bana göre sonuna kadar haklısın canım. herkesin huyu suyu farklıdır. kimi mesafeli olur kimi vıcık vıcık yaşamı sever. bayramda sen kavınvalidenin evine gittiysen seni ağırlamak görevi evsahibi olarak ona düşer. halini hatrını sormalıydı. ayrıca bütün bu olanları geçelim. eşinin sana "dışarıda senden binlerce var " demesi kadar ayıp ve terbiyesizce bir şey yoktur. ve bu lafı duyan normal bir insan ya o evden çeker gider yada senin yaptıgın gibi eşini kovar. bizlere yorum yapmak kolay yaşayan bilir tabiki. en iyisini sen bilirsin. hakkında hayırlısı olsun.
Herkesin içinde eşininsuratına tükürmesi ve bir de annenin attığı tokat hakkında yorum yapsanız.
Evet terbiyesizlik edilmiş de.
Sonuna kadar haklı da değil yani..
Herkes yaşadığını bilir de...
Kendine de yakışanı yapar..
canım bak birçok gelin aynı senin geçtiğin yoldan geçiyor, bende yaşadım şu bayramda 15 dakka gittik geldik tartıştık kısmına kadar yaşadıklarımız birebir aynı..Merhaba,
3 aylık yeni evliyim.evlenmeden önceki nişan süresince eşimin annesinin lanet olası çenesi hiç susmadı herşeye uzaktan karıştı bizse hep kavga ettik.ben her kavgada yüüzğü eline koydum bu iş olmasın dedim ama eşim her defasında sabret kendi sarayımızda yalnızca biz olucağız kimse karışmıcak sabret sadece derdi ve biz haziranda evlendik.gelgelelim ben kaynana faktörünün yaptıklarını unutmadığım için aramam sormam gitmem gelmem resmiyet koydum.eşim ailesini arasın etsin baskı kurmadım.ben konuşmayınca haliyle onlarda bizim evimize gelemediler.tabi bu eşimi hep rahatsız etti.ailem şu eve gelemedi şu masada yemek yiyemedi onlarla akşamları çaya davet edemedim diye biz kavga eder olduk.artık nişanlılıkta arkamda olan adam evlendikten sonra ailesinin tarafında oldu.birkeresindeki şiddetli kavgamızda senden dışarda yüzlerce var ama benim ailem 1 tan eben ailemi seçiyorum deyince bende evden kovdum.2 gün anasında kaldı sonra 2 aile araya girdi ve biz barıştık.ailesinin lafı oğlum karını seviyosan mutluysan biz gelmeyiz gitmeyiz diye vicdan yapıyolar eşime tabi.o tartışma sonrası biz aradaki buzları erittik yin eönümüze baktık taki bu bayrama kadar.bayram geldi bayramlaşma olucak haliyle oraya gittik kimsede sıcaklık yok konuşma yok 15 dak.oturduk kalktık tabi biz girdik eve gelince birbirimize.suç benim oluyor nedenide ailesine laf atıcakmış halhatır sorcakmışım niye soruyomuşum en azındam gittim adım attım onlarda sıcaklık gösterseydi dedim.tartışma dahada eskilere gitti büyüdü.pılını pırtını topla defol evimden ailense ailenin yanınd ayaşa neden beni yaktın ozaman dedim.bütün eşyalarını dolaptan aldı aldı götürdü küçük odaya yığdı.arkadaşından araba istedi.ben ona son kararın dedim ailem dedi.ben anneme gittim aradı telden babam aldı teli ya karın ya annen karar ver dedi cevap vermedi.karınsa gel arkasınd adur dedi ogün negeldi nede aradı.ben eve gittim o akşam eşyaları duruyordu bende al öyle toplanmaz böyle toplanır dedim hepsini çantalara doldurdum.evde ona ait herşeyi kaldırdım.ertesi sabah dayııs annemlere geldi orta yolu bulmak için anlattım ailesini özlüyormuş onlarsız yapıyormuş dedim.adam dinledi gitti.bu dayısı onlara giidp durumu anlatınca eşim evimize gelip eşyalarını almış anasına getirmiş.eve gittim o akşam baktım