Kaynana Sorunsali 😏

Aile planlamasini size soracak degilim. Kaldi ki ben 3. Cocuguma da isteyerek hamile kaldim. Esas konuya gelecek olursak evin bitmeyecegini ve bu kadar sürecegini bilseydim zaten 3. Cocugu evimde yapardim. Ayrica ev yaptiriyor olmamiz da mi suc???
valla keşke bana sorsaydın ben sana iki çocukla kaynana evinde yaşarken 3.yü yapma derdim.
esas konuya gelecek olursak en başında kaynana yanında yaşarken 3.yü yapmak suç. 2 çocukla sığıyordun da 3 çocukla mı sığamıyorsun şimdi eve, ne alaka yani.
bazı şeyler suç tabi ki mesela bu kadar öngörüsüz ve düşüncesiz olmak suç.

Yalniz biseyler yapmak istedigimizi belirtmistik öncesinde ama insanlar yüzsüz olunca siz ne yapardiniz. Ben de gitmem dedim i yüzden esim de gitmedi zaten

Niye ki evlenince aydınlanma mı yasanıyor
Çoğu evliden daha mantıklı olduğumu düşünüyorum burdaki bazı konuları okudukça
Dediğim şeyler doğru ama senin isine gelmiyor o ayrı
Mantik buysa eger ver coskuyu

Ben her halükarda sigmiyordum zaten. Konunun 3. Cocukla alakasi yok diyorum. Nereyi anlamiyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz??

Yooo sadece sacma sapan seyler söyleyerek terslediginizin farkindayim

size saçma geliyor tabii
klasik mağdur gelin modu
Kızlarınız varsa çok iyi örneksiniz, bravo
Neyse size daha fazla zaman harcamaya gerek yok siz kv ile takılmaya devam edin, ev bitene kadarda oturup ağlanmaya devam edin kahvaltıya gidemiyorum diye

İş eşinde bitiyor. Durum anlattığın gibiyse sırf bi tarafta annesi diye eşini hiçe sayıyor, sana saygısı sevgisi tartışılır. Ev ev üstüne olmaz. Üstelik negatif insanlara maruz kalmak radyasyona maruz kalmakla eşdeğer bence. Ruh sağlığına dikkat et.

almanyada nasil bitmiyor bu ev ya, neresinde kaliyosunuz ki almanyada 10 metrekarelik evi anca buluyorsunuz? bana biraz bahane gibi geldi. o zaman kendi evinizden niye daha önce ciktiniz?

Allah razi olsun ya sizden bütün elestirilere ragmen bana destek verdiginiz icin

suan oturdugunuz evin sizin oldugunu söylemissiniz o zaman kayinailesi size yerlesmis oluyor biryerdede öncesinde kirada oldugunuzu söylemissiniz.

Tabi ki kirada kendi evimizdeydik hersey bir anda gelisti bizde insaatin bu kadar sürecegini tahmin edemedik ne yazik ki

almanyada bu isler böyle olmuyor. kontrat imzaliyorsun adamlar sana tarih veriyor. o tarihe bitmezse ev baslarina dert aliyorlar. bu kadar gecikmis olmasi imkansiz. ha kacak göcek yaptiriyorsaniz tabi uzun sürer hakkinizda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…