- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
nafaka olayına gelincede ; benim eşim polislerin yanında dili çıkıyor cesareti geldi bir kulağında avukat bir taraftan polis tutanağına imza atıyor bana demez mi bundan sonra benden 5 kuruş alamazsın o çok lüks evinin kirasını ve eşyalarının taksitlerini o lüks eşyanı satarsın bundan sonra ödersin deyip avucunu yaladı ..... alırsın gibisinden gösterdi.annemde onun üzerine nafakasını ödüceksin dedi.ben zaten ondan gelicek paraya pula tenezzül etmem.zaten çalıştığım içinde gelirim yüksek olduğu içinde alamıyormuşum avukat dedi.ama manevi tazminat açıcam bırakmıcam peşini.biz paragöz değiliz bahsettiğiniz üzere.haketmediğimiz muamelelerden dolayı bu durumlara geldik.anlıyamadım madem pişman olucaktın ne diye polis avukat silah vs yapıyosun benim eşim.dilin kemiği yok işte.beni çocuğum olmadığını herkesin içinde laflar ima ederek tehdit ediyor.alnım açık benim san abaştan dürüst olmuşmuyum olmuşum kandırmamışım gizlememişim.gizliyedebilirdim.ama ben dürüsttüm onun yapamadığı kadar hemde.nedemek bir eş bunu yüze vurur mu ya.aynısı sende de olabilirdi ben hiç vurmazdım onun yüzüne hiç hemde.çocuklara tapıyorum ama allahım bana bir çocuk vermiyor.bu sırdı o bu şekilde beni ezmesi çok çirkince oldu çok.çok çok sarıldım üzerine titredim evimizin bebeği sen ol dedim bebek gibi ilgilendim herşeyi ile şımarttım mükafatım bu değildi yaranamadım ben ona.bu saatten sonrada ilgi duymuyorum artık.konuşmadıkça dahada uzaklaşıyorum ondan.annesi bunu bir savaş gördü ve oğlunu kazandı galibiyet onda.yapacak başka birşeyim yok eşim şimdi otursun kafasına çok vursun.
arkadaşlar sizin dışardan bakış açınızla el üstünde tuttuğunuz haklı gördüğünüz kaynana kimileri ona melekçede tabiri etmiş ya adı üstünd etam bir kaynana.yaşayan bilir.hani yazdım ya oğlum sen karınla mutlu mesutsan biz gelmeyiz gitmeyiz diye siz bunu oluruna hep anlattınız halbuki bu kadın oğluna öyle bir dairede bağırarak söylüyorki oğlum senin bir ailen yok sil bizi bizi arama sorma karının dizinin dibinde otur yok senin annen artık bir karına laf geçiremedin gibi laflar söyleyen akabinde hala oğlunu kendi tarafın açekemeyincede oğlum sen karınla mutluysan bizi düşünme gelmeyiz gitmeyiz diye vicdan sömürüsü yapan bir kadın.benim eşim sınırı koyamadı en büyük suç eşimindir.annemi özledim dermi bir erkek.her allahın günü gidip yoklayan telde sürekli konuşan nasıl bir özlemmiş yarabbim.ben evliliğimin cicim ayında iken beni hergün ağlattı her allahın günü ailem ailem ailem dedi.zaman vermedi sanki üzerinden 3 yıl geçmiş ve biz onun ailesini hiç görmemiş gibi bir baskı.merak ediyorum ayrı şehirlerde olsalarmış nasıl bir hasretlik doooğarmış kimbilir.dışardan konuşmak herkese ne basit geliyor.kimseye kızgın değilim ders ve öğüt almam gerekenleride alıyorum.ailesini tercih eden sokakta benden yüzlerce var diyen birinin benim o evimde işi olamaz gitmesi gerekendi o kişi idi ve gitti annesinin dizinin dibinde otursun şimdi.dahası o polis vs olaylarına gelince yazarken özetleyerek yazmaya çalıştım uzun uzun anlatmak istemedim ama bu kadar yüklenilecek kadarda değil yani>;ben içeri girdim bana tavır yaptı bende hırsız gibi sessiz gibi kaçmak bu mu oluyor dedim.aileni tercih edip bütün suçu bana yıkamazsın diye bağırdım.aileni tercih ettin ve eşyalarını aldın gittin hala kalkmış sen evden gitmemi istedin diyorsun millete diye bağırdım.madem aileni özlüyordun ne diye yaktın beni diye ağlııyorum adam karşımda geniş geniş duruyor dahada hırsıma yenik düştüm ve suratına tükürdüm haketti onu.canımı yaktı o benim.3 ay boyunca canımı yaktı evliliği zehir etti.annem annem diye diye.