defolmuş gitmiş hırsıma yenemedim tel açtım beni 3 aylık bir eşya gibi kullanıp bir kenara ataamzsın yaktın beni diye teli kapattı.akşam anasının evine gittim çok sinirliydim arkamda ailem.suratına tükürdüm annemde vurmuş yüzüne bu polisi aradı avukatı aradı eşim ve ailesi gasp etti evime diye.sonra kardeşinin ruhsatlı silahını getirmekle tehdit etti falan.polis geldi tutanak tuttu gitti.annem nafaka alıcam senden dedi avukatını aradı alırsa şikayetçi ol tutanak tutulsun karakolda dedi bana soruyor eşim nafaka istiyomusun diye avucunu yaladı gösterdi ...alırsın diye birde adi.sonra ben ailemle eve geldik tabi evimin anahtarlarını aldım ondan.şimdi evimde tekim.ctesi yüzyüze görüştük eve gelmek istediğini ayrılmak istemediğini söyledi.beni seviyormusun diyorum ağlayarak bana hala ailesini kabul ettirmeye çalışıyor ondan gerçekten nefret ettim.babamın karşısına çıkıp özür diliceksin dedim yapmadı.pazar tekrar mesaj attı ayrılmak istemediğini bende tekrar babamın karşısın acıkıp özür diliceksin dedim böyle konuşunca kapattı ve ne arıyor ne soruyor 3 gündür.arkadaşlar böyle bir eşe naparsınız?bu insan gerçekten karısını seviyormu yoks asevmiyormu?3 aylık evliyim ben ve benim eşim denilen insanın yaptıklarına bakın bana aileme sebep sırf anası için.ailesini kabul etmedim diye konuşmadım diye.bugün avukattan akıl aldım dava açılırsa olucaklar için.akıl istiyorum siz olsanız naparsınız.
herkes fikrini paylaştığı gibi bende paylaştım canım. sana göre haksız olan bana göre sonuna kadar haklı olabilir. bundan daha doğal bir şey yok. ve şunu söyleyeyim konu sahibinin eşi ana kuzusu olmak yerine dimdik görüşlerini ifade eden , olan sorunlarda sen konuşmadın sen selam vermedin v.s. diye karısının başının etini yemek yerine birazda ailesini eşine ılımlı davranması konusunda konuşma yapsaymış bu işler buralara gelmezmiş. tükürme ve tokat tabiki olmaması gereken şeyler. ayırt etmediğiniz şey tükürme ve tokatın yaşananların sonucunda gerçekleşmesi. dediğim gibi ben konu sahibiyle bizzat alakadar olarak fikrimi bildirdim. siz rica ettiğiniz içinde içeriği biraz daha açtım. iyi günler
hak veren yada hak vermeyen buradaki herkes teşekkür ederim.bunca olay sonrası zaten yüzyüze bakılmıyacağı için bu işi noktalıcağım.onun içinde benim içinde hayırlısı olsun diyelim.haklısınız 3 aylık değil biz 10 yıllık evliliklerdekini aştık.sürekli mesaideyim diye ailesinin evinden çıkmayan beni hep yalnız bırakan biri oldu.beni zayıf noktamdan yaraladı.dışardan bakılınca ben ve ailem çirkin gözüküyoruz ama aslında arkadaşlar derdi yaşayan bilir yinede çok teşekkür ederim.bakış açım biraz olsun değişti. değiştide ne değişti diyebilirsiniz bende kalsın.bende eşimin ailesiyle hep iyi olmak istedim ama annesi fırsat vermedikçe ona karşı hep içimde nefret büyüdü rol yapamıyorum ben yapmacık olamıyorum dürüstlük içimde var benim nefret ettiğim biriylede konuşamam hayatımdan çıkartırım buyum ben.değişemem.ben böyle davrandıkça eşimd eailesini seçti.şuan sessizlerdeyiz zaten ben birdaha o kişiye bakmam insanın aklını gelir aklımda diye yapamamm ben bu işin barışması kalmadı.biran önce hukuksal olarak süreç başlasın umarım o süreçtede tartışmasız biran önce ayrılırız.herkese sonsuz mutluluklar.hoşçakalın.
