- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi birpasiflora
-
24 senedir sadece babamı gördümolmayanda bir elin parmagini gecmez
benim babamda 10numara 5yildizdi kendi severdi annesi ama kimseye baski yapmadi24 senedir sadece babamı gördümoda fazla yani babaannem anneme saygı gösterir annem değil düşün
Bilerek geliyor istediğimde gelir oğlumun evinde kalırım mesajı vermek için bende evde yanında durmamayı tercih edeceğim istediğini ona vermicem yanyana olsak bana böyle davrandı şöyle davrandı der oğluna eminimBen kaynana kişisiyle yaptıklarından sonra görüşmüyorum. Çok rahatım. Açıkçası oda gelemiyor. Bi saç saça girmediğimiz kaldı nasıl gelecek. Yarın öbür gün gelmeye kalksa eşim tutup bana demez ama gelecek dese ne yapardım diye düşünürsem aynen şöyle derdim bi saçsaça girmediğimiz kaldı ne yüzle yüzüme bakacak illa gelecekse ne yüzüne bakarım ne samimi olurum mümkün mertebede evde durmamaya çalışırım kaç gün kalacak istenmediği yerde. Görüşmediğin halde gelmek istemesi tuhaf
Sanırım en iyisi kesinlikle muhattap olmamak daha çok kudurur gerçiKesinlikle muhatap olmayın, konusunu dahi açmayın. Eşiniz konuşmak isterse konuşur zaten.
Haberi duyduğunda bilerek mi yaptınız diyen bir kaynana bu iki gün sonra torunumu göster getir götür diyecek Allahın gerçekten iyilerle karşılaştırsınSizi istemiyorsa evinize de gelmesin bi zahmet
Oğlu gitsin görüşsün anneciğiyle
Ayıptır ya torununun olacak diyorsunuz kadın fesatlık peşinde.
İnanırmısınız boşanmayı bile düşünüyorum ailesini kesinlikle istemiyorum çünk hoş onlarda beni istemiyor ben yıllar boyunca bu kadının fesatlığa maruz kalmak istemiyorumNe istersin kaynar kazanda yanasıca kaynana oğlunun yuvasından?Allah sabır versin size orası sizinde eviniz istemiyorsanız gelmeyecek kaynana denen kadın yüzsüzleşip gelirse oğlu hizmet etsin.Eşim küser benimle konuşmaz diye ezilmeyin hiç zamanla alışır dik durun.
Bende her tartışmada bunu diyorun neden evlendinnn??Sorun Kv değil. Anneci kocan. Bıktık artık bu modellerden ya. Evlenmeseler keşke.
Bunu eşime anlatamıyorum bütün olay onda bi kere rest çekse bir daha bana bu şekilde yaklaşamazlar ama işte yapıyorum annemlede baş edemiyorum diyor artık oğlunu nasıl yıpratıyorsaAsıl problem kocan.Bi iş çıkmaz ondan kusura bakma.Senin onu uzmek istemedigin kadar o seni dusunuyor mu bakalim.HAYIR.Hatta ustune bir de seni suçluyor.Eşini dert et sen bosver kaynanayi kayinpederi.
Çok güzel analiz etmişsiniz gerçekten beni huzursuz etmek için gelicek bana mesaj vermek için dediğiniz gibi bir konuşma yapmayı düşünüyorumGelmesin istemiyorum derseniz, bu saatten sonra kötü olan siz olacaksınız belli. Eşinize aynen şunu demelisiniz. Annenle can ciğer kuzu sarması olacak değilim. Belli ki bu kadar şey yaptıktan sonra halen geleceğim, kalacağım dediğine göre, evimizin içine girip, çıkıp ortalığı daha nasıl karıştırabilirim derdinde.Amacı bana yakın davranmak veya iyi ilişki kurmak değildir. Burası benim oğlumun evi, istediğim gibi gelirim, kalırım demek istiyor. Yoksa, benimle arasını hoş etmeden emrivaki yaparak, zora sokarak ısrarla gelmek, kalmak istemezdi. İnsan sevmediği bir insanın evine neden gelmek ve kalmak isterki.Sen üzülüyorsun diye aranızı bulmak istedim. Ama, sen benim üzülmeme göz yumarsan(zaten hamileyim ve çok hassas bir dönemdeyim) bundan sonra annen konusunda asla benden iyi bir yaklaşım bekleme.Hafta sonu sen izinliyken gelsin kalsın. Sen işe başlayınca gitsin. Ben evde onunla yalnız kalmak istemiyorum. Bu kadar.
Gelmesin, gitmesin, annen şunu yaptı, yok şunu dedi der durursanız, eşinizle aranız günden güne bozulur. Seviyeli bir iletişimde kalmanız makul olan.
(Bu arada corona falan kimsenin umurunda değil demek ki, halen birbirine gitme gelme derdinde millet.)
Yaklaşımınız çok ılımlı teşekkür ediyorumtek derdin o olsun.. bak gebesin.. esinle mutlusun.. her evlilikte bir sorun var. mukemmel hayat yok. olcak illaki bir seyler.. idare edilebilir bir sorun. esin de uzerine gelse bosanmayi bile dusunursun.
Bende eve almak istemiyorum ama eşim o benim annem tabi gelecek diyor başlıyoruz tartışmayaTelefonunuza ses kaydedici yükleyin ve eğer evinize gelecekse ki korona var şimdi eve gelme zamanı mı acaba, neyse evde de yalnız kalınca sesini kaydedin. Madem sürekli yalan söyleyip inkar ediyor, eşinize ispatlamış olursunuz.
Ha ben olsam ne ararım ne evime isterim böyle birini.
Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın hayır bide mecburiyet doğuyor eşten dolayıTam ses kaydı al yazacaktım yukarda arkadaş da söylemiş. Kayınvaliden eşin yokken seni suçlayacak ve yapmadıklarını yaptı diyecek biriyse ses kayıt cihazı falan aç kaydetsin konuşmaları . İlerde bebeğe bakıcı düşünüyorsan simdiden kamera bile al kur evin bir odasına . Nasılsa lazım olacak bakıcıyı da takip etmek için. Geldiklerinde de derin mevzular konuşma resmi ol. Ben de görümcemle eşimin arası iyi değil diye aralarını falan normale çevirmeye çalıştım durdum en başlarda. Sonra kız beni suçlu çıkardı. Nerdeyse aramızı sen bozdun diyecek duruma gelmişti. Halbuki benden önce de öyleydiler.Görüşmüyorum artık kafam rahat. Hak etmiyor bu türler hiç bir şeyi.
Ayyyynen öyle. Cici gelinlik yaramıyor...Ne diye ararsın Esine uzulup bilmem ki.
Kadın haklı degıl ve küsmüş bırak ne isterse yapsın. Oglu isterse alır gonlunu.
Cici gelın olmaya calisan kim varsa gercekten hıc sevılmedıler.
Size saygı duymayan kotu davranan aleni sevmeyen insanlara, hatır gonul belasına ıyı davranmak zorunda degılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?