zaten kesinlikle gel git demiyorum ki zorla da yollasam kapıdan geri döner. İnsanlar bazı şeylerin psikolojisi ile çok zor düşüncelere girebiliyorOzaman Yaptıklarına goz yumup boyle yasamaya devam et sikayet etme.
Ben defalarca anadır git baban vefat etti dedim ama istemiyor nefret ediyor
Çok uzun zamandır gitmiyorum numaramı değiştirdim. Düşüncem boyleydi evet ama eşimi işten attirmanin kıyısına gelene dek ...Ben bu aile ile gorusmemenizi tavsiye ediyorum
Bazen aileler harcanmali
Ben öyle kutsamiyorum
Görüşmüyoruz zaten çok uzun surediree sizde görüşmeyin işte ,
ee sizde görüşmeyin işte ,
Ee tamam da firma bunu arastirir ole her seye inanmaz bence istediklari kadar sikayet etsinler.Eşim özel firmada çalışıyor bilgilerin dışarı çıkması isten çıkış sebebifirmayı arayıp su kişi bize herşeyi anlattı demişler
Siz bilinçli bir bireysiniz bize danışmanıza bile gerek yok resti çeker selamı keser hiç bı zaman zora dusseler bı tanimamazliktan gelebilecek guctesinizÇok uzun zamandır gitmiyorum numaramı değiştirdim. Düşüncem boyleydi evet ama eşimi işten attirmanin kıyısına gelene dek ...
Eşim evden çalışıyordu o zamanlar. Bizde oraya gittik aramızda 6 saat var bilgisayardan izlediklerini bir sene sonra şirkete anlatmışlar ve neyseki çoğunu anlamadıkları için bizde araya girdik 2maas kesintisi ile atlatıldı . Bu olaydan sonra görümcemin de esi işsiz kaldı karnında iki çocuk dışarda iki çocuk etme bulma dünyasıEe tamam da firma bunu arastirir ole her seye inanmaz bence istediklari kadar sikayet etsinler.
Neeeeee???? Saka mi?? Yuhh!!! Kelimelerim kifayetsiz agzim acik kaldiEşim böyle biri değil görüşmek dahi istemiyor bana yaptiklarinin bin fazlasını da ona yaptılar göz göre göre dönemedim arkamı tanıştığımız da 19 yaşındaydı daha bir kere annesiz 1 saat uzak şehire gidememiş ben tanıdığıma annesinden şiddet görüyordu asla öte git demezdi
Tabiki haklısınız ama yanlış anlaşıldım sanırım. Benim eşime annesini aramasını söylemem çok önceydi. Sabahtan beri bunu yazıyorum. Çok uzun süredir ne eşim ne ben görüşmüyoruz. Gorusmedigimiz için zaten eşimin işyerine şikayet etmişlerYa ben çok sinirleniyorum böyle yok acıdım yok üzüldüm anne hakkıdır vs gibi moda giren gelinlere.
Daha ne yapmaları lazım sizin sınırı koymanız için?
Görüşmeyin. Görüştürmeyin. Eşiniz görüşmek isterse görüşsün. Bu kapıdan girerken isimlerini anmayacaksın de. Zor olmamalı bu kadar.
Bakın nasıl başlarsa öyle gider. Şimdi gerekeni yapmazsanız ilerde bu günlerinize şükredersiniz.
Görüşmüyoruz zaten çok uzun suredir
Cevabınız için teşekkür ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım benim anadır dediğim zamanlar çok onceydi. Benim anlatmak istediğim aslında görüşmesek bile bir şey yaptıklariydiYa niye kendinize bunları reva görüyorsunuz ki ? Görümce olcak pislik seni darp etmiş sonra üstüne kaynana aramazsan onu dugun yok demiş. Ne münasebet be. O laftan sonra onun da ağzını yırtarım. Gelmesinler dugune düğünsüz evlenin nikah yapım ama niye yani arıyorsun yiyorsun bu pisliği. Ayrıca anandır ara nedir ya kedi kopekte doğuruyor doğurmakla ana olunmaz. Vallahi çok sinirlendim ama en çok sana . Yapma görüşmeyin ya silin bu insanları hayatınızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?