herkes fikrini paylaştığı gibi bende paylaştım canım. sana göre haksız olan bana göre sonuna kadar haklı olabilir. bundan daha doğal bir şey yok. ve şunu söyleyeyim konu sahibinin eşi ana kuzusu olmak yerine dimdik görüşlerini ifade eden , olan sorunlarda sen konuşmadın sen selam vermedin v.s. diye karısının başının etini yemek yerine birazda ailesini eşine ılımlı davranması konusunda konuşma yapsaymış bu işler buralara gelmezmiş. tükürme ve tokat tabiki olmaması gereken şeyler. ayırt etmediğiniz şey tükürme ve tokatın yaşananların sonucunda gerçekleşmesi. dediğim gibi ben konu sahibiyle bizzat alakadar olarak fikrimi bildirdim. siz rica ettiğiniz içinde içeriği biraz daha açtım. iyi günler
Kusura bakma ben seni suclu buldum ya basta ayrilacaktin yada biraz olumlu olacaktin dugun arefesinde iki aile arasinda gerginlik olmasi normal olmasada cok sık yasanan bir olaydir bir omur bunun kiniyle yasayamazsiniz hem ben annenede cok kizdim kavga esnasinda nafaka ne alaka paragoz insanlar gibi bir yuva yikilirken soylenecek en sacma soz olmus size tavsiyem eger bu evliligi yurutmek istiyorsan esini sen ve ailesinin ortasinda birakma ben sahsima ailem ne kadar kotu olursa olsun hic kimseye degismem esinde seni tercih etmeyecektir emin ol
nafaka olayına gelincede ; benim eşim polislerin yanında dili çıkıyor cesareti geldi bir kulağında avukat bir taraftan polis tutanağına imza atıyor bana demez mi bundan sonra benden 5 kuruş alamazsın o çok lüks evinin kirasını ve eşyalarının taksitlerini o lüks eşyanı satarsın bundan sonra ödersin deyip avucunu yaladı ..... alırsın gibisinden gösterdi.annemde onun üzerine nafakasını ödüceksin dedi.ben zaten ondan gelicek paraya pula tenezzül etmem.zaten çalıştığım içinde gelirim yüksek olduğu içinde alamıyormuşum avukat dedi.ama manevi tazminat açıcam bırakmıcam peşini.biz paragöz değiliz bahsettiğiniz üzere.haketmediğimiz muamelelerden dolayı bu durumlara geldik.anlıyamadım madem pişman olucaktın ne diye polis avukat silah vs yapıyosun benim eşim.dilin kemiği yok işte.beni çocuğum olmadığını herkesin içinde laflar ima ederek tehdit ediyor.alnım açık benim san abaştan dürüst olmuşmuyum olmuşum kandırmamışım gizlememişim.gizliyedebilirdim.ama ben dürüsttüm onun yapamadığı kadar hemde.nedemek bir eş bunu yüze vurur mu ya.aynısı sende de olabilirdi ben hiç vurmazdım onun yüzüne hiç hemde.çocuklara tapıyorum ama allahım bana bir çocuk vermiyor.bu sırdı o bu şekilde beni ezmesi çok çirkince oldu çok.çok çok sarıldım üzerine titredim evimizin bebeği sen ol dedim bebek gibi ilgilendim herşeyi ile şımarttım mükafatım bu değildi yaranamadım ben ona.bu saatten sonrada ilgi duymuyorum artık.konuşmadıkça dahada uzaklaşıyorum ondan.annesi bunu bir savaş gördü ve oğlunu kazandı galibiyet onda.yapacak başka birşeyim yok eşim şimdi otursun kafasına çok vursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?