şimdide eve geri dönmek barışmak istiyormuş bu sefer yemez burnu sürtsün iyice bundan sonra o çok özlediği ailesiyle akşam yemeklerini 7 çaylarını pazar kahvaltılarını yılbaşılarını bayramlarını hiç ayrılmacasına hep beraber kutlasınlar.siizn savunduğunuz kadın derdi evi neden uzak tuttun neden bu kadar uzaktasın neden aramıyosun neden gelmiyosun sanki ben o kadınla evliyim.evi anasının oturduğu mahalleden tutcakmışım oldu emrederler bende yaparım çok gözlerler.Evi anasının oturduğu apartmandan satın alçakmışız yazın hiç almazmıyım.bende çalışıcam köle gibi anasının apartmanda dahada dibind ekullanılmış daireye para yatırcakmışım oldu oldu onlar daha çok ben gibi enayi bulsunlar.herakşam artık anasını ailesine ezilen bir bendim tabi canım çok beklerler.siizn anlattığınız gibi olgunluk yok o kadında.ayırmak için elinden geleni yaptı benimd ekarakterimi çok iyi çözdü nasıl olsa ben bu kızı sinir ediyorum diye ayırmayı başardı zaten son kavgadada çok mutluydu oğlunu yanına getittirdiği için.kadın kendi dedi polisi çağır oğlum dedi benim saf eşimde aradı.kadın çok güzel tezgah kurdu.onunda biricik kızı var inşallah allahım bana yaşattığı gibi yaşatırda yuva bozmanın huzur vermemeyi görür hergün ağlatır llahım onu.bu allahıma havale ttim.ama o kadına inatda dava sürecinde manevi tazmintıma kadar alıcam bu iş bu denli kolay değil.benden takıları istedi neymiş takı onda durucakmış.oldu vermezmiyim hiç.çok uyanık kendisi çok.öyle siizn anlattığınız gibi değiller süütten ak kaşık yani.
nafaka olayına gelincede ; benim eşim polislerin yanında dili çıkıyor cesareti geldi bir kulağında avukat bir taraftan polis tutanağına imza atıyor bana demez mi bundan sonra benden 5 kuruş alamazsın o çok lüks evinin kirasını ve eşyalarının taksitlerini o lüks eşyanı satarsın bundan sonra ödersin deyip avucunu yaladı ..... alırsın gibisinden gösterdi.annemde onun üzerine nafakasını ödüceksin dedi.ben zaten ondan gelicek paraya pula tenezzül etmem.zaten çalıştığım içinde gelirim yüksek olduğu içinde alamıyormuşum avukat dedi.ama manevi tazminat açıcam bırakmıcam peşini.biz paragöz değiliz bahsettiğiniz üzere.haketmediğimiz muamelelerden dolayı bu durumlara geldik.anlıyamadım madem pişman olucaktın ne diye polis avukat silah vs yapıyosun benim eşim.dilin kemiği yok işte.beni çocuğum olmadığını herkesin içinde laflar ima ederek tehdit ediyor.alnım açık benim san abaştan dürüst olmuşmuyum olmuşum kandırmamışım gizlememişim.gizliyedebilirdim.ama ben dürüsttüm onun yapamadığı kadar hemde.nedemek bir eş bunu yüze vurur mu ya.aynısı sende de olabilirdi ben hiç vurmazdım onun yüzüne hiç hemde.çocuklara tapıyorum ama allahım bana bir çocuk vermiyor.bu sırdı o bu şekilde beni ezmesi çok çirkince oldu çok.çok çok sarıldım üzerine titredim evimizin bebeği sen ol dedim bebek gibi ilgilendim herşeyi ile şımarttım mükafatım bu değildi yaranamadım ben ona.bu saatten sonrada ilgi duymuyorum artık.konuşmadıkça dahada uzaklaşıyorum ondan.annesi bunu bir savaş gördü ve oğlunu kazandı galibiyet onda.yapacak başka birşeyim yok eşim şimdi otursun kafasına çok vursun.
sevgili saft üzüldüm senin içinde.bana özelden ulaşabilir misin mümkünse sana sormam gerekenler var dava süreci ile ilgili.teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?